INTERVIU Ramona Gabor, despre viața în Dubai și afacerile de succces: «Am vrut să fac un parfum care să-mi amintească de mama»

image
Ramona Gabor a povestit pentru Click! cum a devenit femeie de afaceri în Dubai

La 31 de ani, Ramona Gabor se poate considera o femeie împlinită. Trăieşte de aproape 10 ani în Dubai, acolo unde şi-a făcut un nume în industria modei şi a  frumuseţii. În luna noiembrie, Ramona şi-a lansat o colecţie de parfumuri. A vrut iniţial un parfum care să poarte numele mamei sale, dar a ajuns la 10 sticle cu esenţe orientale. Ce înseamnă traiul din Dubai pentru ea şi cum se întreţine, a povestit Ramona Gabor exclusiv pentru Click!

Click!: Ramona, ţi-ai lansat recent propria linie de parfumuri. Cum a luat naştere acest proiect?Ramona Gabor: Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, brenduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum  vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult. Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine.

Ai tot ce îţi trebuie în Dubai?  Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea.

image
Ramona este foarte încântată de noua afacere cu parfumuri

Ai o siluetă de invidiat! Care sunt secretele tale?Să fiu sinceră, cred că sunt foarte binecuvântată cu gene bune, pentru că mănânc absolut orice, oricând îmi doresc, chiar şi deserturi. Fac yoga de foarte multe ori, mă duc câteodată la sală, îmi place să alerg pe plajă,  îmi place să ies la plimbări, să merg foarte mult, înot, nu îmi place să stau degeaba, în fiecare zi trebuie să fac mişcare.Câte kg ai acum, eşti mulţumită de cum arăţi?  Acum am 62 de kilograme la 1 metru 78 înălţime. Când lucram ca model, la un moment dat aveam 52 de kilograme şi aveam mult prea puţin. Acum sunt foarte liniştită cu greautatea mea. Nu mai sunt disperată să fiu foarte slabă. Aici a fost un şoc când s-a aflat că a luat foc celebra vilă de la Izvorani a fostului tău cumnat, Irinel Columbeanu. Îţi pare rău că a avut loc acest incident?  A fost un şoc şi pentru mine când am auzit că vila de la Izvorani a luat foc. Bineînţeles că îmi pare rău. Casa aceea  a fost sau este în continuare plină de amintiri plăcute dragi sufletului meu. Iar amintirea cea mai plăcută şi dragă mie este faptul că acolo a crescut Irina, nepoata mea, şi acolo am avut ocazia să o văd crescând şi transformându-se dintr-un bebeluş micuţ într-o fetiţă foarte drăguţă. Amintirile sunt foarte plăcute şi este păcat că a luat foc…

image

Click! Spune

Parfumurile, care se vând deocamdată doar în Orientul Mijlociu, costă circa 150 de euro şi sunt din trei colecţii diferite. Trei dintre ele, în sticlă aurie, sunt mai orientale, încă 3 parfumuri în sticlă roşie, care sunt mai feminine, şi încă o linie de parfumuri care vin în sticlă neagră şi acestea sunt mai masculine.

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg