INTERVIU Viviana Sposub, dezvăluiri-bombă despre iubirea cu George Burcea: «Este colegul meu de apartament»

Ultima actualizare:

    Viviana Sposub și George Burceafoto: PRO TV
Viviana Sposub și George Burceafoto: PRO TV

Viviana Sposub (23 ani) și George Burcea (32 ani) formează cuplul momentului. Pentru amândoi a fost benefică experiența de la "Ferma", reality-show-ul de la Pro TV. Au realizat că se plac, că sunt compatibili și acum sunt la începutul unei povești de dragoste ca-n filme! Viviana a recunoscut pentru Click! faptul că George Burcea, fostul soț al celebrei Andreea Bălan, îi este acum coleg de apartament, adică locuiesc împreună! Viviana ne-a spus cum a cucerit-o, ce a atras-o la George Burcea și cum definește această relație.

  • Click!: Viviana, ce înseamnă Ferma pentru tine?

Viviana Sposub: Ferma e de departe cea mai intensă experiență din viața mea! Nici măcar când am sărit cu parașuta nu am avut atât de multe emoții. Și pe lângă faptul că m-am bucurat de o gamă largă de trăiri (unele frumoase, altele... mai puțin frumoase), participarea la Fermă m-a ajutat să conștientizez că sunt o femeie tare puternică și că sunt capabilă să trec prin orice greutate. În plus, consider că acest proiect este un capitol extrem de important în cariera mea! 

  • A fost o surpriză și pentru tine apropierea ta de George Burcea?

Primul lucru pe care l-am afirmat când au început filmările a fost: “Eu nu am venit aici să mă îndrăgostesc!”. Și uite cum viața, sau mai bine spus Ferma, te ia prin surprindere. Nu cred că se aștepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ăsta cred că e farmecul.

George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună
George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună
  • S-a confirmat că formați un cuplu! Ce înseamnă, de fapt, acum, George Burcea pentru tine?

S-a confirmat acest lucru? Unde? Când? Nu am fost pe fază! (râde) George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament.

  • Cum ai defini tu noua relație din viața ta?

Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găsești explicații, definiții. Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut și în Fermă.

  • Ce te-a atras din prima la George?

Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția...

  • Până acum ai avut relații serioase? Ai suferit, ai regrete în acest sens?

Ce ar mai fi viața fără puțină suferință din dragoste? Deși sunt tinerică, am avut timp să mă îndrăgostesc, să iubesc, ba mai mult, am avut timp și să sufăr. Dar nu regret absolut nimic! Tot ce am învățat în fostele relații mă ajută să clădesc acum conexiuni mai profunde.

  • Cum ești tu când iubești? Ce îți dorești de la partenerul de lângă tine?

Acum nu mai e un secret... toată lumea a putut să vadă în Fermă cum e Viviana atunci când este îndrăgostită. Sunt o fată sinceră, naturală și fac mereu ceea ce simt, nu îmi pun opreliști. Îmi arăt afecțiunea și mă bucur de reciprocitate.

  • De regulă, ce tip de bărbați te atrag?

Eu sunt o persoană mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, îmi place să râd foarte mult. Așa că îmi plac mult oamenii care aduc veselia în viața mea. Dacă se întâmplă să fie și bărbat, atunci e și mai bine!

  • Cât de departe vezi tu această relație cu George? Crezi că va fi cu finalitate, în sensul că te-ai vedea mireasa lui la un moment dat?

Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire.

  • Vrei să o cunoști pe mama lui George, să mergeți împreună la Botoșani să vă vizitați părinții?

În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!

  • Cu care dintre fetele de la Fermă te-ai înțeles cel mai bine?

M-am înțeles bine cu toate fetele și am avut ceva de învățat de la fiecare. Am legat totuși o prietenie mai apropiată cu Anna Lesko, atât de apropiată încât ne-am furat una alteia și câțiva pupici. Am petrecut foarte mult timp împreună și am reușit să descopăr cine este Anushka (așa cum îmi place mie să îi spun) și dincolo de numele de scenă. Totodată, o relație specială și o prietenie frumoasă am legat și cu Giulia Nahmany, colega mea de suferință din pădure. M-am atașat mult de ea și greutățile prin care am trecut împreună ne-au făcut să fim ca două surori.

  • Ce îți dorești să ți se întâmple pe plan profesional după Ferma? Vei reveni la Vorbește Lumea?

Vorbește Lumea este familia mea și mi-e tare dor de oamenii frumoși de acolo. Mă bucur enorm de mult că am avut ocazia să iau parte la cel mai tare Reality Show, însă odată cu terminarea Fermei voi reveni la proiectele care mă așteaptă acasă.

  • Cum sunt pentru ține aceste zile, de când ai fost confirmată cu SARS-COV2?

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că mă simt bine și că acest virus nu a reușit decât să îmi fure gustul și mirosul și să mă țină două săptămâni în casă. Astfel că încerc să privesc partea bună a situației și să mă bucur de câteva zile de liniște și relaxare, lucruri care mi-au lipsit atât de mult în Fermă.

  • Cum au reacționat familia și prietenii când i-ai anunțat că ai fost depistată pozitiv?

Evident, lumea s-a panicat inițial. Cea mai afectată de această veste a fost mama. Însă faptul că virusul a fost și încă este blând cu mine a mai liniștit puțin spiritele. Norocul meu este că înainte de a afla rezultatul nu avusesem contact cu prea multe persoane, cele câteva interacțiuni desfășurându-se ținând cont de măsurile de siguranță. Astfel că îngrijorarea apropiaților mei a fost legată doar de starea mea de sănătate.

Citește și:

Andreea Bălan, vacanță romantică cu Tiberiu Argint. George Burcea, în izolare cu Viviana Sposub

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea: ”Am fost și eu depistată cu virusul COVID -19”

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net