INTERVIU Randi: «Am simțit și mierea iubirii, cât și cuțitul ei, care taie foarte adânc. Am fost înșelat și am și înșelat»

Ultima actualizare:

    Randi a împlinit 38 de ani pe 23 mai foto: Instagram
Randi a împlinit 38 de ani pe 23 mai foto: Instagram

Tocmai ce a împlinit 38 de ani pe 23 mai, așa că Randi a povestit pentru Click! despre educația și disciplina insuflate de părinții săi, dar și despre dragoste, relații și amăgiri. Este sau nu artistul într-o relație acum?

  • Click!: Ești o fire cheltuitoare? Pe ce anume cheltui banii cel mai des?

Randi (Andrei Ropcea): Cred că sunt un om chibzuit și echilibrat. Nu am aruncat cu banii niciodată și nici nu cred că mai pot face asta acum! Educația și disciplina insuflate de părinți au făcut din mine și fratele meu doi oameni care nu cheltuiesc pentru validare, așa că banii se duc înspre obiective care au legătură cu dezvoltarea, în detrimentul opulenței!

  • Cum îți place să te descrii ca iubit?

Nu mai știu cum sunt în momentele alea, pentru că nu am mai fost de ceva vreme numit așa. Aș spune că nu-mi lipsesc nici răbdarea, nici înțelegerea și entuziasmul sau pasiunea. Trebuie doar să am lângă mine femeia potrivită. (râde)

  • Ce ar trebui să facă o femeie ca să te cucerească?

De ce să mă cucerească? Eu nu sunt o cetate, sunt un om. Pentru mine e de ajuns să fie ea, să fie autentică, iar lucrurile între noi să vină de la sine, fără efort. De atât e nevoie, cred eu, ca doi oameni să se lege.

  • Cât de pretențios ești în alegerea partenerelor tale de viață?

Sunt un om selectiv, așa cum ar trebui să fie toți oamenii care realizează cât de important este timpul lor. Nu are nici un sens, deci, să împarți viața ta, chiar dacă pentru 3 ore, cu cineva cu care nu rezonezi. Doar de dragul de a fi cu cineva, de a avea pe cineva lângă tine. 

  • Ai fost vreodată înșelat de iubită?

Pot să spun că am trăit și simțit și mierea iubirii, cât și cuțitul ei care taie uneori foarte adânc. Da, am fost înșelat și am și înșelat, la rândul meu... Nu regret absolut nimic, pentru că eu spun că e o lecție de învățat din orice mi se întâmplă.

  • Care a fost cea mai mare provocare a vieții tale?

Să rămân om, modest, cu picioarele pe pământ și sănătos la cap. Este foarte ușor să te pierzi atunci când faci bani de mic, de la o vârstă fragedă, pentru că nu ai maturitatea necesară de a gestiona totul. Și ai parte de tot felul oportunități și situații, de multă atenție, iar astea, uneori, te pot schimba iremediabil în rău. Am încercat, de-a lungul carierei mele, care a început pe când avem 20 de ani, să nu mă las dus de „val” și de succes, să rămân bine ancorat. 

Citește și:

Randi este pregătit să înceapă o relație serioasă cu o femeie mai tânără

Randi a lansat piesa ”Suflete în carantină”, inspirată din situația creată de noul coronavirus

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png