INTERVIU Cum s-a distrat Adelina Pestrițu în Egipt, cu fiica și cu soțul. Ce spune despre hărțuirea din online


  foto: instagram
foto: instagram

Adelina Pestrițu (34 de ani), soțul și fiica lor au fost recent într-o vacanță în Egipt, Hurghada. Bruneta, cu 1,7 milioane de urmăritori doar pe Instagram, a publicat pe rețelele sociale mai multe imagini, însă s-a lovit și de comentarii extrem de urâte.

 • Click!: Ce faci, Adelina, cum ești?

Adelina Pestrițu: Foarte bine, relaxată după o săpătămână în Egipt cu familia.

 • Este prima vacanță pe anul acesta?

Nu este prima, am mai fost în Maldive, în ianuarie, tot în formula asta de 3. Și am zis să bifăm și Egiptul, pentru că până acum nu am ajuns nici separat, nici împreună acolo.

 • Ați vizitat ceva anume?

Nu am ieșit din resort, pentru că e mai greu să călătorești cu un copil de doi ani și jumătate, cu autocarul, ore în șir. Dar am stat în resort, ne-am distrat, am fost la locurile de joacă pentru copii, am fost la plajă, piscină, am stat la soare, ne-am jucat în nisip, am găsit de făcut multe activități.

 • Zenaidei Maria i-a plăcut vacanța?

Foarte mult, ea se distrează în vacanțe. A fost încântată, ea ar fi stat numai în apă. Când alegem o destinație cu soare e cea mai fericită.  

 • Ție ți-a plăcut experiența?

Sincer, am avut noroc să nimerim un resort foarte bun din toate punctele de vedere: cazare, condiții excelente, mâncare bună, grupul cu care am fost în această scurtă vacanță, familia Adelei Popescu și a lui Dan Cruceru. Au fost senzaționali, pe o parte i-am cunoscut aici, pe o parte îi știam din România, chiar ne-am distrat, a fost drăguț.

 • Ai observat tradiții sau ceva anume?

Nici nu am avut timp într-o săpătămână să observ ceva anume în afară de mâncarea delicioasă și de soarele care ardea puternic, dar cred că au multe obiceiuri frumoase. Mi-ar plăcea să descopăr mai multe din cultura lor.

 • Nu ți-ai dorit să mergeți la Piramide?

Ba da, mi-am dorit foarte mult dar de dată asta n-am putut. Tocmai pentru că n-am vrut să o supunem pe Zenaida Maria unui stres, drumul lung, căldura.

 • Planuri pentru următoarea săptămână?

Întru în pâine direct, pentru că am trei ședințe foto săptămâna asta, trei proiecte foarte frumoase și de amploare. Și multe alte campanii pe care le am în mediul online.

 • Cum te simți să fii supranumită regina Instagramului?

Ooo, dar e mult spus pentru mine că sunt regina instagramului. Mă simt bine să fac o treabă bună pentru comunitatea mea și să fiu apreciată.

 • Am observat la postările tale că ai foarte multe comentarii negative, hate. Le citești pe toate?

Fie că îmi place, fie că nu, ajung să le citesc. S-a dezvoltat un curent de bullying, cred că e termenul cel mai potrivit. Îmi fac griji pentru ceea ce urmează pentru copiii noștri. Pentru că dacă noi vom continua, spun noi pentru că nu aș vrea să arăt cu degetul către cineva, nu este bine. Eu nu am să fac niciodată bullying cu nimeni. Adică sunt convinsă că nu este o variantă să-ți exprimi părerea, indiferent dacă te supără cineva sau nu. Trebuie să adopți un mod civilizat și elegant de a-ți spune părerea.

 • Îi ștergi pe cei care îți scriu urât?

Îi blochez, sigur că da, pe cei care depășesc măsura. În comunitatea mea nu au ce căuta oamenii care nu știu să folosească un limbaj civilizat și oamenii care nu știu să se comporte. Un simplu comentariu poate să spună foarte multe despre persoana respectivă. Trebuie să realizăm că ar trebui să oprim cât mai repede curentul ăsta, pentru că nu va face bine. Nu face bine în general, dar mai ales dacă ne raportăm la psihicul copiilor noștri, la femeile care nu au încredere în ele. Trebuie să avem un comportament civilizat și să păstrăm spațiul ăsta online ca pe un spațiu care să ne ofere singuranță și în care să ne simțim bine.

Citește și:

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din Instagram: "Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă"

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg