INTERVIU Confesiunile lui Cătălin Moroșanu: cu cine va rămâne prieten după SURVIVOR și pe cine vede câștigător


  Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor Româniafoto: Kanal D
Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor Româniafoto: Kanal D

Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România acum două săptămâni, se află deja în țară și se bucură de familie și de plăcerile care i-au lipsit în junglă. Într-un interviu pentru Click!, Faimosul spune cu nume și prenume pe cine vede câștigător, cine e cel mai bun strateg, dar și cu cine va rămâne prieten în continuare.

Click!: Te așteptai să fii scos din concurs de o problema de sănătate? Cât de gravă e la acest moment starea ta de sănătate, înțeleg că ai o ruptură de menisc.

Cătălin Moroșanu: Sincer, nu mă așteptam... Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc. Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru.

 • Când vei face operația?

Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după Sărbătorile Pascale. Recuperarea va dura o lună de zile.

 • Ce a însemnat experiență Survivor România pentru ține? De-a lungul timpului ai participat la mai multe show-uri tv. Poți spune că Survivor este cel mai greu?

Survivor România pentru mine a fost o experiență complexă. A însemnat maturizare, aprecierea în mai mare măsură a oamenilor din jur pe care mereu îi amânăm în diverse privințe și cărora nu le acordăm atenția meritată; acum am realizat că am greșit foarte mult. Am învățat să apreciez viața așa cum este ea, fiecare moment, fiecare lucru pe care îl am și îl considerăm normal. În Dominicană am realizat că azi poți avea o masă plină și mâine poți să nu ai ce să mănânci. Acest lucru m-a schimbat foarte mult. Am învățat să am răbdare, pentru că mi-a fost greu uneori să relaționez cu colegii mei, sunt altă generație și am încercat să înțeleg această generație care vine din urmă. Fără îndoială Survivor România este cel mai dificil show dintre toate cele la care am participat. Este un reality sută la sută autentic, care îți forțează limitele la maximum.


  Cătălin Moroșanu și iubita lui soțiefoto: Facebook
Cătălin Moroșanu și iubita lui soțiefoto: Facebook
 • Care au fost cele mai grele momente pentru tine în junglă? Lipsa mâncării, traseele, lipsa condițiilor de igienă?

În primul rând lipsa hranei a fost un factor care mereu ne-a afectat pe toți și scotea din noi ce era mai rău. A fost greu să supraviețuiesc în câmp alături de oameni cu caractere diferite. A fost nevoie să ne acceptăm unii pe alții, cu bune și rele. Sunt obișnuit să plec de acasă și dorul de fetița mea, de soție, familie a fost mai ușor de gestionat.

 • Ce ți-a lipsit cel mai tare pe parcursul celor trei luni petrecute în Dominicană? Te-a schimbat acest show?

Cafeaua mi-a lipsit, cu siguranță (râde). Acest show m-a schimbat în bine, pentru că devin din ce în ce mai matur, nu mai sunt copilul nebun care dorește să facă foarte multe lucruri. M-am maturizat, m-a făcut să apreciez mai mult prietenii. Am văzut și partea rea din mine, am avut momente când mă gândeam la lucruri negative și nu puteam să le inhib. Apoi a intervenit iertarea și m-am detașat de tot ceea ce mă înconjoară acolo. Au fost momente grele, de detașare, de bucuria de a trăi jocul în sine. Survivor înseamnă și evoluție.

 • Care era atmosfera la voi în echipa când ai plecat? S-a vorbit de o coaliție între băieți la voi, la Faimoși. Așa a fost? Ați vrut să scoateți toate fetele din competiție?

Nu pot spune că a fost o coaliție pentru a scoate fetele din echipă. S-au format niște grupuri în echipa Faimoșilor pe care toți le știu, dar în cazul Survivor România, indiferent de strategia pe care o faci, publicul este cel care decide în cele din urmă, indiferent de ceea ce dorește o tabăra sau altă.

 • Ce plecare ți s-a părut cea mai nedreaptă de până acum?

Ana Porgras merita să rămână în competiție, Ana era foarte bună pe traseu, nu aveam ce să reproșez, dacă eram în locul lui Jador, votam la fel. Multe lucruri în viață mi se par nedrepte, dar cu ceilalți colegi am fost de la început, am trecut prin cele mai grele momente, nu puteam să îi votez pe ei, chiar dacă cu unii poate nu mă înțelegeam. Toți eram la fel de buni, echilibrați ca număr de puncte aduse.

 • Pe cine vezi câștigător la Survivor?

De la Faimoși îi văd pe Elena Marin, Cosmin Stanciu, Culiță și Zannidache, ei sunt favoriți. De la Războinici au șanse Marius Crăciun, este un băiat fain, Andrei și Sindy, de care îmi place foarte mult.

 • Mulți concurenți care s-au întors au acuzat strategiile și “mâncătoria” de la Survivor. Cine crezi că e principalul responsabil de aceste strategii?

Strategii făceam cu toții, aș fi ipocrit să spun că există cineva care să nu le facă. Era logic să faci strategii în Survivor România. Creierul cred că este Culiță în grupul celălalt și poate și Zanni, care influența foarte mult anumite decizii.

 • Ți-ai făcut prieteni in competiție? Dar dușmani?

Mi-am facut numai prieteni, nu cred că mi-am făcut dușmani, pentru că eu nu țin răutate în mine. Când ieșim din concurs, în viața reală, realizezi că a fost doar un joc. Important este să îți faci prieteni. Îl consider prieten pe Jador, cu care voi avea un proiect muzical. Andreea Antonescu, Majda, Elena consider că vor rămâne prietenele mele, sper să păstram o legătură și să fie prietenii pe termen lung.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu, cel mai tulburător discurs de adio. S-a îmbrățișat cu Starlin și l-a făcut să plângă

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu l-a executat pe Zanni: "Caracter de doi lei, un nimeni". Ce l-a înfuriat pe Moro

Cătălin Moroșanu, mesaj pentru Alex Velea după Survivor: „Vezi că Zanni face dinți și te mușcă!”

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
inna sexy jpg
florin piersic jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg