Interviu Jorge și soția sa, Ramona! Vezi cum arată familia completă a artistului!

Ultima actualizare:

    Jorge & Ramona - În premieră, în formula de patru!foto: Sorin Stana
Jorge & Ramona - În premieră, în formula de patru!foto: Sorin Stana

Într-o după-amiază toridă de iunie, Jorge: ne-a prezentat pentru prima dată echipa completă a tabloului său de familie. Una pentru care a şi inventat magicul „pupic în patru“!

A fost ocazia perfectă pentru o excursie la Cernica, unde George (33) şi Ramona Papagheorghe (42), ală­turi de Karina (6), fiica lui din căsnicia anterioară, şi Ilinca (14), fata ei din primul mariaj, s-au distrat în parcul de aventuri, urmând traseele prin copaci, tra­versând lacul cu tiroliana sau trăgând cu arcul. Şi la fel cum, după o ploaie torenţială, soarele a răsărit şi mai puternic pentru şedinţa noastră foto, nici tensi­unile din afara acestui patrulater vesel nu s-au simţit deloc. Pentru că, deşi şi-a regăsit fericirea, căsătorin­du-se cu Ramona în urmă cu doi ani, Jorge: nu a reuşit să restabilească pacea în relaţia cu fosta soţie. Aceasta rămâne o problemă pe care vrea s-o managerieze de­parte de ochii şi urechile copiilor, alături de care spu­ne că se simte cu adevărat împlinit. Şi adevărul este că cele două fete se bucură cu adevărat de copilărie. Karina e o prinţesă veritabilă. Iar Ilinca e prima fată de 14 ani pe care am auzit-o că vrea să mai fie copil. Chapeau!

Ce planuri aveţi pentru vara asta?

Jorge: Cât mai multe vacanţe, dacă se poate! Avem deja două plecări stabilite încă de la începutul aces­tui an. Ca de obicei, în august, mergem cu fetele în Antalya – cu amândouă şi cu mama mea. Aşa ple­căm în fiecare an, în aceeaşi formulă. Am prezenţe feminine non-stop în jurul meu. (râde) Şi mai avem acum o vacanţă doar noi doi, eu şi Ramona.

Şi fetele cu cine rămân?

Jorge: În săptămâna în care noi o să fim plecaţi, Ka­rina stă cu mama ei. Şi Ilinca va sta la tatăl ei. Dar va pleca şi într-o tabără de echitaţie.

Cum se înţeleg Ilinica şi Karina?

Jorge: Foarte bine.

Deşi e diferenţă de vârstă între ele...

Jorge: Da, şapte ani. Dar e bine că au preocupări comune. Se joacă pe Wii împreună. Ne bucurăm că Ilinca păstrează copilăria în suflet.

Ramona: A zis: „Mami, copilăria este scurtă. Durea­ză până la 14 ani, te rog să mă laşi să mi-o trăiesc!“.

Ce înţeleaptă! Fetele s-au înţeles bine chiar de la început?

Jorge: Da, noi aveam emoţii referitor la asta, dar ele chiar s-au înţeles de prima oară. Ţin minte că la pri­ma întâlnire, Ilinca a îmbrăcat-o pe Karina în mai multe rochiţe, iar ea venea în sufragerie şi ne arăta: „Ia uitaţi cum sunt îmbrăcată!“. Şi iar se schimba, ia­răşi defila...

Când sunteţi împreună toţi patru, vă simţiţi o familie?

Jorge: Da. Noi suntem fericiţi. Dar când vin fetele e o fericire şi mai mare. De exemplu, când suntem undeva şi Karina nu e, ne gândim tot timpul la ea şi îi trimitem un gând bun şi un „te iubesc“. Avem şi pupicul nostru când suntem toţi patru...

Ramona: Da, a inventat soţul meu un pupic! (râde) Ne pupăm toţi în acelaşi timp...

Citește pe www.okmagazine.ro restul interviului!

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net