INTERVIU Cu cine locuiește George Burcea după despărțirea de Andreea Bălan. «Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul»

Monica Davidescu și Iulian Burciu, nașii Clarei, alături de fostul cuplu George-Andreea
Monica Davidescu și Iulian Burciu, nașii Clarei, alături de fostul cuplu George-Andreea

Divorțul dintre George Burcea (32 de ani) și Andreea Bălan încă naște controverse. Zilele trecute au apărut informații în mediul online potrivit cărora actorul, fost concurent la "Ferma: orășeni versus săteni", de la Pro TV, ar locui cu nașul său, Aurelian Temișan. Am vrut să aflăm adevărul și am stat de vorbă cu George Burcea despre viața lui burlac, de tătic, dar și despre proiectele care îl așteaptă. Zilele acestea, George se va întoarce în "Fermă" pentru marea finală de săptămâna viitoare.

  • Click!: Ai ieșit de ceva timp din "Fermă" și am vrea să știm cum te mai simți după accidentul suferit la duelul cu Paul Diaconescu?

George Burcea: Mă simt foarte bine, căci îndată ce am ieșit, am început recuperarea. Dacă mai stăteam și forțam organismul nu cred că mă vindecam la fel de repede.

  • Au fost probe pe care le-ai văzut și ți-ar fi plăcut să fi fost și tu acolo, în Fermă?

Da, clar. Mi-aș fi dorit să particip la fiecare probă și la fiecare duel care a fost după ce am ieșit. Niciodată nu m-am ferit de luptă.

  • Ai continuat să te uiți la reality-show după ce ai ieșit, mai ales pentru Viviana?

Da, m-am uitat la fiecare episod, căci eram foarte curios să văd cum va decurge parcursul fiecărui coleg, nu numai cel al Vivianei.

  • Legat de Viviana, mai locuiți împreună sau ați stat doar pe perioada în care ați avut coronavirus? Tu unde locuiești acum?

În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infectă și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu.


    Monica Davidescu și Iulian Burciu, nașii Clarei, alături de fostul cuplu George-Andreea
Monica Davidescu și Iulian Burciu, nașii Clarei, alături de fostul cuplu George-Andreea
  • Având în vedere că există pandemie, cât de des îți vezi fetițele?

Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru.

  • Ai luat legătura cu fosta ta soție atunci când a avut probleme de sănătate? Ea s-a interesat de tine când ai suferit accidentul și ai avut coronavirus?

Important nu este dacă am luat sau nu legătura cu ea sau dacă ea s-a interesat de sănătatea mea atunci când am avut Covid. Important este faptul că ambii suntem sănătoși și putem să fim lângă fete. Să ne dea Dumnezeu viață cât mai lungă și bucurii alături de minunile noastre.

  • În ce stadiu sunt proiectele tale legate de carte și de film? Pe când preconizezi să le lansezi?

Proiectele avansează, doar că după cum bine vedeți, în aceste vremuri totul merge greu. Sunt încrezător, totuși, că cineva acolo sus le va așeza pe toate.

  • Cum e relația cu Viviana? Cum o poți descrie în câteva cuvinte?

Relația cu Viviana este fix așa cum ambii am construit-o: foarte bună. Decât să descriu relația, mai bine trăiesc și mă bucur de tot ce mă înconjoară și îi las pe alții să vorbească, căci se pricep bine. Aici mă refer la oamenii din online.

  • 2020 a fost complicat pentru tine, fiind expus foarte mult. Ai avut și reality-showul de la Pro Tv, ai trecut printr-o despărțire, dar ai început și o relație nouă. Ce-ți dorești pentru anul viitor?

Pentru anul viitor îmi doresc să fiu mai sănătos, mai înțelept, mai calm, mai bun ș,i bineînțeles, să-mi reiau activitățile artistice la capacitate maximă.

  • Ai avut proiecte de filme, scurt metraje, videoclipuri, dar nu ți-ar plăcea să joci și într-un serial?

Consider că toate vin atunci când ești pregătit, iar dacă până astăzi nu am apucat să fac serial în România, înseamnă că nu a fost momentul meu. Sunt tânăr, muncesc foarte mult și știu că într-o zi va veni și serialul, dar scopul meu în viață nu este să muncesc mereu pentru alții, ci să-mi creez propriul drum. Acum pun pietrișul, iar îndată voi turna și asfaltul. Răbdare, sănătate și dorință să avem, că în rest le facem pe toate.

Citește și:

INTERVIU Viviana Sposub, dezvăluiri-bombă despre iubirea cu George Burcea: «Este colegul meu de apartament»

INTERVIU George Burcea, despre inamicii din «Fermă», divorț și amorul cu Viviana: «Pentru mine, 2020 a fost un an foarte bun»

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre