INTERVIU Când naște Claudia Neghină și ce spune despre noua ei viață: "Nu sunt căsătorită, dar am o relație"


  Claudia Neghină va naște în luna apriliefoto: Instagram
Claudia Neghină va naște în luna apriliefoto: Instagram

La 39 de ani, modelul Claudia Neghină se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Cum ne-am întâlnit zilele trecte cu ea la un eveniment restrâns, la salonul unde se face frumoasă, am stat de vorbă despre sarcină și despre lucrurile frumoase din viața ei.

 • Click: Cum te simți Claudia?

Claudia Neghină: Foarte bine, suntem multe gravide anul acesta și majoritatea vor naște fetițe. Și eu voi avea tot fetiță.

 • Cum ai aflat că ai rămas însărcinată?

Eram cu o prietenă la o ședința foto și când mă schimbam, ea mi-a zis că sunt gravidă. M-am uitat la ea și i-am zis că n-am cum să fiu gravidă, iar ea mi-a zis că am burtică de graviduță, așa și-a dat seama. Într-adevăr, obsevasem că începusem să fac puțină burtică în partea de jos, dar am zis că cine știe, poate m-am îngrășat. Era ciudat să mă îngraș tocmai acolo, că în rest eram destul de slabă și a doua zi chiar am fost la doctor, la control, și mi-a confirmat că eram în 19 săptămâni. Aproape 4 luni. Am crezut că nu-s gravidă, pentru că am avut ceva probleme hormonale și, într-adevăr, nu mi-a venit menstruația, și am mai avut astfel de perioade.

 • Ce ne poți spune despre tatăl copilului?

Nu sunt căsătorită, dar am o relație, este totul ok, el nu este în țară, dar nu am vorbit până acum despre toate acestea.


  Claudia Neghină a ieșit la un eveniment monden, cu prietenele eifoto: Click!
Claudia Neghină a ieșit la un eveniment monden, cu prietenele eifoto: Click!
 • Ai avut probleme de sănătate, grețuri?

Nu am grețuri și nici nu am avut până acum și nici nu voi mai avea, pentru că voi naște în curand, pe 21 aprilie. Voi face cezariană, așa am planificat, pentru că am căzut de acord cu medicul meu și a considerat că este mai bine pentru mine. Probabil pentru sănătatea copilului voi face cezariană. Eu fiind slăbuță de fel, copilul este destul de mare, am zis că mai bine să evităm orice complicație.

 • Ce faci în pandemie, ai oprit toate activitățile?

Nu, sunt ok, am și un canal de Youtube, unde fac antrenamente și pentru gravide, țin și cursuri de nutriție, în curând îmi iau și atestat de tehnician nutriționist, de antrenor de fitness am deja, mă reprofilez cum s-ar zice.

 • Ai spus că vei avea fetiță. I-ai stabilit deja numele?

Sofia. I l-am visat într-o noapte. Eu practic și yoga de mai bine de 10 ani și meditez, iar nivelul conștientizării este destul de ridicat, comunic deja prin intuiție.

 • Cum este sarcina, cum este bebelușul?

Mișcă și acum, știe că dă primul interviu pe ziua de azi. Deja s-a obișnuit cu aglomerația. Dar acum, fiind pe ultima 100 de metri, trebuie să stau și eu mai liniștită, trebuie să mi restrâng activitățile, dar am dat curs invitației Ralucăi la acest eveniment.

 • I-ai pregătit camera copilului?

Da, dar n-am făcut ceva în mod deosebit, n-am vrut să exagerez. I-am luat un pătuț care se atașează de patul meu, că să mi fie mai ușor. Oricum, în primele luni o să doarmă cu mine.

 • Ești superstițioasă?

Eu sunt fan spiritualitate, nu sunt fan biserică.

 • Rămai in țară sau pleci peste hotare?

Când am aflat că sunt însărcinată venisem de o lună și ceva în țară și momentan o să stau aici.

Citește și:

Claudia Neghină e însărcinată. A aflat că e gravidă abia la jumătatea sarcinii

Un model internaţional dezvăluie secretele frumuseţii: „Nu mă vopsesc şi nu mă machiez”

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1 Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png