INTERVIU Cristi Brancu a bătut palma cu Teo Trandafir: "Este o surpriză a acestui an". Din ce face bani acum fostul "Agent VIP"

Ultima actualizare:

  Cristi Brancu și Teo Trandafir au împreună un proiect online
Cristi Brancu și Teo Trandafir au împreună un proiect online

Cristi Brancu (47 de ani) a anunțat în luna august că a încheiat colaborarea cu Antena Stars, după 13 ani de "Agenția VIP", iar acum vine cu câteva "bombe" despre viața lui. Iată ce spune despre neașteptata colaborare cu Teo Trandafir și despre tatonările cu postul de televiziune Kanal D!

 • Click: Cristi, nu te vedem în grila de toamnă de la Antenă! Ce se întâmplă? Nu mai revii pe TV până la sfârșitul anului?

Cristi Brancu: Mă vedeți în grila de toamnă a show-ului Cristi Brancu Live, care se difuzează de duminică până joi, pe canalul de YouTube Cristi Brancu și pe Facebook Cristian Brancu. Am acolo 40.000 de prieteni abonați, plus mulți alții care vin la ediții speciale. Am consultanți care mă îndrumă să găsesc soluțiile tehnice cele mai bune și tocmai bat palma cu una dintre cele mai bune agenții din zona online. Este proiectul în care mă simt totalmente liber, în care publicul meu m-a regăsit. Este o lume în creștere, în care îți poți permite să inviți oameni valoroși care au ceva de spus și să oferi mai multă consistentă și mai puține baloane de săpun. În fiecare joi ne vedem cu Teo Trandafir, iar lunar am câțiva invitați de mare impact - Cristina Demetrescu, Monica Pop, Serghei Mizil, Carmen Harra, Oana Roman. E bine, acest proiect mă împlinește sufletește și chiar aveam nevoie de asta!

 • S-a auzit că ești în negocieri cu un post de televiziune concurent, Kanal D! Așa e? Sunt tatonări?

Era firesc să fiu contactat sau să discut cu foarte multe posturi de televiziune, iar cu unele, discuțiile au fost foarte avansate. Dar nu văd motivul pentru care m-aș grăbi să accept orice, nici profesional, nici financiar. E o perioadă foarte volatilă pe piața TV, cu multe necunoscute. Am câteva proiecte noi, la cheie. Cu conducerea de la Kanal D am avut multe convorbiri încă de anul trecut, dar vom vedea. Repet, sunt un om care, atunci când a ales, a ales pentru mulți ani - 16 ani la VIP, 12 ani la Europa FM, 13 ani la Antena. Când va fi, va fi pentru multă vreme.   

 • În ce relații ești cu Teo Trandafir? Te vedem tot mai des la ea în platou și pe ea la tine pe Youtube! Se întâmplă curând o colaborare frumoasă între voi doi?

Este o surpriză a acestui an! Cu Teo Trandafir am vorbit de două ori în 25 de ani - niște subiecte de doi bani au înfuriat-o acum foarte mulți ani și ea e om serios - când un om o face să nu se simtă bine, e consecventă și îl ține departe. O invitație la emisiunea ei a făcut să ne dăm seama cât de mult ne potrivim ca gânduri, experiențe, valori, amintiri și de aici s-a născut un gen de comunicare aproape neverosimil, parcă vorbim de o viață. Cu Teo vorbim aceeași limbă. Există deja un show cu noi doi - online! La TV, are o echipă închegată pe care o prețuiesc și o respect în integralitatea ei.

 • Asta vrea să însemne, de fapt, TEOria Chibritului? Se va muta din online și pe TV?

Teoria chibritului e o expresie născută acum 75 de ani de marele filozof Nae Ionescu care, în timpul unei dizertații pentru doctorat, a explicat viața omului, făcând teoria chibritului - cum se aprinde, din ce e făcut etc. Așa s-a născut ideea! Ce e TEOria chibritului? O discuție despre totul, pornind de la lucruri mici sau banale la idei și emoții uriașe. Eu sunt cel care o provoc pe Teo. Îi ofer subiectele, amuzante sau jenante, ale zilei și ajungem mereu să spunem lumii ceva despre viață, adeseori simpatic, dar întotdeauna cu miez! Nu ratați! Veți fi mai bogați!

Cristi Brancu are timp să se ocupe de propriile afaceri
Cristi Brancu are timp să se ocupe de propriile afaceri
 • Ce ai făcut în perioada asta de liniște de TV, de pauză?

Care liniște? Care pauză? Am făcut o mie de lucruri pe care le amânasem din lipsă de timp. Am făcut din curtea casei un paradis. Pentru că era limpede că nu vom mai călători la fel, am amenajat terenul din spatele casei, am pus gazon, am construit o piscină și o plajă de marmură, cu lumini și muzică. Acolo te simți în altă lume. Acest gen de deconectare îți salvează neuronii în vreme de incertitudine. Și, în egală măsură, trebuie să știți că am fost mereu omul de bază al Oanei în creșterea business-ului Ardes. Aveam multe de actualizat, în online și ca decizii de management. Am observat cu Oana că nu ne-am odihnit absolut deloc. În fiecare zi am avut mult de muncă.

 • Mulți se întreabă din ce câștigă Cristi Brancu acum! Cum îi liniștim?

Cristi Brancu nu a fost și nu este numai televiziune. Există multe branduri și oameni care își doresc să se asocieze cu el, pentru imagine. În plus, există candidați la alegeri cărora le-am oferit consultanță. În zona de învățare în business am avut multe workshop-uri. În plus, au început să vină tot mai multe venituri din online. Am câștigat binișor. Și mai e un secret - nu am fost niciodată un tip cheltuitor. Pandemia nu m-a prins nepregătit.

 • Ce înseamnă mai exact Story-trainer/ Story-telling? Este o mai veche pasiune de-a ta pe care vrei să o pui în aplicare sau ai început-o deja?

Viață fiecărui om/brand/business are o poveste care-l definește. Este istoria care explică de ce - de ce faci ceea ce faci, pentru cine și unde vei ajunge. Acesta este mesajul memorabil. Am pus la cale o metodă în cinci pași de a scoate cea mai bună poveste din orice. Și în plus, am construit o metodă de a construi mesaje și apariții memorabile pentru oricine. O metodă unică, adunată deja într-o carte scrisă deja și încă nepublicată. Mai trebuie doar să pun pe picioare acest business. 

Cristi Brancu, Oana Turcu și fiul lor, Tudor
Cristi Brancu, Oana Turcu și fiul lor, Tudor
 • Dintre emisiunile actuale de la noi, îți place vreuna în mod special sau ai schimba ceva la ea ca să o faci după bunul tău plac?

Nu vreau să schimb nimic și pe nimeni în industria TV! Fiecare pasăre crește și moare pe limba ei! De ce vin în fiecare dimineață audiențe și analize? Ca să știi ce să faci în joc. Cine nu înțelege nimic din ele, moare. Suntem în an electoral, au fost bani și, în plus, a mai dat și Guvernul milioane de euro. Pandemia a oprit elanul multor show-uri, dar pe alții nu i-a încurcat cu nimic. Anul viitor va fi mult mai crunt.

 • Ce nu îți place deloc din ce vezi acum la tv?

Dacă nu îmi place, evit să urmăresc. Totul este exact după chipul și asemănarea României.

 • Te-ai băga într-un reality show? Să-l prezinți, să participi... Îți plac astfel de formate?

Sincer, ideea de a sta multă vreme departe de Oana și Tudor nu-mi place absolut deloc. Dumnezeu a avut grijă - nu am primit oferte și nici nu mi le-am dorit. Când va veni o ofertă, sigur voi pune binele familiei pe primul loc.

 • Ce format TV te-ar mulțumi în momentul de față? Ce emisiune ți-ai dori să prezinți?

Lumea se schimbă dramatic. Mă văd într-o emisiune în care oamenii să găsească povești care să le dea răspunsuri, încredere, modele, forță. Se poate, cu ajutorul personalităților și a ceea ce se întâmplă azi în România în actualitate. 

 • Ai petrecut în perioada asta mult timp în familie, ca noi toți, de altfel! Cum l-ai descoperit pe fiul tău, Tudor? Ce face el acum?

Nu există bucurie mai mare decât aceea că am stat mult mai mult cu Tudor și, când am avut multă treabă, mi-a fost dor deja de el. Tudor s-a dezvoltat fantastic în aceste luni. Și-a dezvoltat enorm pasiunea pentru engleză și pentru filme. Sunt operatorul lui pentru câteva filme de acțiune cu personajele lui preferate. Montează, pune efecte speciale, muzică, regizează. Evoluția lui e uluitoare aici! Este un YouTuber extrem de creativ! Căutați-l pe canalul Tudor Brancu Turcu și dați subscribe!

Cristi Brancu și Tudor petrec mult timp împreună
Cristi Brancu și Tudor petrec mult timp împreună
 • Cum e școala pe timp de pandemie? Îl ajuți pe Tudor la teme, face școală online? Îți este teamă să îl trimiți la școală din cauza Coronavirusului?

Sunt ani foarte grei. Ne-am adaptat destul de bine la varianta online. Tudor e la Little London International School, o școală care și-a așezat activitatea, respectând toate normele. Noi am ales să începem online și să vedem cum va evolua pandemia. Până acum, nu regretăm. Acest virus este extrem de imprevizibil. Nu putem risca sănătatea celor dragi, cum ar fi socrii mei, bunicii lui Tudor, îngerii lui.

 • Dar pe Oana ta cum ai descoperit-o? Ai gătit mai mult ca ea în această perioadă?

Oana s-a adaptat de minune situației. Ea muncea foarte mult de acasă, așa că nu a suferit din acest motiv. Ne-am angrenat amândoi în proiectele cu casa, dar și în consolidarea brandului de cosmetice, plus că Tudor s-a bucurat mai mult de noi. Nu, nu a gătit mai mult - face paste epocale! -, dar a găsit mai multe motive de echilibru în jur.

 • Oana are o gamă mare de creme și produse de înfrumusețare! Care sunt preferatele tale, ce folosești cel mai des cu încredere și la ce te-au ajutat?

Un procent mare din secretul rețetei mele de slăbire este o cremă extraforte cu care m-am masat multe seri. În rest, ador un balsam de rozmarin care mă pune pe picioare când sunt răcit sau când am dureri. Și îmi mai place uleiul de masaj cu migdale, cu care îi fac masaj și… restul e fericire!

 • Cum se menține în formă Cristi Brancu? Care este rețeta ta de arăți acum atât de bine? Cum arată meniul tău?

Sunt câteva secrete. Nu mai mănânc decât cu sare cu conținut redus de sodiu. Am redus dulciurile. Aleg pâinea de secară și cât mai multe legume. Mâncare cât mai curată. Iau zilnic vitamine. Secretul este echilibrul!

Citește și:

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea "Agenția VIP": «Criza a schimbat multe în televiziune»

INTERVIU Teo Trandafir: «Nu am avut curaj să plecăm în vacanță». Dezvăluiri sincere despre lucrurile neplăcute din viața vedetei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net