INTERVIU Cine este Oana Zidaru de la "Femeia alege". Fostă jurnalistă, acum antreprenoare, tânăra e în căutarea iubitului perfect

Ultima actualizare:

    Oana Zidaru
Oana Zidaru

Cinci fete superbe sunt concurentele dating-show-ului "Femeia alege", filmat în Turcia și prezentat zilnic, la PRO 2, de Majda Aboulumosha. Prima pe care o cunoaștem este Oana Zidaru, fostă jurnalistă, acum antreprenoare

Oana este o antreprenoare, de 36 de ani, care a fost mereu pasionată de modă și frumusețe. După 13 ani petrecuți în lumea jurnalismului online, și-a concentrat atenția asupra conținutului pe propria pagină de Instagram, iar în timpul pandemiei a făcut pasul cel mare: lansarea propriului produs pentru ondularea părului. Oana nu se teme de singurătate și admite că este mândră de toate alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții ei. După ce s-a concentrat pe tot ceea ce înseamnă partea profesională, simte că este momentul potrivit să acorde atenție și planului personal. Își dorește să găsească pe cineva care să gândească pozitiv, exact ca și ea.


    Oana Zidaru
Oana Zidaru
  • Click!: Care este ultimul lucru pe care îl faci înainte de culcare?

Oana Zidaru: În fiecare seară, îmi respect cu sfințenie ritualul de îngrijire a tenului. Nu mai am 20 de ani și chiar trebuie să am grijă dacă vreau să încetinesc procesul de îmbătrânire. Până acum mi-a reușit... nu o zic eu. O zic cei cu care mă întâlnesc. Mi se spune mereu că am cu 10 ani mai puțin.

  • Ierți și uiți sau ierți, dar te răzbuni mai târziu?

Există o vorbă despre răzbunare… cred că o știm toți. Eu nu mă răzbun. În funcție de situație, fie iert, fie aleg să rup legătura cu persoana cu care am avut o situație conflictuală.

  • Ce te-a motivat să te înscrii într-un astfel de proiect?

Am învățat să îmi placă să ies din zona de confort. După această barieră este o cu totul altă lume, care mă poate ajuta să evoluez. Ghidându-mă după acest principiu, am acceptat să iau parte la acest proiect. Sunt convinsă că va fi o experiența transformatoare pentru mine.

  • La ce obiecte nu ai putea renunța niciodată și de ce?

La obiecte aș putea renunța, dar la oameni nu… Totuși, telefonul m-ar putea ține conectată la cei dragi deci, dacă ar fi să menționez un singur obiect la care nu aș putea să renunț, acesta ar fi telefonul mobil.

  • Te pregătești de o perioadă petrecută cu oameni pe care nu îi cunoști. Cum crezi că va fi pentru tine?

Îmi place să cred că atragem ceea ce gândim, așa că sunt convinsă că va fi una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Dacă nu aș fi crezut asta, nu aș fi acceptat să iau parte la acest show.

  • Ce experiență ți-ar plăcea să trăiești alături de viitorul tău partener și de ce?

Îmi place foarte mult să călătoresc, așa că mi-aș dori să mergem impreună într-o călătorie în jurul lumii.

Emisiunea "Femeia alege" se difuzează zilnic, la PRO 2

Toamna aduce, zi de zi, pe PRO 2, dating show-ul "Femeia alege"! Cinci concurente independente, decise să își găsească dragostea, pornesc în experiența vieții lor. În Istanbul, într-o vilă luxoasă, timp de câteva luni, acestea vor avea parte de o provocare incredibilă: să găsească un bărbat care să se potrivească așteptărilor lor.

Producţia filmată în Turcia se va difuza de luni până duminică și este prezentată de Majda Aboulumosha. Va fi de trei ori pe zi: de la 13:00, 19:00 şi 22:30. Emisiunea „urmăreşte poveştile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect”. „Femeia alege” este prima producţie proprie a Pro 2 din ultimii ani.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net