INTERVIU Mai țineți minte trupa Sweet Kiss, cu hit-ul "Alin, Alin"? Cum arată acum cei 3 artiști și ce planuri au


    Trupa Sweet Kiss s-a destrămat în 2001
Trupa Sweet Kiss s-a destrămat în 2001

Trupa Sweet Kiss s-a înființat în 1997, iar în 1998 deja rupea topurile cu piesele “Alin, Alin” și “Floare albă, floare neagră”. Irina, Nicoleta și Laurențiu au simțit gustul succesului și au rămas cu amintiri de neuitat din acea perioadă.

Cei trei s-au despărți, în 2001, însă nu pentru că s-ar fi certat. Dimpotrivă, au rămas prieteni și, chiar dacă fiecare a luat-o pe drumul ales, au ținut legătura în permanență. Irina și Nicoleta au continuat să cânte pe cont propriu. Laurențiu, inginer de profesie, a rămas tot în showbiz, dar nu ca solist. El a pus la dispoziția artiștilor scene pentru evenimente. În urmă cu trei ani, cele două fete din fosta trupă au cântat din nou sub titulatura Sweet Kiss, reînviind hiturile de altădată. După ce au dus, o vreme, muncă de lămurire, au reușit să-l convingă și pe Laurențiu să li se alăture. “Doar pentru moment”, i-au zis acestea. Succesul de care s-au bucurat însă cei trei, în doar două, trei apariții împreună, i-a determinat să facă pasul cel mare. Și, iată, în 2020, în perioada de lockdown, au lansat piesa "Verde garofiță", ilustrată de un videoclip online, "în trend" cu perioada pandemică.

  • Click!: Ați început anul în forță. V-ați decis să refaceți trupa Sweet Kiss. Cine a fost cu ideea și cum v-ați regăsit?

Irina Pavlenco: Ideea a venit în urma cererilor de concerte de tip retro, unde am fost invitați, iar regăsirea și timpul petrecut împreună, cu distracție și bună dispoziție, ne-a făcut să fim nostalgici și să reluăm cu dor și drag activitatea. Momentele de pe scenă sunt unice, iar publicul ne-a făcut să resimțim emoțiile de odinioară și dorința de a continua acest frumos drum al muzicii.

  • Ce repertoriu veți avea? Vor fi și piese noi?

Melodiile vor fi în aceeași notă cu care am pornit, genul "Alin, Alin", dar asta nu înseamnă că nu vor fi și în alte stiluri muzicale, în funcție de ce inspirație avem pe moment. Poate fi, într-un final, și vorba despre alt gen. Chiar suntem în studio și pregătim piese noi.

  • Multe trupe se ceartă când se destramă. La voi nu a fost cazul? Au fost vreodată divergențe?

Poate au fost divergențe, e normal, suntem caractere diferite, însă am găsit, mereu, cale de înțelegere. De despărțit, nici nu a fost vorba vreodată.


    De când s-au reunit, Nico, Irina și Laurențiu au fost chemați în multe emisiuni TVfoto: PRO TV
De când s-au reunit, Nico, Irina și Laurențiu au fost chemați în multe emisiuni TVfoto: PRO TV
  • Cum a fost pentru tine pandemia? Ai avut cazuri de Covid în familie?

Irina Pavlenco: Pandemia, pentru mine, a însemnat creativitate și bucuria că am putut compune, alături de colegii mei, o minunată melodie, “Verde garofiță“. Am realizat un videoclip de pandemie, atât cât ne-a permis situația. Nu am avut cazuri în familia mea!

Nicoleta Aneni: În pandemie am filmat acasă un videoclip la piesa "Verde Garofiță", am avut ceva emisiuni online, realizate de noi cu invitați celebri ca Liviu Vârciu, Pepe, N&D, Larisa Iordache, Ro-Mania, Class etc. Am participat ca și invitați la diferite emisiuni tv. Am petrecut mult timp cu familia mea, în Anglia. Am avut noroc că am avut venituri din alte afaceri de familie.

Laurențiu Vasioi: A fost destul de dificil la început, pentru că nu am mai trecut până acum printr-o astfel de situație și nu știam ce implicații și consecințe vor fi din punct de vedere social și profesional. Pentru mine a fost ca un restart din toate punctele de vedere. Pandemia a afectat și activitatea mea profesională curentă (dețin o firmă de închiriere echipamente de scenotehnică, sunet, lumini, video), dar am reușit să identific soluții de adaptare în mediul online.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub morris png
cub isabela onoriu png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg