INTERVIU Paula, văduva lui Leo Iorga, apariție elegantă la un eveniment. "Îl visez mereu pe Leo, e o durere care nu se vindecă"

Ultima actualizare:

    Paula și Leo Iorga, la un concert, în 2017foto: Click!
Paula și Leo Iorga, la un concert, în 2017foto: Click!

Cu dor de soțul ei, cu o mare putere lăuntrică și cu eleganța cu care ne-a obișnuit. Așa am întâlnit-o pe Paula Iorga zilele trecute, la inaugurarea unei clinici de estetică, la Constanța. Arăta foarte bine, dar sufletul nu îi este vindecat. Iată cum arată viața ei fără Leo Iorga, regretatul solist al trupei Compact!

Paula Iorga a participat la inaugurarea clinicii doctorului Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie. Evenimentul a avut loc în Constanța și este prima ieșire a acesteia de când Leo Iorga a murit, pe 2 noiembrie 2019, la 54 de ani, după 8 ani de luptă cu cancerul. Paula Iorga arată bine, are grijă de ea, dar necazurile nu au ocolit-o. Și-a pierdut tatăl, în februarie 2021.

  • Click! Ați fost recent la un eveniment în Constanța. Sunteți o prezență rară la evenimente, în general.

Paula Iorga: Da, este primul eveniment la care am participat după necazul pe care l-am avut. Am fost la invitația unei prietene și mi-a plăcut tare mult, pentru că nu mai ieșisem de ceva vreme la astfel de evenimente. M-am simțit bine și mi-am dat seama că e bine să mai ies și eu din când în când. Să-mi continui viața… Și dacă trăia Leo, el mi-ar fi spus să mă duc: “Mergi, hai! Nu mai sta”, așa îmi spunea. Lui îi plăceau evenimentele. Pe mine mă trimitea de multe ori la evenimente, în ultimii ani. De cele mai multe ori nu mergeam, pentru că nu aveam puterea să zâmbesc, zâmbetul era fals. În schimb, mergeam cu el la spectacole, la evenimentele lui.  


    Paula Iorga, alături de doctorul Hussein ShamiehFoto: Russian Aesthetic / Liviu Florian Vlăsceanu
Paula Iorga, alături de doctorul Hussein ShamiehFoto: Russian Aesthetic / Liviu Florian Vlăsceanu
  • Cum v-ați revenit după dramă? Sau, mai bine zis, v-ați revenit? 

Nu mi-am revenit, însă mă străduiesc să-mi continui viața, așa cum și-ar fi dorit el. E o durere care nu se va vindeca niciodată.  

  • L-ați visat? V-a transmis ceva în vis?  

Îl visez mereu. Îmi apare în vis, nu-mi spune neapărat ceva. Mă mai trezesc plânsă după ce-l visez.

  • Doamna Paula, vă fac un compliment, arătați foarte bine. Ați slăbit? Țineți dietă? 

Am 50 kilograme și 1,52 metri înălțime. Mă mențin. La micul dejun mănânc un ou, e regulă, în fiecare dimineață. De cele mai multe ori mănânc și fructe înainte de ou. Apoi, masa de prânz, practic, la mine este seara. Îmi pun porții mici. Felul 1 și 2. Adică o ciorbiță sau supă și felul 2 o mâncare gătită, tot în cantități mici. Între mic dejun și masa de seară mai consum fructe, adică încă o masă, dar de fructe. Beau doar apa plată, sucuri absolut deloc. Poate câteodată fresh-uri.  Îmi respect orele de somn, adică cele 9, în cazul meu. Eu atât dorm, chiar dacă sunt “împărțite”, să spunem. Că dorm noaptea 6 ore și ziua 3, sau că dorm noaptea 8 ore și ziua 2.  

  • Sport faceți ? 

Nu constant. Am acasă o bicicletă, însă cam “uit” să mă urc pe ea (zâmbește). 

  • Dacă tot suntem la capitolul frumusețe, vă întreb cum vă întrețineți tenul? 

Folosesc cremă zilnic, de zi și de noapte. Nu fac nimic special, moștenesc gene bune. Nici măști făcute în casă nu folosesc. Încă un secret, nu stau niciodată cu fața la soare, mereu folosesc creme pentru protecție solară.  


    Pensiunea Paulei, de la Eforie Nordfoto: Click!
Pensiunea Paulei, de la Eforie Nordfoto: Click!
  • Dar dacă ați vrea să schimbați ceva la dvs, ce ar fi? 

Sprâncenele. Doar ce mi-am făcut un micropigmentare, mai urmează retușul.  

  • Cum arată o zi din viața dvs? 

În această perioadă locuiesc la Eforie Nord, cu mama mea, care și ea a trecut printr-o dramă, recent, când tatăl meu s-a stins, în februarie. A plecat la Leo, la ginerele lui. L-a chemat Leo la concert, în Ceruri. Îmi ocup ziua cu mama, cu treburi pe la casa memorială. Atunci când am mai mult timp liber, mă relaxez la piscina din curte sau îmi primesc prietenii în vizită. Foarte rar ajung și la plajă.  

Citește și:

Trupa Compact, urmărită de blesteme: boli, decese, accidente și scandaluri

Cine e Paula Iorga, femeia care i-a fost alături lui Leo Iorga până la ultima suflare

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net