INTERVIU Lidia Buble mima fericirea înainte de despărțire: "Răzvan e dragostea vieții mele, Dumnezeu mi l-a trimis"

Ultima actualizare:

    Răzvan şi Lidia, împreună din 2015 foto: Instagram
Răzvan şi Lidia, împreună din 2015 foto: Instagram

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după o relație de 5 ani! Este anunțul care a căzut ca o bombă în showbiz duminică, 7 iunie, odată cu mesajul pe care matinalul de la Antena 1 l-a scris pe Instagram. El a confirmat despărțirea de solistă, dar a dat asigurări că au rămas amici. La mijlocul lunii aprilie, Lidia Buble părea mai îndrăgostită ca niciodată, așa că luăm în calcul două variante: ori a mimat fericirea, nefiind momentul potrivit să anunțe finalul relației, ori a fost și ea luată prin surprindere.

Răzvan Simion (39 de ani) și Lidia Buble (26 de ani) s-au despărțit, iar zvonuri despre problemele lor de cuplu au apărut destul de des, în ultima perioadă. Solista s-a ținut însă pe poziții și a negat cu vehemență, ba chiar s-a arătat a fi mai amorezată ca oricând. Iată ce declara Lidia, într-un interviu pentru Click!, în data de 13 aprilie, în plină perioadă de izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

  • Click!: Cum îți petreci timpul acasă? Ești împreună cu Răzvan, în casă? Toată lumea se ceartă mai des în această perioadă, pentru că petrec mai mult timp împreună. La voi cum e? Cât de intens?

Lidia Buble: Suntem izolați împreună, bineînțeles! (râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!  Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!

  • La un moment dat s-a zvonit că nu mai sunteți împreună! Cum comentezi aceste știri?

Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând. Cred că, din plictiseală sau pierdere de vreme, lumea comentează și așa ceva, dar am învățat să nu mai ascult părerile (mai ales, negative) altora.

  • Cum îl descrii pe iubitul tău?

Omul pe care Dumnezeu mi l-a adus în viața mea, cu care mă completez personal și profesional. El este dragostea vieții mele!

  • Când vine nunta mult așteptată? În 2021?

Când va fi momentul, anunțăm, nu ținem secret!

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună cinci ani

Pe 8 noiembrie 2015, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au afișat pentru prima oară împreună, în public. Cei doi au apărut de mână la nunta Ancăi Serea cu Adi Sînă. Asta după ce timp de o jumătate de an și-au trăit iubirea în secret, încercând să evite bârfele, Răzvan fiind proaspăt divorțat de Diana, cu care are doi copii. Povestea de iubire dintre Diana şi Răzvan a început în anul 2000, pe când cei doi erau studenţi, cu aspiraţii mari. Originar din Reşiţa, Răzvan Simion şi-a început cariera alături de Dani Oţil în 1995, la Radio Contact Reşiţa, de unde s-au transferat la Radio Vest Timişoara şi la Naţional FM Bucureşti. Din 2008 realizează matinalul Antenei 1, «Neatza cu Răzvan şi Dani». El şi Diana au doi copii, pe Ianca şi pe Tudor, iar oficial divorțul s-a pronunțat în mai 2016.

Citește și:

De ce refuză tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion

VIDEO Smerite și superbe! Lidia Buble și surorile ei cântă în biserică, iar oamenii nu se pot opri din plâns

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net