INTERVIU Smiley, poveşti de tătic: "Mi-am făcut un scop în viață". Ce planuri are cu Gina si cu Josephine


    Gina Pistol, Smiley și micuța Josephine, la o plimbarefoto: Instagram
Gina Pistol, Smiley și micuța Josephine, la o plimbarefoto: Instagram

Smiley sau Andrei Tiberiu Maria (37 de ani), aşa cum are numele trecut în buletin, are un nou proiect la PRO TV, fiind jurat la “SuperStar România”. Pe lângă obligaţiile de producător muzical, interpret, tătic şi iubit, solistul a povestit pentru Click!, exclusiv, despre noul său rol din emisiunea de la PRO TV, dar şi despre micuţa Josephine, fiica lui şi a Ginei Pistol.

Click!: În ultimul an şi jumătate ţi s-au întâmplat atâtea încât ai putea să scrii o carte...

Smiley: Aşa e, mi s-au întâmplat numai lucruri frumoase, m-am întors din SUA ca să nu mă prindă acolo pandemia şi să stau blocat, apoi am stat cu Gina acasă, am devenit tată, am avut emisiuni online şi la TV şi am făcut muzică...

Nu vrei să scrii o carte din experienţa asta?

Nu, că nu sunt scriitor. Serios. Nu am de gând să fac asta, dar scriu muzică, am făcut multe piese. Am primit propunerea de a scrie o carte, dar nu e cazul. Viaţa mea a luat o altă întorsătură... Toată lumea a luat o întorsătură nouă.

Faci parte din noul proiect “SuperStar România” şi ai avut deja prima zi de filmare. Câţi concurenţi ai ascultat?

În jur de 18-20. Mi-au plăcut câţiva dintre cei care s-au prezentat.

Observ că e o atmosferă mai liniştită decât la “Vocea României”...

Da, este foarte diferit, asta spunea şi regizorul nostru, Adrian Batista, pentru că aici practic este prima etapă din casting pe care noi nu o vedem niciodată. Noi practic ne întâlnim cu oamenii care vin la preselecţii. Aproape toţi. E mai interesant, excitant, pentru că vezi şi oameni care nu se pricep... Mi se par interesanţi unii concurenţi. Asta e nou la povestea asta. Şi nu avem public, este un alt format.


    foto: Click!
foto: Click!

Faci parte dintr-un nou format de emisiune, mai ştii la al câtelea eşti?

Am făcut şi seriale precum “Cu un pas înainte”, “Triplusec” am fost la “Dansez pentru tine”, “Vocea României”, “Românii au talent”... acum “SuperStar România”, au fost câteva. Atât timp cât e fun îmi place, îl fac. Dacă nu mă simt bine şi nu mă distrez, atunci nu-l fac, nu. Asta e important pentru mine, să mă simt bine. E foarte important să mă simt bine când fac asta şi să mă joc, să mă distrez.

Îţi e dor de “Vocea României”?

Da, foarte mult. Cred că şi ei de mine.

Ce mai urmează pentru tine pe plan muzical?

Deocamdată încep concertele în iulie, eu deja am spectacole în iulie şi dacă lucrurile vor evolua cum sper eu să se întâmple, probabil că în toamnă voi programa şi un turneu dacă ne permit condiţiile. Am foarte multă muzică de lansat, am făcut multă muzică perioada asta.

Ai fost inspirat. Ai avut două muze.

Am avut multă inspiraţie şi am avut timp. Am stat mult în studio şi m-am bucurat mult de timpul ăsta.

Lui Josephine i-ai mai compus şi altceva în afară de piesa “Până la tine”?

Încă nu. Dar mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea...


    Smiley și Gina s-au pregătit cu toate cele necesare încă dinainte de nașterea fetiței
Smiley și Gina s-au pregătit cu toate cele necesare încă dinainte de nașterea fetiței

Ai nişte luminiţe în ochi când vorbeşti despre ea...

Da, păi... în fiecare dimineaţă când deshide ochii şi ne vedem, ne zâmbim şi îi văd bucuria ei din ochi. Mi-am făcut un scop în viaţă de a mă trezi cu aceeaşi bucurie în ochi în fiecare zi. Bucurie pe care o are ea în ochi...

Voi trei puteţi face o piesă împreună, ştiu că şi Gina a luat cursuri de canto.

Da, aşa e, Gina a făcut şi ea canto o vreme, putem să facem asta. De scos oricum o să scot multă muzică. Eu abia aştept să văd ce se întâmplă în emisiunea asta pentru că e prima zi şi m-am simţit foarte bine. E o surpriză şi pentru mine. Mă gândeam că fiind un format mai vechi şi eu având deja experienţa “Românii au talent” şi “Vocea României” mă aşteptam să nu fie atât de extraordinar. Dar m-a surprins foarte plăcut. Şi mi-a plăcut şi juriul, ne-am simţit foarte bine împreună.

Ce faci după ziua asta de filmare?

Vreau să ajung la băiţă, nu pierd nici o băiţă a Josephinei. Pentru că o ajută pe Gina şi îmi place. Fac tot, o înfăşez, o îmbăiez. Băiţa o facem mereu împreună.

V-aţi programat botezul?

Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg