INTERVIU Pavel Bartoș, tată de 3 fete, sfat de aur pentru Smiley. Ce spune despre noul sezon "Românii au talent"

Ultima actualizare:

    Pavel Bartoș, pregătit pentru cel de-al 11-lea sezon "Românii au talent"foto: PRO TV
Pavel Bartoș, pregătit pentru cel de-al 11-lea sezon "Românii au talent"foto: PRO TV

De azi, 5 februarie, îl vom revedea pe Pavel Bartoș (46 de ani) ca și prezentator, alături de Smiley, la cârma sezonului 11 al showului "Românii au talent", de la Pro TV. Click! a stat de vorbă cu Pavel Bartoș despre acest sezon plin de schimbări, despre familia și proiectele lui, dar și despre prietenia cu Smiley, care luna viitoare va deveni și el tătic.

  • Click!: Începe un nou sezon al emisiunii "Românii au talent". Ne poți spune cum a fost la primele filmări de la preselecțiile sezonului 11?

Pavel Bartoș: Un pic ciudat din cauza măsurilor pe care le impune această perioadă, nu am putut avea o interacțiune directă cu susținătorii, concurenții, lucru atât de dorit și de noi, dar mai ales de ei. Dar, în timp s-au reglat aceste lucruri, pentru că am privit spre binele acestei emisiuni și ne-am conformat. Cred că ne-am descurcat foarte bine, iar rezultatul este unul bun.

  • A fost un număr anume care te-a impresionat anul acesta?

Normal că au fost momente care m-au impresionat. Dar nu vreau să le divulg, ci să le așteptați și voi. În fiecare an sunt impresionat de oamenii care nu renunță la visul lor, indiferent de vârstă, de greutăți, de țara în care au apucat să trăiască.

  • Ai rămas în relații cu anumiți concurenți? Ești prieten cu unii?

Nu pot să spun că am o prietenie apropiată cu unul dintre ei, ci sunt amic. Spre exemplu, îi urmăresc cariera lui Narcis Ianău și sunt mândru de el. În alte orașe mă întâlnesc cu ei, ei vin să mă vadă la teatru și apoi avem timp să ne amintim de lucrurile plăcute.

  • Dacă ai fi un simplu concurent, cu ce talent te-ai prezenta în concurs?

Mi-ar fi foarte greu. Admir oamenii care au curajul să vină pe această scenă, ai nevoie de foarte mult curaj. Teama de eșec este foarte mare, e atât de mică granița între a fi adulat de public și a fi huiduit. Chiar m-am gândit de multe ori cu ce aș veni. Dar cred că mi-aș lua inima în dinți deoarece consider că e o mare oportunitate și aș veni cu ceea ce fac eu. Și m-aș ruga la Doamne Doamne să fie bine.


    Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș promit că acest sezon va fi unul de excepțiefoto: PRO TV
Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș promit că acest sezon va fi unul de excepțiefoto: PRO TV
  • Tu și nașul Smiley v-ați văzut mai des anul trecut sau ați apelat la tehnica modernă, cea online?

Normal că nu ne-am văzut atât de mult precum în anii anteriori, dar eu cu Smiley nu trebuie să ne vedem pe video call pentru a ne spune ceea ce avem de transmis. Vorbim zilnic, ne vizităm destul de des. Dar când Sofiei îi era tare dor de nașul Smiley, am apelat la tehnica online.

  • I-ai oferit sfaturi ca de la un tătic de trei fete la un viitor tătic de fată?

Încă nu am ajuns la perioada sfaturilor, acestea vor veni după ce se va naște fetița, dacă el va avea nevoie. Dar îl susțin și mă bucur din tot sufletul pentru perioada pe care o traversează, deoarece o merită din plin. Știu că va fi un tătic grozav, iar Gina o mămică grozavă. Acum i-aș spune să se înarmeze cu multă răbdare, de aici pornește totul!

  • Ce fac fetele tale? Cum și-au petrecut timpul în ultimele luni?

Școala online a fost de bază, normal că și ele tânjesc după interacțiune, după colegi, după prieteni. Cu toate acestea, am respectat măsurile care au fost impuse și până acum suntem sănătoși, slavă Domnului! Dar, într-adevăr, fetelor le este dor de prieteni, de vacanțe, de ieșiri.

  • La final de an ai jucat într-un film alături de Dana Rogoz, ce ne poți spune despre acel proiect?

Am început filmările la final de an, au continuat aproape toată luna ianuarie și vor mai fi și în martie. Iar în mai se vor încheia total. Este un film de comedie, e o producție ceho – slovaco – română. Ar fi trebuit să se filmeze și în România, dar din cauza pandemiei și pentru siguranța tuturor, s-a decis ca totul să fie filmat la Bratislava. Ceea ce a fost o bucurie pentru actorii români, deoarece a fost un prilej de a ieși și de a vedea un oraș superb. Contează atmosfera plăcută de la filmări, chimia dintre actorii români, slovaci și cehi. Toate dublate de profesionalism. Cred că va fi un film de mare succes.

  • Ți-ar plăcea să mai joci într-un serial? Ai mai primit oferte?

Am primit, dar nu știu dacă aș avea timp să joc într-un serial cum era pe vremuri, când dura câte 6 luni. În această clipă, nu știu dacă m-aș înhăma la un serial de 100 – 200 epioade. Poate la unul de 20 episoade, dacă mi-ar plăcea tema. Și nu pentru că nu aș vrea, dar acum filmez, joc la teatru, am emisiuni și mi-ar fi mult mai greu. Atunci mă împărțeam doar între teatru și serial și mi-era puțin mai ușor.

  • Ani de zile ai jucat în Buftea în seriale, ai făcut echipă cu Cabral. Acum în ce relații ați rămas?

Ne auzim destul de des. Cabral este unul dintre prietenii mei cei mai buni, a cărui prezență îmi face bine, în preajma căruia mă simt bine și un om în care am mare încredere. Iar reciproca este valabilă.

  • Ce îți dorești pentru anul acesta?

Revenirea la normalitate! Plus... sănătate! Dar asta îmi doresc cel mai mult, să intrăm în ritmul normal al spectacolelor, al concertelor, al filmărilor pentru că mi-este dor să interacționez cu oamenii. Îmi este dor!


    Pavel Bartoș și cele trei fiicefoto: Instagram
Pavel Bartoș și cele trei fiicefoto: Instagram

Pavel Bartoș are o familie superbă

Actorul are trei fetițe cu soția lui, Anca Bartoș, cu care e căsătorit din 2003: Eva (15 ani) Rita (11 ani) și Sofia (6 ani). A urmat Facultatea de Teatru - Universitatea "Babeș - Bolyai" din Cluj. În 2001 e acceptat în trupa Teatrului "Odeon" din București și începe să lucreze cu televiziunea, la început prin reclame și spoturi publicitare, apoi prin participarea la diverse emisiuni de divertisment, prezentator matinal la TVR 1, la "Bună Dimineață România" (2002-2003), coprezentator la emisiunea PRO Tv "Căsătorie în direct" etc. În 2004 intră cu " dreptul" în lumea telenovelelor, filmând în fiecare an câte o producție de gen a trustului PRO: "Numai iubirea", "Păcatele Evei", "Aniela", nelipsind din nici o telenovelă sau emisiune de succes. E cooptat în echipele emisiunilor "Românii au talent" și "Vocea României".

Citește și:

Pavel Bartoș, despre viața de familie: «Dacă ies de mână cu fata cea mare, zice lumea că îmi e iubită»

Nașul Smiley, mesaj adorabil pentru fetița lui Bartoș, de ziua ei

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net