INTERVIU Cu ce se ocupă acum Alexandra Ungureanu. "Banii de la «Bravo, ai stil!» sunt pe card"

Ultima actualizare:

    Alexandra Ungureanu a câștigat "Bravo, ai stil!"foto: Instagram
Alexandra Ungureanu a câștigat "Bravo, ai stil!"foto: Instagram

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D a lăsat în urmă concertele, a trecut pe planul doi muzica şi s-a reorientat de când cu pandemia de coronavirus. Alexandra Ungureanu (39 de ani) a devenit influencer şi în modă, şi în turism, iar mai nou pare fascinată de ideea de a pleca în junglă pentru a-şi testa limitele.

Aşa că nu va mai spune NU ofertelor primite, chiar şi reality-show-urilor de tipul Survivor România. Iată ce spune despre planurile de viitor şi ce a făcut cu premiul de 100.000 de lei de la Kanal D!

  • Click!: Cum eşti, Alexandra, ai început activităţile?

Alexandra Ungureanu: Le-am început de anul trecut, lucrez şi nu mă mai opresc. Lucrez în online, sunt influencer, muzica a rămas în spate. Se vede pe social media ce fac. Ne adaptăm noii vieţi, “Bravo, ai stil” nu putea rămâne fără urmări. Am contracte online, cu sau fără voia mea asta este pâinea acestor zile. Nu pot spune că îmi doream neapărat, dar mă adaptez contextului şi vremurilor sperând în creşterea numărului de concerte şi scăderea timpului petrecut în crearea videoclipurilor pentru conţinut online. Dar nu mă deranjează, iar partea de modă, e ok, fac propuneri de ţinute celor care m-au cunoscut şi aşa. Pentru că mulţi nu mă cunoşteau ca solistă.


    A câştigat 100.000 de lei la „Bravo, ai stil! Celebrities”
A câştigat 100.000 de lei la „Bravo, ai stil! Celebrities”
  • Cum se poate să nu fii cunoscută ca solistă?

Nu mă ştiau, sunt mulţi tineri care nu mă ştiau ca solistă şi n-au fost interesaţi să mă cunoască. Dar mă ştiu de la “Bravo, ai stil”, de la Kanal D.

  • Ce planuri muzicale ai?

Am multe piese acum în pregătire. Chiar înainte să se încheie filmările pentru “Bravo ai stil” intrasem în studioul de înregistrări pentru mai multe piese, lucrez să scot piese noi, sunt mândră de piesa lansată în ianuarie, scrisă de Keo. Mai am o piesă de la Marius Moga care încă nu e gata, am colaborat cu Alex Pelin pentru mai multe melodii. Mai am şi ceva de la Adda, însă trebuie să le găsesc timpul potrivit. Deşi acum totuşi stând mai mult timp acasă s-a schimbat moda cu totul.

  • Ce ai făcut cu premiul de la “Bravo, ai stil”? Ne spuneai că pleci în vacanţă.

Banii sunt pe card încă, am făcut prima investiţie într-o placă de sunet pentru studio pentru că până la cântările de scenă voi cânta online. Am început o serie de live-uri pe instagram, dar am fost în vacanţă şi m-am lenevit. În vacanţă am fost la început de ianuarie prin ţară prin nişte locaţii noi deschise, care au făcut senzaţie la mine pe Facebook. Am devenit influencer şi pe turism, deschizătoare de drumuri. Se poartă acum vacanţa asta în stil nordic şi am descoperit, spre Someşul Rece, o cabană. Iar când m-am întors în Bucureşti toţi producătorii m-au întrebat unde e, ca să filmeze videoclipuri acolo. Una dintre cele mai bune prietene ale mele mi-a zis că dacă o să câştig la “Bravo ai stil” vom merge 3 zile la Veneţia, dar acum nu are rost să mă duc, a scăzut apa de pe canal. Singura programare peste hotare este la sfârşitul lui mai, în Grecia.


    N-ar spune NU dacă e chemată la Survivor România
N-ar spune NU dacă e chemată la Survivor România
  • Dacă ţi s-ar oferi un contract într-un reality show gen “Survivor”, te-ai duce?

Da, sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii. 

  • Ai încercat “Bravo, ai stil”...

Partea de haine a fost cea mai mică problemă acolo, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality show. Foame, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. 

  • Şi nu ai fost solicitată?

Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri!!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net