INTERVIU Oana Roman: «Am slăbit 5 măsuri la haine, dar nu mă opresc aici». Dezvăluiri despre căsnicia ei și relația cu părinții

Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor
Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor

La 44 de ani, Oana Roman radiază! A dobândit o siluetă la care doar visa, a slăbit aproape 5 măsuri la haine și face reclamă la body-uri modelatoare pe care nu le-ar fi probat niciodată dacă nu ar fi arătat ca acum. Într-un interviu pentru Click!, Oana Roman a povestit cum a reușit să slăbească, dar și cum definește relația cu soțul ei, Marius Elisei.

  • Click!: Oana, cum ai reușit să arăți așa? Ce sacrificii ai făcut? 

Oana Roman: E simplu, am început în noiembrie anul trecut o colaborare cu o clinică din Ploiești pentru a face proceduri de remodelare corporală cu niște aparate extrem de performante, practic cele mai performante din lume și, în paralel cu aceste proceduri, am  ținut și o dietă pe care mi-am inventat-o eu singură. Adică nu este ceva ce aș putea neapărat să recomand, în sensul că eu am făcut ce am crezut eu că este ok pentru mine. Și de aceea evit să recomand această dietă. În momentul acesta sunt în discuții cu un nutriționist care să mă ajute să conturez dieta aceasta. În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puțin și foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis și nu am renunțat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantitățile și mănânc practic de două ori pe zi. 

Oana Roman, în timpul procedurilor
Oana Roman, în timpul procedurilor

Nu am voie să fac sport, pentru că am probleme din cauza operațiilor pe care le-am făcut după ce am născut. Am operații în zona abdomenului, am plasă, nu am voie să fac sport și să ridic greutăți, așa că atunci a trebui să găsesc o variantă în care să pot slăbi fără să fac efort fizic. Am reușit să slăbesc doar datorită acestor proceduri de remodelare corporală și datorită dietei pe care mi-am impus-o. Iar astfel de proceduri de remodelare corporală sunt geniale dacă le faci cu aparatele care trebuie, nu faci pauze și te duci în mod constant.

Oana Roman în 2019 (stânga) și în 2020
Oana Roman în 2019 (stânga) și în 2020
  • Care este starea ta de spirit acum? Ai ajuns la greutatea pe care ți-o doreai? Te oprești aici?

Nu. Sub nicio formă nu am ajuns la greutatea pe care mi-o doream. Mai am drum lung de parcurs, o groază. În momentul în care am început aceste proceduri aveam de slăbit undeva la 25 de kilograme și mai am vreo 10 de dat jos, maxim 15 kg. Am dat jos aproape 5 măsuri la haine, 12 cm în șolduri, 10 cm în talie și 12 cm la bust. Pentru că asta fac aceste proceduri corporale, te scapă de minus 5 cm la o ședință.

  • Ai fost singură astă vară la mare cu Izabela și oamenii s-au gândit că poate iar ai probleme cu Marius, soțul tău. Ai și postat la un moment dat pe Facebook că ai o stare mai ciudată.

Nu am nicio stare mai ciudată, ideea este că nu am reușit să plecăm într-o vacanță mai lungă vara asta. Am fost 3 zile în Bulgaria, 2 zile la mare, după aia am fost eu cu ea 5 zile la mare. Eu nu pot să plec de acasă decât pentru maxim 5 zile pentru că nu pot să o las pe mama singură prea mult timp. Și din acest punct de vedere trebuie să fac cumva să mă împart. Am ales să mă duc singură la mare cu Iza pentru că am vrut să am și eu timpul meu cu ea, să văd cum e doar eu cu ea într-o vacanță și a fost foarte odihnitor și relaxant. Marius oricum avea treabă, el lucrează, trebuie să recupereze practic toată perioada în care a stat acasă. Nu e vorba de nicio stare. E vorba că a fost o perioadă foarte grea pentru toată lumea, mai puțin pentru cei care au tras tunul și s-au umplut de bani, în rest pentru majoritatea oamenilor a fost o perioadă foarte grea, atât fizic cât și psihic. Luna august a fost o luna foarte grea, proiectele merg foarte greu.


    Oana Roman, mireasă în 2014foto: Click!
Oana Roman, mireasă în 2014foto: Click!
  • Cum îți place să definești relația ta de cuplu?

Ca orice altă relație de cuplu, cu minusuri și cu plusuri, că așa e la toată lumea. Eu, spre deosebire de alții, arăt și atunci când nu este totul roz. Pentru nimeni nu este totul roz tot timpul. Nu cred că e cineva care să fie pe culmile fericirii non stop, de dimineață până seară. În toate relațiile  există plusuri și minusuri, perioade bune, perioade proaste,  coborâri și  urcușuri. Mie mi se pare normal. Din punctul ăsta de vedere eu cred că am cea mai  clasică și normală relație! Cred că 98% din populația planetei are relații așa. Sunt foarte puține cazurile în care există o relație perfectă și armonioasă și cu înțelegere 100% tot timpul. Este o relație ca oricare alta.

Oana Roman, mireasă în 2014
Oana Roman, mireasă în 2014
  • Cum ești tu ca mămică, îi faci toate poftele Izei? O răsfeți tu mai mult sau Marius?

Izabela este un copil foarte echilibrat, pentru că noi am fost foarte echilibrați în educația ei întotdeauna. Ea știe foarte clar că există limite, că nu i se permite orice, că nu i se poate oferi orice când își dorește, că în momentul în care merită un lucru fac eforturi să îl aibă. Eu sunt foarte mulțumită de cum a evoluat ea și de spiritul pe care am reușit să i-l transmit din această perspectivă, pentru că eu nu am fost un copil crescut în puf, căruia i s-au oferit de toate și am fost un copil care a învățat să se descurce singură și să se întrețină singur. Iar Izabela este învățată să își asume responsabilități, evident în măsura vârstei pe care o are.

  • Te ajută și mama ta cu Iza?

Mama este  un om foarte în vârstă, a făcut 80 de ani, are multiple afecțiuni de tot felul și nu mai este în putere necesară să o crească efectiv. Da, că Iza mai învață de la ea, că stau de vorbă sau că îi povestește lucruri și că învață de la ea chestii, da, dar strict în sensul de s-o ia, s-o ducă, s-o îmbrace, mama nu mai poate, din păcate.

  • Dar cu tatăl tău se vede des?

O perioada lungă nu ne-am văzut pentru că a fost această situație din primăvară până acum. De ceva vreme, da. Ne-am văzut cu el acum câteva zile, de exemplu.

  • Cum îți merge vlogul? Ai primit propuneri să te  reîntorci în televiziune?

Cu vlogul am făcut o pauză o lună de zile pentru că am tot fost plecată și am vrut să încerc să mă odihnesc puțin.  A mers bine și am mai filmat niște episoade, o să mai postez. Pe Instagram a început să meargă foarte bine, eu cresc organic și pe youtube și instagram și peste tot și atunci este puțin mai greu să dezvolți totul. Eu fac chestia asta singură, e mult mai greu dar mereu am avut răbdare și lucrurile încep să se miște încet-încet. În ceea ce privește televiziunea nu am primit niciun fel de propuneri deocamdată.

Citește și:

FOTO Oana Roman, în costum de baie, sută la sută naturală. Cum a reușit să slăbească atât de mult

Oana Roman și-a scos de la suflet și sora, după ce a rupt relația cu tatăl ei

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png