INTERVIU Ucis în "Vlad", George Piștereanu și-a făcut fanii să plângă. "Toți au fost șocați, nu mă așteptam la atâtea mesaje"

Victoria Răileanu, alături de George Piștereanu
Victoria Răileanu, alături de George Piștereanu

Tibi Norvath, personajul interpretat de George Piștereanu în serialul "Vlad", și-a făcut ieșirea într-un mod dramatic, fiind ucis în episodul difuzat luni, 12 octombrie. Pe George îl mai putem vedea însă în relity-show-ul "Ferma", unde luptă pentru premiul de 50.000 de euro. Direct de acolo, ne-a povestit despre finalul său în "Vlad" și despre intensitatea scenei respective.

  • Click!: Ți-ai surprins fanii, pentru că Tibor din "Vlad" a fost ucis. Ce ai zis când ai citit scenariul episodului?

George Piștereanu: Da, se pare că mi-am surprins fanii. Sincer, m-au minunat sutele de mesaje primite, știam că Tibor este un personaj iubit, dar nu mă așteptam totuși la atât de multe reacții și mesaje. Toți îmi spuneau că le pare rău să îl piardă pe Tibor. Oamenii și-au exprimat sentimentele legat de acest episod. Orice poveste a unui personaj are în definitiv un început și un final. Când am citit scenariul și am văzut că moare personajul meu, nu cred că am avut o reacție, am luat aminte de acea informație și am jucat la fel. Nu a schimbat cu nimic atitudinea mea față de personaj faptul că moare.

  • Te-a surprins aceasta întorsătură? Pentru că nimeni nu se aștepta să moară Tibor.

Da, se pare că din comentariile oamenilor și din ce a exprimat publicul, toți au fost șocați. Faptul că te uiți la serial și în real time intri pe social media să lași comentarii, să îți exprimi părerea, arată cât îți pasă. E mare lucru… Pentru mine scena morții lui Tibor nu a fost la fel de „dureroasă” ca și pentru spectatori. La filmări, după cum cred că ați văzut, pentru că am postat un filmuleț pe Instagram, au fost chiar momente funny.

Vichi este o actriță extrem de bună. La noi în teatru există o expresie: curtea joacă regele. Asta înseamnă că tu, ca să fii ești rege, trebuie să fii perceput așa, curtea treuie să se comporte într-un anumit fel cu tine. Așa că jocul lui Vichi a fost extrem de important, pentru că suferința personajului jucat de ea a făcut scena spectaculoasă, puternică, emoționantă. Trăirile ei, gesturile disperate, când încerca să sară în groapă, toate au ajutat mult scena, i-au dat intensitate.


    Victoria Răileanu, alături de George Piștereanu
Victoria Răileanu, alături de George Piștereanu
  • Ați avut întâmplări haioase la acele scene?

Când nu filmăm, totul era haios. Îți dai seama, eu în gropă, ceilalți actori pe lângă, chiar dacă sună puțin macabru, a fost amuzant. Și am și pus pe Instagram un filmuleț de la filmarea scenei. Am spus că e ultimul live al lui Tibor, din groapă. Un filmuleț în care eu îi filmez pe băieți, care sapă groapa, eu cântam veșnica pomenire. Dar toate acestea în pauze, în timpul filmării a dispărut amuzamentul. Cred că amuzamentul apare în momentul în care toți actorii au în buzunar personajul și îl pot scoate oricând, nu mai există stresul că poate nu va fi bine. Când ajungi la o relaxare cu personajuI și cu povestea, poți să ai momente amuante pe platoul de filmare.

Mi-e greu să spun care a fost mai dificilă. Toate scenele țin de personaj, de constucția lui, iar aceste scene sunt cuprinse de către mine ca actor, de la bun început. Chiar și părțile extreme, scene de iubire, luptă, moarte etc. Ele sunt acolo și așteaptă să iasă la iveală în momentul în care scenariul o cere. În ambele cazuri lucrurile au decurs ok.

  • Ce au zis cunoscuții sau fanii de pe Facebook?

Nu mă așteptam, sincer, ca oamenii să reacționeze atât de mult și de emoțional. Au fost vreo 10-15 mesaje în care oamenii făceau referire la povestea lui Jon Snow, care a murit și a înviat în serialul "Game of Thrones". Și spuneau că a fost înviat datorită reacțiilor fanilor, se gândeau că poate la fel va fi și cu Tibor. E clar că fanii au fost întristați și chiar au plâns, au plâns pe bune. Faptul că ei au avut o reacție atât de puternică nu poate decâ să mă bucure, înseamnă că mi-am făcut treaba ca actor, că am ajuns la inima lor cu personajul interpretat.

  • În prezent te vedem în reality-show-ul "Ferma: orășeni versus săteni". Ai slăbit. Îți lipsesc sala și regimul tău de viață?

Acum sunt în Fermă, lucrurile se complică, jocul în sine neavând o linie clară nu poți să îți faci strategii, pentru că se schimbă regulile de la o zi la alta. Nu mi se pare greu în Fermă, până acum nu am întâmpinat lucruri pe care să nu le pot face. Ce cred că nu realizează oamenii de acasă este că în Fermă se lucrează câte 10 ore pe zi, lucrurile sunt bine gândite de producție, ne țin ocupați. Dacă nu lucrezi, nu termini treaba, iar proiectul este atât de bine gândit, că nu ai cum să nu lucrezi. Cred că cea mai mare problemă este orgoliul unora în momentele critice. Eu personal nu am această problemă. În rest, nu văd nicio problemă pentru mine în Fermă. Am venit aici nu pentru bani, nu contează pentru mine, ci pentru experiența în sine, pentru a le arăta oamenilor cum sunt eu cu adevărat, cu bune și rele. Până acum m-au văzut în personaje, în filme, sau în Vlad, proiecte care nu oglindesc personalitatea mea. Am vrut ca oamenii să vadă cum sunt eu cu adevărat. La această emisiune nu ai cum să te ascunzi, îți arăți adevărata față. Sunt multe personaje cu care relaționez foarte bine, practic nu am probleme cu nimeni. Ce e diferit aici e faptul că în viața de zi cu zi, dacă un anumit comportament nu îmi place, plec, pentru că nu vreau să îmi stric energia. Dar aici nu pot face asta, dacă te deranjează ceva trebuie să confrunți. Încerc să evit, dar când nu se poate voi confrunta problema.

  • Cu cine te înțelegi cel mai bine și te vei întâlni și după ce se vaă termina?

Probabil că voi păstra legătura cu mulți din Fermă, după ce se termină emisiunea.

Citește și:

În ce seriale şi filme au mai jucat actorii din “Vlad”. Ce mult s-au schimbat!

George Piștereanu, flirt cu Lesko la "Fermă", scene de amor cu Victoria Răileanu, în "Vlad"

INTERVIU Paul Diconescu, secrete din viață și din «Fermă«: "Burcea și Piștereanu mi-au făcut zile fripte acolo"

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg