INTERVIU Ce dramă a găsit Majda acasă după «Survivor»: «Când am plecat era răcit, când am venit murise»

Ultima actualizare:

    Majda a primit o veste teribilă la întoarcerea în România: cumnatul ei a murit Sursă foto: Kanal D
Majda a primit o veste teribilă la întoarcerea în România: cumnatul ei a murit Sursă foto: Kanal D

Majda Aboulumousha (33 de ani) a trăit un șoc la întorcerea de la „Survivor România”! Nu a fost din cauza eliminării, la care Majda se aștepta, căci avea bagajele pregătite. A fost din cauza unei vești zguduitoare pe care a primit-o la întoarcerea în țară.

Cumnatul ei a murit în timp ce ea se afla în Republica Domnicană, iar familia a considerat că e mai bine să nu o anunțe pentru a o proteja. Vestea a dărâmat-o pe vedetă. Mai mult, Majda s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate de când a venit din Dominicană. A rămas cu niște semne inestetice pe picioare care nu-i vor mai dispărea niciodată, și acuză și probleme la stomac. Vedeta ne-a povestit totul despre aventura ei din junglă, într-un interviu acordat în exclusivitate, pentru Click!


    Majda Aboulumash și fiica ei, JaquelineSursă foto: Arhivă personală
Majda Aboulumash și fiica ei, JaquelineSursă foto: Arhivă personală

Click!: Majda, ai fost foarte supărată dupa eliminarea de la „Survivor România”. Consideri că a fost o eliminare nedreaptă, bazata pe strategiile băiețiilor, care te-au scos din competiție?

Majda: Nu am fost atât de supărată. Mă așteptam. Orice era posibil, ba, mai mult, aveam și ghiozdanul pregătit pentru plecare. Eu mi-am asumat că sunt într-un joc și nu am avut de ce ă consider că este nedrept faptul că sunt nominalizată.

Click!: S-a tot spus că există un top al fetelor alcătuit de către băieți, ce trebuie eliminate din echipa Faimoșilor? Pe ce loc erai pe listă?

Majda: Da. Tot timpul se făcea un top al fetelor. Eu eram în top 3 fete bune, topul se schimba mereu în funcție de plecarea uneia dintre noi.

Click!: Cine era capul răutăților în echipa voastră la strategii?

Majda: Când vine vorba de strategii, fiecare "lider" al alianțelor, în mod normal, decide cine ar trebui votat sau cel puțin poate influența. Eu nu am făcut parte din nici o alianță, cred că o echipă trebuie să rămână unită. Până la un punct , ne bazam unu pe celalalt pentru câștigarea fiecărui joc.

Click!: Ce a însemnat experiența „Survivor România” pentru tine?

Majda: O schimbare în viața mea! Îți dai seama cât de puternic ești în situții limită, cât de important este să rămâi cu iubire în inimă când nu ai nimic și stresul e mare, când foamea poate scoate tot ce e mai urât din oameni. Am înțeles după această aventură că nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi liniștit.

Majda: „Nu e ușor să conviețuiești cu 11 caractere puternice și diferite”

Click!: Unde ți-a fost cel mai greu: pe trasee sau te-ai lovit de condițiile din junglă?

Majda: Adevărata junglă era în camp, mereu am spus că e un joc social și nu e ușor să conviețuiești cu 11 caractere puternice și diferite, dar dacă ajungi să te înțelegi cu coechipierii, să-i accepți și să construiești o echipă, poți ajunge departe. Mi-am impus să nu-mi fie greu, am pornit la drum cu gândul să îi înțeleg pe cei din echipa mea și să le fiu alături. Pe trasee m-am accidentat mult, dar întotdeauna am mers mai departe.

Click!:Te-a deranjat faptul că erai numită „bucătăreasa băieților” în junglă?

Majda: Nu eram bucătăreasa băieților, găteam pentru toți. Mie îmi place să fac oamenilor dragi de mâncare, nu m-a deranjat deloc să le prepar ceva de mâncare din puținul pe care îl aveam în cazul în care câștigam recompensa sau din ceea ce găseam în junglă. Îmi doream ca, măcar din acest punct de vedere, să îi știu pe toți bine.

Click!: Te-ai întors cu semne pe picioare care nu se mai pot remedia. Ai fost la doctor după ce te-ai intors? Cu ce probleme medicale te confrunți?

Majda: Am venit cu semne care îmi vor rămâne. În prezent, am câteva probleme de sănătate, fac recuperare pentru gleznă și voi incepe un program de detox. Urmează să merg, din nou, la un consult.

Click!: Cum a fost reîntâlnirea cu fetița ta, Jaqueline? Cu cine ai lasat-o în această perioadă cât ai fost plecată?

Majda: A fost plină de lacrimi de fericire. Mi-a lipsit enorm, mi-a fost foarte dor de ea. Cât am fost plecată a rămas cu mama mea și s-a implicat și Mihai.

Click!: Recent, ai pierdut pe cineva drag. Cum te simți ? Ai avut multe de înfruntat în junglă, dar și acasă când ai revenit.


    Cumantul Majdei a murit atunci când vedete se afla în emisiunea
Cumantul Majdei a murit atunci când vedete se afla în emisiunea

Majda: Din păcate așa este, am pierdut un membru al familiei, era foarte tânăr. Când am plecat era răcit, când m-am întors nu mai era în viață. E foarte greu, dar trebuie să fim puternici și să acceptam ce ne dă Dumnezeu să ducem.

Click!: Există favoriți în competiție? Cine crezi că va câștiga „Survivor”?

Majda: Din punctul meu de vedere există două echipe Faimoși și Războinici. Nu cred că există favoriți în competiție, există favoriți ai publicului. La fiecare consiliu există câte un favorit din fiecare tabără. Este greu să spui cine va câștiga, sunt mulți factori necunoscuți. Cred că va câștiga cel mai bun și cel mai autentic.

Click!: Ce ai mâncat prima dată când ai ajuns acasă?

Majda: Îmi doream să mănânc brânză cu ceapă și rosii și multe mere. Din păcate nu prea am avut acum toată aceasta combinație, pentru că am făcut gastrită când eram la „Survivor” și, în prezent, trebuie să am un altfel de regim alimentar. Dar brânză tot am mâncat.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Majda a răbufnit după eliminare. Cine trebuia să plece înaintea ei: "Topul era făcut”

Majda, întâmpinată de fetița ei pe aeroport, după eliminarea de la Survivor: “Mi-a lipsit foarte mult familia”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net