INTERVIU Daniela Gyorfi, despre vaccin, criză și relația cu George Tal. Ce decizie au luat în pandemie pentru familia lor

image
Daniela Gyorfi, George Tal și fiica lor, Mariafoto: Facebook

Daniela Gyorfi e nerăbdătoare să își reia activitatea artistică și speră ca anul acesta să se întâmple acest lucru cât de curând. Vedeta se gândește să își facă vaccinul anti-Covid, dacă acest lucru ar putea grăbi cumva mersul lucrurilor și viața ar reintra pe făgașul ei, cât de cât normal. Mai mult, ea și George Tal și-au dat seama că banii din muzică vin și pleacă, așa că vor să investească într-o afacere de viitor. Despre toate acestea, Daniela Gyorfi a povestit, în exclusivitate, pentru Click!

  • Click! Daniela, cum ai intrat în noul an? Cu ce gânduri și speranțe?

Daniela Gyorfi: Sincer, în noul an, mă bucur mult că a ieșit această variantă cu vaccinul pentru Coronavirus. M-aș vaccina, pentru că realizez că altfel nu putem să trecem de perioada asta nenorocită! Știu că sunt oameni care sunt sceptici, știu că poate ne gândim cu toții ce reacții adverse ar putea să aibă vaccinul, dar dacă asta este soluția, eu și George vrem să facem vaccinul. Îmi doresc din suflet să treacă pandemia și noi, artiștii, să ne reluăm activitatea în sensul de spectacole, de plecări în afara țării, evenimente, proiecte, etc...

  • Când estimezi tu că o să vă reveniți cumva la viața profesională de dinainte, evenimente, concerte?

La evenimente, nu știu. Este greu de spus, pentru că cei care anul trecut au amânat evenimentele și anul acesta sunt, deocamdată, în stand by. Vor să organizeze, dar nu știu când și în ce condiții au voie, conform legii sau reglementărilor care vor mai fi. Cu toții așteaptă să vadă ce se va întâmpla după începutul anului și așa mai departe. Eu cred și îmi doresc din tot sufletul, ca din aprilie-mai-iunie, să putem încet-încet să ne revenim la normal, sunt pozitivă. Nu știu ce să mai zic. Și anul trecut am fost foarte optimistă dar, din păcate, nu s-a întâmplat mare lucru.

  • Și în timpul ăsta când nu ai cântări ce faci?

Am petrecut mai mult timp cu Maria, pentru că am avut ocazia acum, eu fiind mai tot timpul plecată la concerte și evenimente. Și am vorbit cu George ca de anul acesta să facem un business, ne gândim să vedem exact ce s-ar potrivi, pentru că din banii din muzică, atunci când îi reinvestești și nu mai ai evenimente, nu poți să faci nimic. Anul trecut am vrut să îmi iau o casă, sper ca anul acesta să se concretizeze. În momentul acesta inspectăm piața, eu sunt artist, nu sunt femeie de afaceri, dar trebuie să ne gândim serios și la o opțiune de business și la ce vom face.

  • În ce domeniu ți-ar plăcea să investești, imobiliare, industria de beauty?

Dacă am fi fost în America, m-aș fi putut băga într-o afacere cu haine, poate să fac o școală de muzică sau de talente pentru copii, doar că în momentul acesta este foarte greu, pentru că îmi dau seama că acum sunt posibilitățile puțin mai reduse, dacă mă gândesc la oamenii normali, nu la cei bogați, care au bani și nu au lipsuri.

  • Cum e Maria acum? Are rubrica în emisiunea "La Măruță", se descurcă foarte bine!

Nu vreau să discut despre asta acum, vreau să spun despre școala online, că sunt extrem de nemulțumită, a terminat cu FB, dar deja se resimte că nu are activitatea zilnică. Ea vrea să meargă la școală și eu vreau să meargă fizic la școală, contează foarte mult! Această distanțare și de profesori, și de colegi... Îi lipsesc activitățile... În rest, sunt mulțumită!

  • Ce aptitudini are Maria?

Maria mă tot întreabă când o duc la Crina Mardare, la Școala ei de muzică.

  • Îi place să cânte?

Vrea să vadă dacă are ureche muzicală și vreau să o testez. Dacă revenim la normalitate anul acesta aș vrea să o duc la niște cursuri de dezvoltare personală, mă rog, să fac ceva pentru ea. Pe mine treaba asta cu online-ul, nu știu ce să zic… Consider că una este când te duci la ore și alta e când faci online.

image
Maria și părinții ei, în emisiunea lui Fuego
  • Cum stai cu proiectele muzicale? Ce noutăți pregătești?

Proiecte muzicale sunt, dar în momentul în care nu ai cântări, nu știu ce să zic, parcă merge totul mai lent. Când se vor concretiza, le anunțăm. Pentru mine este important să am melodii foarte bune, să fac mai multe videoclipuri și să mergem înainte. 

  • Cum ești cu George, cum a fost relația voastră în perioada asta?

Anul care tocmai a trecut și perioada pe care am traversat-o au fost și pentru noi destul de dificile. Faptul că trebuie să stai în casă, pentru mine nu a fost neapărat greu, George fiind impresar, noi stăteam oricum împreună, dar încă o dată s-a demonstrat în relația noastră că suntem un cuplu închegat, clar, suntem un cuplu normal. Ne și certăm, ne și împăcăm, suntem un cuplu normal. Toată chestia asta cu pandemia pe noi nu ne-a despărțit. Știi că intervin discuții în familii și din cauza banilor, mai ales că anul trecut nu a fost ce trebuie. Nu este comod pentru niciunul dintre noi, dar relația noastră a fost foarte ok. Timpul petrecut mai mult împreună a fost un plus și în ceea ce privește relația noastră cu Maria. Am stat mai mult cu ea, deși din punctul meu de vedere stai cu copilul, dar trebuie să ai și serviciu, ca părinte, să ai bani, adică oricum stăteam cu ea și înainte.

  • Pe lângă concerte ce ți-a mai lipsit așa, cel mai mult, să zicem?

Îmi lipsesc concertele, îmi lipsesc oamenii, dacă vrei să mă crezi, îmi lipsesc îmbrățișările, socializarea. Chestia asta de a nu mai sta cu frică, să pui masca, să nu iei virusul. Oamenii sunt foarte suspicioși, trăiesc cu teamă, s-au schimbat. Ar trebui să fim uniți și să înțelegem că numai împreună putem trece peste acest lucru și să ne reluăm cumva activitățile cu toții.

Citește și:

Daniela Gyorfi şi George Tal, de 15 ani împreună: «Ne iubim ca-n prima zi»

Revolta artiștilor! Cum i-a afectat pandemia și de ce sunt supărați pe autorități. "Cazul Bittman" a stârnit reacții virulente

Daniela Gyorfi: «La 50 de ani am 50 kg, iar dacă mă îngraș un kil, iau foc»

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png