INTERVIU Ce meniu atipic are Teo Trandafir de Crăciun și ce spune vedeta despre «cel mai greu an»

image
Teo Trandafir și fiica ei, Maia, sunt și cele mai bune prietenefoto: arhivă personală

Teo Trandafir (52 de ani), prezentatoarea emisiunii "Teo Show" (Kanal D), ne-a povestit într-un interviu exclusiv ce va face la sfârșit de an împreună cu fiica ei, Maia, și ce își dorește pentru 2021. Îndrăgita vedetă ne-a mărturisit și bune, și rele despre cum a fost viața ei în televiziune anul acesta

  • Click!: Cum a fost 2020 pentru tine?

Teo Trandafir: A fost cel mai greu an din viața tuturor. În ciuda faptului că noi am muncit, am fost pe micile ecrane, nu am fost ca altădată. Este dificil să faci televiziune fără public, pentru niște oameni apăsăți de griji, să nu știi ce își doresc sau să cauți subiecte care să fie pe placul lor, să le aducă bucurie într-o perioadă gri. Când crezi că te-ai adaptat, ai înțeles ce se dorește, lucrurile se schimbă. Oamenii sunt într-o stare ciudată, ceea ce este firesc. A fost un an în care am câștigat experiența de a face divertisment pe vremea <holerei>, ceea ce nu este deloc amuzant.

  • Anul acesta tu și Maia ați avut vacanță?

Maia a făcut școală online și nu am avut acces, conform recomandărilor autorităților, legislației în vigoare, la multe dintre destinațiile dorite. Am preferat să stăm acasă și Maia să își urmeze programul educațional, iar eu am fost la „Teo Show”, în fața publicului.

  • Te vom vedea într-un program special de Sărbători?

Toate programele noastre speciale mă includ. Kanal D a făcut efortul de mare bun simț de a realiza programe de sărbătoare adaptate vremurilor pe care le trăim. Totul a fost regândit și adaptat acestor condiții. Vor fi foarte multe surprize frumoase pentru telespectatori.

  • Cum și cu cine vei petrece Sărbătorile?

Voi petrece acasă, ca toată lumea. Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze. Înainte mergeam la un hotel unde mă feream de <pofticioși>, ne bucurăm de timpul petrecut împreună, ne uitam la televizor. Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului și mâncăruri. Are un substrat spiritual, este o perioadă de cumpătare.

image
Teo Trandafir și fiica ei, Maia
  • Ce vei găti special?

Voi comanda, am mulți prieteni care livrează. Este posibil ca de Crăciun să mâncăm grecește, pentru că suntem amatori de mâncare ușoară și avem un restaurant grecesc foarte bun în zonă, în care avem încredere. O să mâncăm plăcintă cu spanac (spanakopita), kokkinisto (tocană de vițel în sos de roșii) și ce ne vor mai propune cei de la restaurant.

  • Ce-ți dorești de la Moș Crăciun?

Mi-aș dori să fiu convinsă și liniștită că lucrurile vor fi bune, așa cum spune Maia mereu. Că vom avea un an în care vom munci, ceea ce înseamnă că suntem sănătoși, pe picioarele noastre și că totul este aproape bine. Vreau să pot munci.

  • Ai povestit la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, că există un bărbat în viața ta...

Dacă vă uitați cu atenție la emisiunea lui Denise Rifai, ceea ce vă recomand, veți vedea că întotdeauna a existat un bărbat în viața mea, începând din momentul în care m-am născut și alături mi-a fost tata. Am fost căsătorită, am avut prieteni...

  • Ți-ai dorit vreodată ceva și nu l-ai avut?

Toată lumea și-a dorit ceva ce nu a avut. Mi-am dorit multe lucruri pe care nu le-am avut, poate pentru că nu le-am meritat, nu era vremea lor, Dumnezeu a rânduit astfel încât să le-am atunci când le voi aprecia. Eu îi spun lui Dumnezeu astfel <Doamne, dă-mi, Te rog, ce crezi Tu că e bine pentru mine, nu ce cred eu că e bun pentru mine! Până la urmă, Tu ești tatăl meu și știi cel mai bine ce e bun pentru copilul tău!>.

  • Cum te vezi peste 10 ani?

Sper să fiu vie, pentru că la vremurile pe care le trăim este dificil să te proiectezi în timp. Chiar mă gândeam astăzi cât mai este până pe 24 decembrie, atâtea măști de schimbat, atâtea sticle de dezinfectant de golit, atâtea speranțe care se vor fi spulberat. Mă gândeam la prietenii mei care s-au îmbolnăvit și care aveau planuri, proiecte. Este o greșeală să te gândești că tu nu poți fi afectat, pentru că lovitura va fi dublă. Dacă te gândești că ești om, că nu ești invincibil, devii mai empatic și când vezi pe cineva lângă tine suferind îl înțelegi, empatizezi și îți dorești că, dacă ai fi în locul lui, să fii tratat cu respect, considerație.

Citește și:

Teo Trandafir, încercată dur de viață: «Am suferit de nu m-am ridicat de pe podele»

INTERVIU Teo Trandafir: «Nu am avut curaj să plecăm în vacanță». Dezvăluiri sincere despre lucrurile neplăcute din viața vedetei

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg