INTERVIU Irina Rimes: "Piesa «Băiatul meu frumos» e dedicată omului care m-a reînviat"

image
Jurații de la Vocea României

Solista Irina Rimes a lansat o nouă piesă, cu tot cu videoclip, dedicată unui bărbat special din viața ei. Imediat după lansare, Click! a stat de vorbă cu solista și a aflat cum se simte după problemele de sănătate pe care le-a avut, dar și impresiile Irinei despre vacanța exotică de la începutul anului, petrecută cu partenerul ei de viață.

Irina Rimes (28 de ani) le aduce fanilor o piesă sensibilă, al cărei clip cuprinde momente emoționante din cadrul turneului "Cosmos". Piesa, numită "Băiatul meu frumos", îi este dedicată omului care și-a pus amprenta asupra Irinei și a universului ei. "Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum, alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena e locul unde nu avem altă credință decât MUZICĂ, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește.

Videoclipul piesei “Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune. “Băiatul meu frumos” e dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și în jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat că să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a mărturisti Irina Rimes. Piesa a fost compusă de Irina Rimes - text și linie melodică, Damian Rusu -  producție, Andi Bănică - backing vocal. Acesta din urmă este fostul soț al solistei, de care s-a despărțit, dar cu care a rămas în relații foarte bune. Click! a stat de vorba cu Irina Rimes și iată ce am aflat!

  • Click: Cui îi este dedicată piesa "Băiatul meu frumos"? Cine este bărbatul care te-a reînviat, așa cum ai spus chiar tu?

Irina Rimes: N-am să spun nimănui niciodată. Împărtășesc sentimentele, nu și oamenii.

  • Cum a fost perioada aceasta de izolare pentru tine? Unde te-ai izolat?

Acasă, la studio. Cu studioul efectiv în casă. Am făcut muzică, am tras un album, pe urmă pe al doilea. Acum lucrez la finisaje. Pe 15 lansăm album nou, e nou și pentru mine, muzică făcută in izolare, alt film, alt stil. Vreau să îmi surprind publicul un pic. Albumul se numește PASTILĂ.

  • Am văzut că lucrezi cu Bubu Cernea și cu băieții cu care cânta și Inna, și Alina Eremia. Nu e greu să aveți aceiași colaboratori?

Există loc de prietenie și înțelegere oriunde, mai ales atunci când arta e asimilată corect de către oamenii care o fac și care o promovează. Suntem prieteni, suntem familie. Dar fiecare dintre noi are proiecte adiacente. Am noroc să lucrez cu niște băieți care au timp pentru toate, pentru că lucrează cu plăcere la toate proiectele din care fac parte.

  • Ai descoperit alte pasiuni în izolare? Cum ți-ai pierdut timpul?

N-am pierdut timpul deloc, timpul este foarte prețios pentru mine, mai ales că în ultima perioadă nu l-am avut mai deloc. Am scris muzică și am petrecut timp cu mine și corpul meu. Pentru mine e la fel, doar că nu mai e totul pe grabă și mai am și timp să dorm și să mă răsfăț fizic.

image
Jurații de la Vocea României
  • Îți de dor de emisiuni, de filmările de la "Vocea României”?

Foarte mult, dar vin ele. Nu pleacă nicăieri.

  • Ai fost una dintre puținele vedete care au avut vacanță la început de an. Ai reușit să-ți încarci bateriile?

Da și nu. Izolarea aceasta e o vacanță mult mai plăcută decât cea din ianuarie. Pentru că acum am timp de toate și nu mă grăbesc nici să mă odihnesc, așa cum făceam în ianuarie. Eram la odihnă și încercam să scap de griji ca să mă odihnesc. Nu reușeam. Acum, reușesc.

Citește și:

Irina Rimes a depășit momentele critice și se răsfață într-o vacanță în Africa alături de iubit

Cum arată acum Andi Bănică, fostul soț al Irinei Rimes

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg