INTERVIU EXCLUSIV Lidia Buble: “Răzvan e dragostea vieții mele, poate ieșim 3 din izolare!”

Lidia Buble trăieşte o poveste de dragoste alături de Răzvan Simion
Lidia Buble trăieşte o poveste de dragoste alături de Răzvan Simion

Are 26 de ani și toată lumea la picioare. În plus, este îndrăgostită lulea de iubitul său, la fel de celebru ca ea! Se pare că Lidiei Buble și lui Răzvan Simion (39 ani) le priește de minune izolarea. De ce? Pentru că au timp mai mult pentru ei, ni s-a confesat artista, într-un interviu exclusiv pentru ziarul Click! Iată ce face Lidia Buble cu iubitul ei de când stau mai mult acasă! Dă chiar de bănuit că își dorește cât mai repede copii cu acesta!

Click!: Lidia, cum te-a afectat această criză prin care trecem acum?Lidia Buble: Exceptând pauza de evenimente, eu sunt de părere că nu m-a afectat, ci mi-a oferit și oferă timp pentru mine și relația pe care o am. Această perioadă este una prielnică, pentru că mă pot relaxa, citi, face lecțiile de canto și ideile de noi piese fără a fi presată de timp. Mai mult de atât, îmi aloc timp pentru sport, aproape zilnic, gătesc tot felul de bunătăți. Recent, am preparat prăjitura Raffaello, învățată de la mama mea, dulcele meu preferat pe care mi-l făcea, când mergeam acasă.

Cum stai cu moralul ? Ai stat în casă în izolare sau ai mai ieșit?După cum mă știți, eu sunt o persoană cu un moral ridicat, orice ar fi. Așa sunt și acum, pentru că iau izolarea ca timpul pe care nu l-am avut, pentru a-l petrece în liniște, acasă, alături de iubitul meu. Ies rar, atunci când trebuie să mai cumpăr anumite alimente necesare. În rest, respect regulile impuse și stau cuminte în casă și ies prin curte, la aer, soare.

Lidia are o formă fizică de invidiat
Lidia are o formă fizică de invidiat

Ce noutăți pregătești?Urmează să lansez o piesă nouă, cât de curând, o surpriză pe care abia aștept să o divulg.Cum îți petreci timpul acasă? Ești împreună cu Răzvan, în casă? Toată lumea se ceartă mai des în această perioadă, pentru că petrec mai mult timp împreună. La voi cum e? Cât de intens?

Lidia susține că Răzvan este iubirea vieții sale
Lidia susține că Răzvan este iubirea vieții sale

Suntem izolați împreună, bineînțeles! (râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!  Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!La un moment dat s-a zvonit că nu mai sunteți împreună! Cum comentezi aceste știri?

Solista mărturisește că autoizolarea contribuie la consolidarea relației pe care o are cu prezentatorul
Solista mărturisește că autoizolarea contribuie la consolidarea relației pe care o are cu prezentatorul

Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând. Cred că, din plictiseală sau pierdere de vreme, lumea comentează și așa ceva, dar am învățat să nu mai ascult părerile (mai ales, negative) altora.Cum îl descrii pe iubitul tău?Omul pe care Dumnezeu mi l-a adus în viața mea, cu care mă completez personal și profesional. El este dragostea vieții mele!Când vine nunta mult așteptată? În 2021?Când va fi momentul, anunțăm, nu ținem secret!


    Solista mărturisește că autoizolarea contribuie la consolidarea relației pe care o are cu prezentatorul Foto Arhivă personală
Solista mărturisește că autoizolarea contribuie la consolidarea relației pe care o are cu prezentatorul Foto Arhivă personală

Citește și

Lidia Buble, cadouri de lux la 26 de ani! Cum și-a surprins Răzvan Simion iubita, de ziua ei

Răzvan Simion a vorbit despre divorț, fosta soție îi dă replica: «Mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră»

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu