INTERVIU Cleopatra Stratan și Edward Sanda, totul despre nuntă: "Familiile noastre s-au bucurat foarte mult"

Edward, alături de familia sa
Edward, alături de familia sa

Marți, 6 octombrie, Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și a avut două motive de sărbătoare: majoratul și anunțarea logodnei, căci iubitul ei, solistul Edward Sanda, a cerut-o de soție. Click! a fost la petrecere și vă prezintă un interviu spumos cu protagoniștii acestei frumoase povești de dragoste.

 • Click!: Salutare, Edward! Cum te simți acum, când iubita ta face 18 ani?

Edward Sanda: Sunt alături de ea într-unul dintre cele mai importante momente din viața ei și voi fi toată viața alături de ea.

 • Ce cadou i-ai făcut?

I-am făcut cel mai special cadou. I-am cumpărat 100 de trandafiri pentru cei 18 ani, i-am luat niște bijuterii și i-am oferit inelul de logodnă. Am cerut-o deja. A acceptat, normal. Noi de doream asta, i-am zis deja că lângă ea îmi văd întreaga viață și simt că ea e fata lângă care pot să construiesc orice vreau.

 • Cum a fost cererea în căsătorie?

A fost un moment intim, doar noi doi, n-am vrut să știe nimeni. Familiile noastre s-au bucurat foarte mult, simțeau asta, își doreau asta, ba mai mult, țin minte că Pavel (n.r. Pavel Stratan) i-a spus Cleopatrei că nu crede că există bărbat mai bun ca mine pentru ea. Și eu am rămas surprins.

 • Spune-ne care e relația ta cu socrul Pavel Stratan?

Sincer, înainte să ne cunoaștem, era mai sobru, are o personlitate puternică și are un aer mai dur. E de fapt un om deosebit și întreaga familie este deosebită, cum rar se mai întâlnește în ziua de azi. Pot spune că am întâlnit niște oameni foarte speciali și foarte frumoși, cu care ne înțelegem bine, avem o legătură strânsă.

 • Te-ai sfătuit cu Pavel înainte să o ceri de soție pe fiica lui?

Nu, dar ei au fost de acord înainte ca ea să știe.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
 • Ai tăi ce spun?

Se bucură, radiază de fericire. Au venit și ei la petrecerea Cleopatrei, alături de surioară mea mai mică.

 • V-ați gândit la nuntă?

Da, ne-am gândit, însă după cum vedeți și voi, trăim într-o continuă pandemie, mai așteptăm maxim doi ani, atunci se va întâmpla. Nu e prioritară nunta, am vrut să facem pasul acesta mai mult pentru ce simțim noi, nu pentru ce spune lumea, oricum nu ne interesează ce spune lumea. Noi respectăm pe toată lumea care ne respectă, suntem naturali și cred că asta e cel mai important.

 • Ne-a plăcut când ea a spus că tu ești unicul și singurul bărbat din viața ei. Ce părere ai de asta?

S-a confirmat acest lucru. Nu considerăm că ne-am grăbit. Și dacă s-a întâmplat acum sau s-ar fi întâmplat peste doi sau patru ani cred că se simțea la fel. Efectiv așa am simțit și am zis să facem pasul acesta.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
 • Câte luni de relație aveți?

Avem opt luni de când suntem împreună.

 • Și câte ați stat despărțiți din cauza pandemiei?

4 luni. Dar noi ne știam de 3 ani, am colaborat, am filmat vloguri.

 • Abia ați lansat piesă nouă, dar mai pregătiți una!

Da, mai avem, se numește «Cel puțin o veșnicie». Dacă «Dragoste vă rog», în mare, reflectă cam tot ce am trăit în perioada izolării, uite că acum venim cu o piesă care reflectă fix ceea ce am simțit de când ne-am cunoscut, până în prezent.

 • Colaborezi muzical și cu socrul Pavel Stratan?

Ne gândim la o piesă, încă nu am început să lucrăm. Poate fac varianta cu el sau noi trei, eu și Cleopatra. Poate și cu Cezar (n.r. fratele Cleopatrei).


  Cleopatra, Cezar și Pavel Stratanfoto: Sever Gheorghe
Cleopatra, Cezar și Pavel Stratanfoto: Sever Gheorghe

Cleopatra Stratan: "Sunt fericită, nu realizez încă schimbarea!"

 • Click!: Felicitări pentru piesa cu Edward, pentru majorat și logodnă.

Cleopatra Stratan: Mulțumesc!

 • Cum ești, cum te simți?

Mă simt bine, ca orice fată fericită atunci când împlinește 18 ani. Încă nu pot să realizez această schimbare. Sunt foarte fercită pentru tot ce se întâmplă și mulțumesc lui Dumnezeu, părinților și universului pentru tot ce am, tot ce primesc, simt și trăiesc.

 • Ce cadouri speciale ai primit de ziua ta?

Cred că cel mai special cadou pe care l-am primit a fost cererea în căsătorie de la Edi. Nu mă așteptăm să fie astăzi. Anticipam că o să fie, că se va petrece. Cererea a fost la 12 noaptea, chiar în primele minute, s-a așezat în genunchi, a fost cererea clasică, frumoasă și cea care mi-a sensibilat sufletul enorm.

 • Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

La anul mă voi muta în București. Momentan trebuie să termin clasa a XII-a la Chișinău, după care o să vin la Facultatea de Teatru din București. Îmi place foarte mult această latură și vreau să mă dezvolt mai mult. Sigur nu o consider de bază, așa cum este muzica, dar consider că muzică și teatrul se combină foarte bine. Și chiar mi-ar plăcea să fac o carieră paralelă în teatru. Casă încă nu mi-am luat, o să-mi iau apartament, dar mai avem timp să ne gândim la asta. O să dau examen pentru carnet auto, o să-mi iau mașină, dar vreau să se liniștească lucrurile de la sine, abia am făcut 18 ani.

Cleopatra, Cezar și Pavel Stratan
Cleopatra, Cezar și Pavel Stratan
 • Ai spus într-un interviu că Edi va fi primul și ultimul bărbat din viața ta.

Da, toată această dragoste pe care o avem noi, reîntâlnirile și felul în care ne-a unit universul în mai multe evenimente ale vieții nu a fost o întâmplare, cu siguranță. Pot să confirm cu certitudine și fără să mă gândesc de două ori că Edward e jumătatea mea.

 • V-ați gândit și la copii?

Vrem să avem o familie, dar iarăși nu vreau să grăbesc nimic, să treacă timpul, să organizăm lucruriile.

 • Cum e relația cu părinții tăi?

Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama.

 • Te ai gândit să faci televiziune?

Sincer, când eram mică, m-am gândit să fiu prezentatoare tv și cred că o să țin cont de treaba asta puțin mai târziu, când o să încep cu partea asta, cu teatrul. Cine știe ce opoprtunitati o să am, nu știi ce va fi pe parcurs.

Citește și:

VIDEO Cleopatra Stratan: ”Aș vrea ca Edward să fie primul și ultimul bărbat din viața mea"

Cleopatra Stratan, onorariu uriaş după relansare. Uite cât ia pe 35 de minute de cântat

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp