INTERVIU Dana Săvuică: „Mă simt ca la 35 de ani”

Ultima actualizare:

    Dana are o viaţă nouă şi o casă nouăfoto: Sorin Stana
Dana are o viaţă nouă şi o casă nouăfoto: Sorin Stana

E şi normal, după divorţ are o viaţă nouă şi o casă nouă – în care am fost să tragem cu ochiul atât la ideile de amenajare, cât şi la detaliile de budoar.

Anul 2016 a fost unul plin pentru Dana Săvuică: şi-a vândut vechea casă în care a locuit cu fostul soţ, s-a plimbat pe jumătate din mapamond, a bătut şi ţara în lung şi-n lat, iar Crăciunul a prins-o în casă nouă. O vilă cochetă, amenajată inedit, în care a strâns obiecte din toată lumea şi poveşti de-o viaţă. De privit şi de admirat, dar şi de ascultat, căci am fost atenţi şi la lucrurile care nu se văd, dar care-i mobilează Danei sufletul.

OK!: Când te-ai mutat aici?Dana:În decembrie. Am pus ochii pe această casă încă de acum un an, când era în construcţie. E un ansamblu rezidenţial cu case lipite, dar mi-a plăcut foarte mult designul, care e altfel decât la alte case pe care le-am vizionat. N-am vrut să plec din zona de nord a oraşului, pentru că m-am obişnuit foarte mult aici, iar sora mea stă la trei case de mine. Îmi place că sunt la marginea oraşului, pentru că am parte de linişte, aer curat, pădure, câmp, păsări, animale. Trec încă ciobanii pe aici cu vaci, cu oi… (râde) Mi se pare foarte pitoresc asta, printre case de sute de mii de euro. Mai auzi câte un cocoş cântând, câini lătrând, adică te duce cu gândul la atmosfera de la ţară.

Nu e, totuşi, prea multă linişte?Pentru mine, nu. Trăiesc într-o lume foarte dinamică şi am observat că stresul acumulat îmi creează o nevoie de linişte, de vorbit mai încet, de muzică de fundal, gen Buddha Bar, de relaxare. Şi atunci casa asta e o oază de linişte.

E valabilă zicala „schimbi locul, schimbi norocul“?Probabil, dar nu asta e ideea. Eu mi-am schimbat locul pentru că a trebuit. Şi mi-am dorit o casă, nu un apartament într-un bloc, pentru că sunt obişnuită să locuiesc la sol. E adevărat că puteam să-mi cumpăr un apartament şi din banii rămaşi să investesc într-un business paralel cu ceea ce fac eu în zona de showbiz, modă, frumuseţe, televiziune. Totuşi, n-am rezistat, şi mi-am luat tot o casă cu curte.

Cum e în casă nouă?E foarte bine. Sunt foarte mândră de realizarea mea, pentru că am făcut-o pe banii mei, pe munca mea, pe ideile mele. Efectiv, mi-am făcut casa exact cum mi-am dorit şi mă regăsesc în fiecare colţişor din ea.


    Așa arată casa Danei Săvuicăfoto: Sorin Stana
Așa arată casa Danei Săvuicăfoto: Sorin Stana

Ca amănunt: banii jos sau şi rate?Banii jos! Nu mai vreau rate în viaţa mea! Am avut o casă luată în rate şi cred că a fost unul dintre motivele care au îngreunat foarte tare comunicarea în căsnicia mea. Eu întotdeauna am fost independentă financiar. Femeie fiind, nu trebuie să te aştepţi la un bărbat să-ţi pună covorul roşu la picioare. Dacă o face e foarte bine, dar şi aşa trebuie să ai independenţă financiară, pentru că nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Iar acum, neavând stresul ratelor şi al altor griji, pot să-mi dezvolt anumite business-uri, pot să călătoresc mai mult, lucrul pe care l-am şi făcut în 2016.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui interviu și vezi cum arată casa Danei Săvuică!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png