INTERVIU Cum e viața lui Andrei Ungureanu după ce a câștigat iUmor și ce va face cu premiul: "Am plâns vreo 20 de minute"


  Andrei Ungureanu a câștigat iUmor, sezonul 9
Andrei Ungureanu a câștigat iUmor, sezonul 9

Andrei Ungureanu este câștigătorul sezonului 9 al emisiunii "iUmor", de la Antena 1, show care deja își caută noi concurenți pentru sezonul 10, din 2021. Tânărul, care suferă de sindromul Tourette, ne-a povestit într-un interviu exclusiv cum este viața lui după ce a apărut la televizor și cum plănuiește să cheltuiască premiul cel mare, de 20.000 de euro.

 • Click!: Ești câștigătorul sezonului 9 "iUmor". Cum ai primit vestea, mai ale că ediția aceea a fost filmată?

Andrei Ungureanu: În timpul difuzării eu eram live cu comunitatea de pe Twitch și Youtube, ne uitam împreună, toți eram emoționați, mai ales eu! Nimeni nu mai avea răbdare, mai ales în momentul în care trebuia să aflăm câștigătorul. Când mi-am auzit numele, am avut un șoc, am trăit niște sentimente pe care nu le pot descrie. Toți oamenii care se uitau au început să mă felicite și cred că am plâns vreo 20 de minute.

 • Ce vei face cu banii?

În primul rând vreau să mă ocup de dantură, deoarece am avut probleme cu dinții deja de mult timp. M-am gândit și să donez o parte de bani.

 • Te-ai gândit să îți iei ceva anume?

Aș dori să îmi cumpăr o mașină, nu prea scumpă, dar cât să mă ducă din punctul A în punctul B și, desigur, accesorii și componente pentru a face videoclipuri și conținut de calitate.

Andrei Ungureanu a câștigat 20.000 de euro la iUmor
Andrei Ungureanu a câștigat 20.000 de euro la iUmor
 • Te-ai împrietenit cu alți concurenți?

Da, cel mai bine cu Jasmina și cu Mihaela Pripici, noi am filmat audițiile în aceeași zi și cu ele mă înțeleg cel mai bine.

 • Ce ne poți spune despre tine?

În mare parte tot ceea ce am vorbit de la bun început se știe, secrete nu prea sunt. Adică eu sunt transparent cu toată lumea, mai ales cu cei din comunitatea mea.

 • Ce nu se știe?

Se știe cam tot, nu cred că a rămas ceva despre care să nu fi vorbit, mai ales dacă ține de viața mea personală.

 • Cât de greu este să ai acest sindrom?

Uneori este epuizant și pot să apară dureri, mai ales în momentul în care am ticuri musculare și mă lovesc. Mă lovesc destul de tare în piept și în mandibulă, din păcate nu le pot controla.

 • Ce nu poți face din ceea ce îți place?

Reușesc să fac tot ceea ce îmi doresc, nu am avut probleme în a duce la bun sfârșit unele lucruri sau activități. Uneori este jenant deoarece sunt privit, mai ales când ies în public, dar sunt obișnuit și pot să fac orice îmi place.

 • Ai prieteni care s-au înstrăinat de tine din această cauză?

Din fericire foarte rar, majoritatea prietenilor au fost cu mine de la bun început și au rămas.

 • Cum ai petrecut de Crăciun?

Am fost cu prietenii acasă, în Miercurea Ciuc, i-am făcut bunicii mele o surpriză, pentru că nu știa că voi merge în vizită. Apoi m-am văzut cu prietenii și am vorbit despre ultimele experiențe pe care le-am trăit.

 • Te-ai gândit vreodată la o carieră în televiziune sau stand-up?

Da, la stand-up 100%! La televiziune nu prea știu cum ar fi... Ca prezentator ar fi destul de ciudat, m-am gândit că aș putea prezenta o rubrică meteo, dar nu știu dacă ar întelege lumea ceva, mai ales când am aceste ticuri. Dar aș vrea să fiu jurat la iUmor pentru o zi, cred că ar ieși ceva amuzant.

 • Ce planuri ai pentru 2021?

Abia aștept să se termine pandemia, deoarece am în plan să mă apuc de stand-up cum trebuie și să încep să fac turnee prin țară, ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp. Voi continua, desigur, să creez conținut pentru Youtube și Tiktok și, dacă vor apărea colaborări, o fac cu mare plăcere.

Citește și:

Andrei, câștigătorul iUmor, despre trauma din copilărie care i-a declanșat sindromul Tourette

Câți bani au primit câștigătorii emisiunilor TV din 2020. 7 vedete și 9 oameni obișnuiți s-au îmbogățit în pandemie

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg