INTERVIU Diana Bart: "Am pregătit camera fetiței, va sta cu surioara ei". Ce nume de sfânt a ales

Ultima actualizare:

    Diana Bart și fiica ei, Mairafoto: arhivă personală
Diana Bart și fiica ei, Mairafoto: arhivă personală

Gazda emisiunii "Flash Monden", de la Prima TV, are o fiică, Maira, în vârstă de trei anișori, și se pregătește să devină din nouă mămică de fetiță, fiind gravidă în luna a șasea. Diana Bart (38 de ani) ne-a povestit despre pregătirile venirii pe lume a bebelușei.

  • Click!: Ce faci în această perioadă? Muncești sau te-ai izolat în casă?

Diana Bart: Sunt izolată în casă, de circa o lună nu am mai filmat nici emisiunea, nu am mai intrat în redacție, eu cu atât mai mult cu cât sunt însărcinată. Dar mă ocup de acasă de blogul și de paginile de cooking, acolo unde am activitate zilnică.

  • Când vei naște?

Sunt în luna a 6-a, la sfârșitul lunii iulie va veni micuța pe lume.

  • Ai pregătit camera copilului?

Da, oricum, până în luna iunie, sperăm să reușim să ne mutăm în noul apartament, așa că bebelușa va avea camera proaspăt pregătită, în care va stă cu surioara ei, Maira, chiar le-am pregătit un locșor tare drăguț. Am primit deja o mulțime de cadouri pentru ea, iar de cumpărat, nu mai am decât produsele de igienă și sanitare, pentru că toate lucrurile Mairei, de când era mică, i le-am păstrat pentru ea.

  • Ați ales deja un nume?

Avem câteva variante, dar încă nu ne-am decis, oricum, cred că va fi tot ceva deosebit, ca cel al Mairei. Am ales însă al doilea nume, cel de sfânt, care să o călăuzească. Îmi place tare mult Maria, are o încărcătură spirituală puternică, mă duce cu gândul la Fecioara Maria.

Diana Bart este gravidă în șase luni
Diana Bart este gravidă în șase luni

Soțul tău te ajută?

Da, chiar am un real ajutor din partea lui. Este un om tare calm și echilibrat, iar asta îl face foarte atent, grijuliu, este foarte bun prieten cu Maira, căreia îi acordă toată atenția. În plus, mă ajută cu toate cumpăraturile, iar când e nevoie, chiar și la treburile gospodărești. Îl admir mult pentru că este și tare ordonat, și rapid în tot ceea ce face.

  • Știi că Tily Niculae a avut câteva probleme cu doctorul și cu spitalul, chiar înainte de naștere. Tu ai totul asigurat?

Eu am medicul meu, de ani de zile, în care am încredere și o relație tare bună. Oricând pot apărea situații neprevăzute , asta nu putem anticipa, la fel cu a pățit și Tilly, important este să avem și un plan B, și oricum ar fi, știu că sunt pe mâini bune. Am ales să nasc și de această dată, la aceeași maternitate privată.

Citește și:

Ce siluetă are Diana Bart la nici două luni după ce a născut!

Idei geniale de a decora platourile de Paște. Vezi ce „operă de artă” a făcut Diana Bart!

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg