INTERVIU Gianina din "Las Fierbinți", așa cum nu o vezi la TV. Detalii inedite din viața actriței Anca Dumitra


    "Aveam foarte multe proiecte în desfăşurare când a început 2020. Acum sper să le reluăm pe toate"
"Aveam foarte multe proiecte în desfăşurare când a început 2020. Acum sper să le reluăm pe toate"

Geanina din “Las Fierbinţi” este foarte cunoscută şi îndrăgită, dar nu mulţi ştiu detalii despre Anca Dumitra (33 de ani), actriţa care o interpretează în serialul de la Pro TV. Click! a stat de vorbă cu tânăra actriţă despre serialul care revine de mâine pe micile ecrane.

Click!: Vei reveni pe micile ecrane cu un nou sezon din “Las Fierbinţi”. Îţi mai aduci aminte ce probe ai dat pentru a juca în serial? Anca Dumitra: Da, îmi aduc aminte de probe ca şi cum ar fi fost ieri. Perioada, anul, locul, partenerul de probe, care a fost Leonid, Robi din serial. Îmi aduc aminte că au fost 2 scene din episodul pilot, era vara lui 2009. În septembrie am aflat că am luat rolul, a fost o bucurie, îmi aduc aminte cu drag şi cu dor de perioada aceea. “Las Fierbinţi” a fost şi este o călătorie extraordinar de frumoasă, este o încântare cu fiecare an în parte şi cu fiecare nou sezon. Publicul ne aşteaptă cu nerăbdare aşa cum şi noi aşteptăm să citim cu nerăbdare noile scenarii. Aşa că de mâine veţi putea urmări un nou sezon din “Las Fierbinţi” şi sperăm să vă bucure cel puţin la fel de tare pe cât ne bucură pe noi. 

Atunci când ai obţinut rolul Geaninei ţi-a luat mult să-i găseşti o traiectorie? Ai fost sfătuită să-i aduci anumite atribute sau au fost ideile tale? Ai fost inspirată de cineva anume? Îmi aduc aminte când mergeam la ţară la bunici în vacanţa de vară, într-un sat anume chiar era o „Geanina”, fata primarului. Nu neapărat că m-a inspirat, dar ţin minte că atrăgea toate privirile. Eu eram mai mică decât ea şi mi-a rămas în minte, inclusiv numele, pentru că nu mai întâlnisem pe cineva cu numele Geanina. Când am dat casting-ul nu aveam atât de multe repere, directorul de casting mi-a spus doar că personajul este fata primarului, frumuşică, dar naivă. Nu mi s-a impus nimic, absolut toate personajele au prins contur din scriitură, dar şi din instinctul fiecăruia şi din direcţiile regizorului.  Anul trecut, când s-au închis teatrele din cauza pandemiei, aveai şi alte proiecte în afară de “Las Fierbinţi”? Filme, reclame, videoclipuri? Aveam foarte multe proiecte în desfăşurare când a început 2020, ţin minte că deja în ianuarie, februarie era totul plin, nu ştiam cum să-mi mai împart timpul, pentru că aveam şi filmările, şi o premieră la teatru şi multe alte proiecte, plus eventualitatea unui film. Erau extraordinar de multe, iar dintr-o dată s-a oprit totul. Acum, privind în urmă, mi se pare ireal, să se suspende aşa toate, timpul să capete cu totul altă valoare. Era o panică, o nelinişte, întrebări peste întrebări, pentru că nimeni nu ştia ce se întâmplă cu precizie. Acum, privind la întregul an 2020, când te gândeşti că întregul glob a stat în loc, în mare parte, este ceva de neimaginat. Da, am avut foarte multe proiecte care s-au oprit şi aşteaptă să se reia. 


    E şi actriţă de teatru. A jucat cu Ştefan Bănică jr în „Pescăruşul”
E şi actriţă de teatru. A jucat cu Ştefan Bănică jr în „Pescăruşul”

La ce surprize să se aştepte telespectatorii de la personajul tău, în acest sezon? De la toate personajele să se aştepte la situaţii inedite, haioase, şi multe momente care sperăm să le aducă zâmbetul pe buze, ca de fiecare dată.  Ai vreun secret prin care reuşeşti să stai concentrată la filmări şi să nu râzi la replicile colegilor tăi? Sunt momente şi momente, uneori îţi iese să stai serios şi alteori chiar nu poţi să mergi mai departe pentru că te pufneşte râsul. Dar sunt frumoase aceste momente, când se întâmplă acel râs colectiv este de-a dreptul încântător. I-ai sugerat vreodată scenaristului Mimi Brănescu sau colegilor care au mai scris scenariul vreo poveste pentru personajul tău? Dacă sunt întrebată răspund, altminteri am toată încrederea în ei şi în ce anume aleg să aştearnă pe hârtie. Eu sunt de principiul „vezi-ţi de bucăţica ta şi fă-o cât de bine poţi”. Asta încerc să fac. Ce îţi doreşti pentru 2021? În primul rând sănătate familiei, celor dragi. Îmi doresc să fiu sănătoasă, să am parte de proiecte foarte frumoase, să construiesc pe mai departe, să fiu fericită, să iubesc, să fiu iubită. Ce-şi doreşte orice om - nimic în plus, nimic în minus.


    Joacă rolul Geaninei încă din 2009
Joacă rolul Geaninei încă din 2009
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg