Ioana Anuța, alias Jo, a lansat piesă cu iubitul de ziua ei. Ce a enervat-o pe sărbătorită

image
Ioana Anuța, sărut fierbinte cu iubitul ei, Juno

Jo a avut parte joi seara (29 august) de o bucurie dublă. Artista, care a împlinit 25 de ani, și-a sărbătorit ziua de naștere, conform tradiției ultimilor trei ani, cu o petrecere mare și colorată, până în zori, dar si cu o lansare de piesă, “Caută-ma”, prima cântată alături de iubitul ei, Juno.

Juno și Jo au cântat împreună pentru cei peste 200 de invitați, însă un moment de pe scenă i-a cam stricat dispoziția solistei. Jo s-a supărat atunci când pe ecran au început să se deruleze poze cu ea în adolescență, poze pe care solista nu ar fi dorit să le mai vadă. “Ce-i cu pozele aste? Opriți-vă, stop, nu vreau să le mai văd. Nu-mi place cum arăt”, a strigat Jo, spre surprinderea celor prezenți. În pozele din adolescență, Jo era brunetă și avea câteva kilograme în plus.

Jo și Juno au lansat piesa "Caută mă" jpeg
Jo și Juno au lansat piesa "Caută-mă"

Cântăreața Jo, pe numele ei Ioana Anunța, s-a remarcat la “X-Factor” (Antena 1), în anul 2012, și nici nu bănuia ce ascensiunea avea să aibă cariera ei.

image
Ana Baniciu, Raluk și Crina Mardare

De când s-a îndrăgostit-lulea de colegul de studio Juno, Jo a devenit mult mai sexy în apariții, dovadă că de ziua ei a purtat o ținutp cât se poate de transparentă. “Sunt foarte îndrăgostită, nu mă așteptam în viața mea să îmi găsesc fericirea alături de un cântăreț, ca și mine. E relația perfectă, chiar dacă în urmă cu câțiva ani aș fi zis nu unei astfel de relații”, ne-a mărturisit sărbătorita. La rândul său, Juno i-a făcut o dedicație iubitei sale chiar pe scenă: ”Te iubesc, Jo! Sper să stăm cât mai mult împreună!”. Solista a primit o groază de cadouri, dar cel mai important a fost cățelul primit de la iubitul ei, la 12 noaptea.

image
Ioana Anuța, fericită de ziua ei

Alături de Jo și Juno au fost familiile lor, cei mai apropiați prieteni și celebrități precum Smiley, Marius Moga, Nicole Cherry, Alina Eremia, Dorian Popa, Speak, Raluk, Ana Baniciu, Ruby, Matteo, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Crina Mardare, Mișu Cernea și Bubu Cernea, Seredinschi, Emilian, Cleopatra Stratan etc.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
accident defileul jiului gj jpg
bursa merit elevi jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png