INTERVIU Mirela Vaida, dezvăluiri romantice despre soțul ei: "Nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil"

Ultima actualizare:

    Mirela Vaida, 38 de anifoto: Antena 1
Mirela Vaida, 38 de anifoto: Antena 1

Are 38 de ani și o familie superbă și se simte iubită și împlinită. Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, care apare acum și în show-ul de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, a povestit exclusiv pentru Click! cum arată Valentine’s Day în cuplul ei.

  • Click!: Ce personaj de la „Te cunosc de undeva" ți-a dat cele mai mari bătăi de cap până acum și de ce?

Mirela Vaida: Nu pot să vă spun exact ce personaj, pentru că ar trebui să devoalez ceea ce urmează să vedeţi. Ar fi păcat să vă spun dinainte, dar vă spun doar atât, am tot felul de personaje care trec dintr-o extremă în alta. Însă, dacă mă întrebaţi ce personaje îmi dau cele mai mari bătăi de cap, pentru că, fie vorba între noi, astea îmi şi plac cel mai mult, sunt cele care mă scot din zona mea de confort. Sunt travestiurile, personajele cu peruci, cu bărbi, cu pălării. Sub acea nouă mască îmi şi permit să fiu mult mai liberă, mai dezinhibată, să mă ascund în pielea personajului ca să fac tot ceea ce îmi place, cu scuza că nu sunt eu, ci este personajul respectiv. Mă provoacă aceste personaje, sigur că sunt foarte grele, mai ales că sunt nume mari la nivel mondial şi cumva asta te obligă. Atunci când oamenii cunosc foarte bine personajul, sunt şi mai atenţi la detalii şi atunci totul trebuie să fie şi mai riguros. Mi se pare foarte interesant şi ca experienţă de viaţă să fiu concurent într-un astfel de show, aşa că vă las să descoperiţi singuri ce personaj mi-a dat cele mai mari bătăi de cap sâmbăta seara, de la 20:00, pe Antena 1.

  • Pe cine nu ai putea interpreta niciodată?

Mi-a fost întotdeauna frică de două personaje, de Michael Jackson şi de Elvis Presley! Acum sper să nu audă Ruly (n.r. ruleta) şi să îmi pice asta, că va fi nenorocire. Michael mi se pare foarte greu pe zona de dans, acele mişcări caracteristice lui... Acolo n-ai voie să dai greş, te obligă personajul să îl ţii la înălţime şi atunci clar mi-ar fi foarte teamă. Cu Elvis cred că aş reuşi să mai ajung la o înţelegere, cu Michael nu. Mi-e teamă de aceste nume grele, de aceste icon-uri la care n-ai voie să greșești. Și eu, repet, nu sunt chiar cel mai bun dansator.

  • Faci pregătiri speciale pentru tine și soțul tău de Ziua Îndrăgostiților sau nu obișnuiești să sărbătorești Valentine’s Day? Dacă da, cum ți-ai propus să îl surprinzi?

Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează. Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekend-uri eu filmez pentru proiectul „Te cunosc de undeva!”, însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm.


    Alexandru Vaida, soțul Mirelei Vaida, este director de vânzări în cadrul unei companiifoto: Facebook
Alexandru Vaida, soțul Mirelei Vaida, este director de vânzări în cadrul unei companiifoto: Facebook
  • Îi gătești ceva anume soțului tău sau plecați undeva doar voi doi?

Să îi gătesc ceva anume? Eu în fiecare zi gătesc. Dacă asta este o dovadă de iubire, el este un tip foarte iubit şi eu sunt foarte îndrăgostită, pentru că fac la oale cu ciorbă, cu tocăniţe, cu pilaf şi alte cele de n-ai văzut aşa ceva!

  • Care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai primit-o până acum din partea partenerului tău de viață?

Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem.

  • Ce nu i-ai ierta niciodată bărbatului de lângă tine?

Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?


    Mirela Vaida are 3 copii superbifoto: Facebook
Mirela Vaida are 3 copii superbifoto: Facebook
  • Ești o femeie frumoasă și căsătorită. Primești încă mesaje, propuneri indecente sau aprecieri din partea altor bărbați, direct sau pe rețelele sociale? Cum le răspunzi?

Da, se întâmplă să primesc şi astfel de mesaje şi aprecieri, uneori şi cuvinte mai triviale şi fie le răspund cu eleganţă, fie nu le răspund deloc. Sigur că unele dintre ele fac bine aşa la psihic, dar atât...


    Mirela Vaida și frumoasa ei mamăfoto: Facebook
Mirela Vaida și frumoasa ei mamăfoto: Facebook
  • Ai o relație foarte bună cu soacra ta, dar tu ce fel de soacră crezi că o să fii?

Eu nu o să fiu o soacră bună, cred de pe acum, pentru că sunt destul de implicată şi de autoritară şi cu dorința de a controla tot. Însă am 3 copii şi dacă voi avea un ginere şi două nurori s-ar putea să mă mai dau pe brazdă. Dar la cum mă simt acum, nu va fi uşor cu mine.

  • Ce ai moștenit de la mama ta în materie de frumusețe?

Dacă aş fi moştenit de la mama mea frumuseţea ei, era o cu totul altă poveste astăzi. Mama mea e o femeie frumoasă încă şi astăzi, cu nişte ochi mari, verzi, cu un nas frumos, cu nişte buze superbe şi e mama mea. Eu semăn mai mult în partea lui tata; am trăsături şi de la mama, însă cred eu că e o frumuseţe din aia moldovenească, autentică, simplă şi neextravagantă. Noi ne simţim bine aşa, semăn cu mama la alură, dar dacă mă iei în detaliu, tot a lui tati sunt.

Citește și:

Cine este soțul Mirelei Vaida și tatăl celor trei copii ai vedetei TV. Alexandru stă departe de lumina reflectoarelor

Mirela Vaida, cadou de 70.000 de euro de la soţ, pentru că-i face al treilea copil

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net