INTERVIU EXCLUSIV Iulia Vântur, totul despre viața exotică din India: «Salman Khan este un om special»

Iulia Vântur, alături de părinţii ei
Iulia Vântur, alături de părinţii ei

Iulia Vântur (39 ani) e fericită în India, acolo unde trăiește de 5 ani, alături de celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan (54 ani). Într-un interviu exclusiv pentru Click, fosta vedetă ProTV, a povestit despre viața alături de celebrul star internațional și despre cum a fost izolarea de aproape 3 luni, petrecută la casa de vacanță a lui Khan, aflată chiar în mijlocul junglei, dar și despre ce proiecte speciale pregătește acum.

 • Click: Iulia, cum a fost pentru tine această perioadă a izolării?

Iulia Vântur: Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni. După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare.

 • Am văzut că ai pierdut niște persoane dragi… S-a întâmplat din cauza Coronavirusului?

Din nefericire mulți oameni s-au stins în perioada aceasta și sper că și-au găsit liniștea. Oameni deosebiți care însă și-au încheiat călătoria pe pământ și au trebuit să plece, însă cauza nu a fost coronavirusul.

 • Cu ce activități ți-ai ocupat timpul în India?

După 3 luni și jumătate de izolare pot spune că nici acum nu-mi ajunge timpul să fac tot ce îmi doresc, zilele se scurg repede pentru că nu sunt singură în izolare. Fac cardio, sală, yoga, streching, kickboxing, merg cu bicicleta, fac echitație și destul de multă mișcare în aer liber. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” la casa de vacanță, unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul.

 • $reperio-embed:https://www.instagram.com/p/CBt__Kul1h0/$ Ce îți place să faci cel mai mult acum?

Orele de muzică, practică vocală, să mă plimb în natură, să citesc, să învăț lucruri noi, să vorbesc cu oamenii dragi, cu prietenii. Singura modalitate de a fi în legătură cu lumea a fost internetul, platformele de socializare, Instagram, așa că am dedicat mai mult timp comunicării cu fanii mei, cu cei care-mi urmăresc paginile de socializare, e o altă lume, care dacă este folosită cu intenții bune, poate să ne ajute să fim mai buni, mai uniți, o comunitate, în adevăratul sens al cuvântului. În special în această perioadă am încercat să transmit mesaje pozitive, motivaționale, pentru că toți am fost provocați, am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie, iar comunicarea ne oferă suport.

 • Cum arată o zi oarecare de-a ta în India?

Fiecare zi e diferită, de regulă, însă acum, în izolare, zilele trec printr-o oarecare rutină: meditație, cafeaua de dimineață cu prietenii, cardio și gym, fac antrenament cu Cristi Geamăn prin zoom, chiar dacă el e în România, iar eu în India. Dacă vrei, poți! Apoi prânz, lecția de canto, bicicletă sau yoga, streching, masterclass-uri de actori, muzică, timp petrecut cu prietenii, întâlniri “prin telefon”. Mai și muncesc în izolare: am dublat pentru filmul pe care l-am filmat în urmă cu 4 luni, în Londra “Leila&Manju”, am înregistrat câteva piese. Una dintre ele a fost compusă în aceeași frecvență cu cea a pământului, ca o rugăciune, în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru familii nevoiașe. Am fost parte în diverse acțiuni umanitare, în special în această perioadă, când oamenii au fost în impas.

 • Pregătești ceva proiecte speciale din India pentru fanii tăi și cei care te urmăresc?

Așteptăm cu interes să ne întoarcem pe platourile de filmare, pentru a completa filmul “Leila&Manju”, mai avem foarte puțin, doar cireașa de pe tort. Trebuie să mai filmez și să lansez câteva piese care au fost puse pe stand by, din cauza pandemiei. Zilele acestea mă antrenez, pregătesc un show pentru o acțiune caritabilă, ce are loc în India, împreună cu artiști de aici, care va fi difuzat pe tv.

 • Acolo te vezi trăind în următorii 10 ani?

Nu știu ce-mi va oferi viața, dar ultimii 4-5 ani mi i-am trăit integral aici, m-am obișnuit, îmi este o a doua casă India.

 • De ce anume ți-a fost cel mai dor în aceste luni petrecute în izolarea din junglă?

E un loc superb, cu multă vegetație, cu animale de tot felul, fluturi, insecte și foarte mulți țânțari. Îmi este dor de oameni, de concerte, de show-uri, de jam session-urile cu prietenii mei cântăreți și compozitori, de ieșirile cu prietenii, de o masă bună la restaurant, de un spectacol live frumos, de acele lucruri pe care le considerăm “normale”, firești, la îndemână. De un cappuccino bun și un croissant la micul dejun. Așa învățăm valoarea fiecărui lucru din viață noastră.

 • Ți-a lipsit ceva în mod special?

Interacțiunea directă cu oamenii și concertele.

Iulia Vântur se află izolată alături de Salman Khan și mai mulți membri ai familiei acestuia
Iulia Vântur se află izolată alături de Salman Khan și mai mulți membri ai familiei acestuia
 • Din România ce anume îți lipsește cel mai mult?

Oamenii dragi, anumite locuri preferate, pufuleții și mâncarea gătită de mama.

 • Gătești românește în India?

Foarte rar.

 • Ai învățat să gătești și mâncăruri specifice de acolo?

Avem oameni care gătesc minunat aici, nu vreau să-i încurc cu nimic. (râde)

 • Care sunt ritualurile tale de frumusețe în India?

Am aceleași ritualuri: curățare, hidratare (din interior și extrior) și protecție solară.

 • Îmbraci des portul lor tradițional! Te-ai obișnuit cu hainele lor?

Îmi plac hainele indiene, sunt foarte confortabile, feminine, speciale. Îmbrac shalwar chamise, destul de rar saree sau lehenga, doar la anumite evenimente importante, în special la nunți.

 • Trebuie le porți sau îți face plăcere?

Nimic nu e un “must”. Nouă generație nu prea mai poartă haine tradiționale decât ocazional. Mie îmi plac, așa cum am spus.

 • $reperio-embed:https://www.instagram.com/p/CBDtTsEFUAZ/$ Îți dorești copii? Te vezi curând mămică? Probabil te-ai plictisit deja de această intrebare!

Am răspuns de multe ori la această întrebare. Și am spus că atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu.

 • Cum îți place să îl descrii pe Salman Khan?

Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie.

 • Care a fost cel mai tare lucru pe care l-ai învățat de la el?

Să muncesc până când devin cea mai bună variantă a mea.


  Iulia Vântur se află izolată alături de Salman Khan și mai mulți membri ai familiei acestuiafoto: captură video Pro Tv
Iulia Vântur se află izolată alături de Salman Khan și mai mulți membri ai familiei acestuiafoto: captură video Pro Tv

A apărut din greșeală în cadru la o emisiune de la ProTV în care tu erai în direct prin skype. A fost atunci un moment amuzant pentru tine! Cum ați comentat apoi amândoi acest lucru?

El a premeditat-o, știa că sunt în direct cu foștii colegi, a vrut să spună “hello”, însă m-a luat prin surprindere

 • Îți este dor de televiziune?

Da, îmi este dor, însă prin ce fac acum sunt cumva în aceeași zonă: entertainment! Prima dragoste nu moare niciodată!

 • Când mai vii în vizită în România?

Când se deschide aeroportul din India. Acum e închis. Aici nu s-a atins încă vârful pandemiei, urmează, nu știu cum vor evolua lucrurile, însă mergem cu speranță și credință înainte. Să aveți grijă de voi! Și să faceți ca fiecare clipă din viață voastră să conteze!

Citește și:

Ce spun părinţii Iuliei Vântur despre relaţia ei cu Salman Khan

Salman Khan nu mai arată cum îl ştiam, iar Iulia Vântur e topită: «Iubesc acest look»

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic jpg
cub mașina moș craciun png