INTERVIU Elvira Deatcu, 3 aniversări în familie: "Nu agreez și nu-mi plac zilele de naștere"


  Elvira Deatcu a împlinit 49 de anifoto: PRO TV
Elvira Deatcu a împlinit 49 de anifoto: PRO TV

Pentru frumoasa actriță din serialul "Vlad" luna martie este una foarte importantă. Elvira Deatcu a împlinit 49 de ani pe 22 martie, iar fiii ei, Luca și Filip, au fost sărbătoriți și ei. Am stat de vorbă cu actrița de la Teatrul Odeon despre proiecte și familie, dar și perioada aceasta de pandemie, despre care a vorbit cu multă amărăciune.

 • Click!: A fost ziua ta pe 22 marte și am vrea să știm cum ai petrecut.

Elvira Deatcu: Nu prea petrec de ziua mea, am repetat de dimineață până după-amiază. Nu agreez și nu mi plac zilele de naștere. Dar demult, cred că ultima dată am sărbătorit când am împlinit 30 de ani și atunci am făcut petrecere în teatru, cu colegii.

 • Martie e o luna specială pentru tine, e ziua ta, dar au fost și aniversările băieților tăi, Luca și Filip. Ei au fost sărbătoriți?

Ei au apucat, Luca a făcut 18 ani, de 8 martie, și a reușit să iasă cu câțiva prieteni să mănânce sushi, fiind fan. Lui i-a ieșit. Iar Filip, care e născut pe 12 martie, a făcut 13 ani. Atunci au fost reintroduse restricțiile, iar acum două duminici am profitat că a fost așa soare și frumos și și-a invitat 3 prieteni la terasă, ca să mănânce, acum fiind băieți mari. Îi place foarte tare ideea că ies fără părinți, eu le-am făcut rezervare și ei s-au dus și au mâncat burgeri, s-au amuzat. M-am bucurat că a fost posibil să marcăm ziua lor, pentru că și anul trecut eram în aceeași situație, după cum bine știți, și era deja mult pentru ei. Pentru mine nu-i o problemă, dar pentru ei e complicat după perioada asta stranie. Dacă nu pot să se bucure cu prietenii de ziua lor e prea mult.


  Elvira Deatcu și cei doi băieți ai eifoto: arhivă personală
Elvira Deatcu și cei doi băieți ai eifoto: arhivă personală
 • Ce îți dorești de ziua de naștere?

Îmi doresc să se sfârșească odată cu perioada asta, să ne întoarcem la o normalitate pe care o trăiam, pe care o știam, deși sunt conștientă că normalitatea aia nu va reveni în viața mea. Și să fim cât mai puțin afectați, pentru că ăsta cred că este pariul cel mare, lăsând la o parte dilemele economice, dificultățile financiare pe care le avem cu toții în perioada. Important este să nu fi lăsat urme prea prea mari în sufletele noastre, fiind atât de urâtă perioada asta, că tare îmi e să nu constatăm peste niște ani de zile că urmările sunt cam grave sau destul de greu de depășit. Și recunosc că mă gândesc în primul rând la copiii mei, copiii noștri. Am mai trecut peste perioade mai puțin fericite, confortabile, echilibrate, suntem obișnuiți. Din păcate, nimeni nu are o poveste de viață lină și plină de lumină, noi suntem obișnuiți cu perioadele mai dificile. Dar pentru ei, eu sper că va fi bine. Sunt atentă și urmăresc sufetul copilașilor mei și nu numai ai mei. Ai noștri în general, pentru că sunt niște copii faini și tare îmi e că perioada asta, înstrăinarea asta între noi, între oameni, între ei, între prieteni va lasa urme. Urme pe care nu știu cum o să le depășim. Contează dimensiunea urmelor, că urme rămân clar.

 • În momentul asta repeți ceva la teatru? Spectacolele sunt din nou oprite...

Cum bine știi, nu se joacă. Se joacă prin alte orașe ale țării, dar prin București noi nu jucăm. Dar repetăm cu Vlad Cristache, "Pirandello", și mai am un proiect, ambele sunt începute în decembrie. Weekendul asta aș fi sărbătorit cu o premieră, dacă era totul bine. 20-21 martie cu spectacolul lui Bogdan Teodor Oltean, în 3 personaje, eu cu Ioana Bugarin și Ruxi Maniu, dar din păcate nu mai are loc această premieră. Nu știu să-ți spun când se va întâmpla, când vom ieși la public. E foarte frustrant să repeți așa, neavând o finalitate. Contează foarte mult pentru actori, pentru felul în care se înșurubează în întâmplarea asta, să vezi capătul. Nu avem nicio perspectivă deocamdată, facem niște predicții care se schimbă de la o zi la alta, din păcate.

 • Cu filmările la "Vlad", ce se mai aude?

Deocamdată nimic, dar eu și echipa ne dorim să revenim la rolurile noastre. Eu nu mi-am pierdut speranța și sper că se va întâmpla și asta. Și nouă ne pare rău, ne influențează nenorocită asta de pandemie pe toate palierele și planurile.

 • Fanilor le e dor să vă vadă.

Mie îmi e dor să lucrez, să am activitate. Așa cum tuturor ne e dor. Să avem o primăvară plină de speranța.

Citește și:

Elvira Deatcu, 21 de ani de căsnicie: "Am avut parte și de furtuni, de cumpene". Ce șarmant e soțul ținut la secret!

INTERVIU Elvira Deatcu, despre iubitul ei din VLAD: “Bebe Cotimanis pare fioros, dar e blând și plin de umor"

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg