Ioana Băsescu are o siluetă de adolescentă, chiar dacă a născut recent. Primele imagini cu fiica cea mare a fostului președinte, după ce a devenit mămică FOTO EXCLUSIV

image
Ioana Băsescu a venit cu băiețelul la cabinetul ei notarial. Ea s-a chinuit să-i dea să mănânce

S-au pus pe făcut copii şi apoi au tras din greu ca să scape de kilogramele în plus. Dacă mezina fostului preşedinte Băsescu a luat pe toată lumea prin surprindere cu silueta ei, nici fata cea mare nu s-a lăsat mai prejos. Culmea, sarcina a făcut-o mai sexy pe Ioana Băsescu, în loc să-i modifice trupul.

Surorile Băsescu arată nemaipomenit după ce au devenit amândouă mămici, la un interval scurt de timp. Dacă Elena (35 de ani) a “topit” nu mai puţin de 25 de kilograme în cinci luni, Ioana i-a urmat exemplul şi recent a afişat o siluetă de adolescentă. Fotoreporterii Click! au surprins-o joi (25 iunie) pe Ioana într-o vizită “fulger” la biroul notarial pe care îl are în zona Băneasa, din Capitală.

Ioana Băsescu arată foarte bine după naştere

stanga
dreapta
image
ioana basescu jpeg
image
image
image
image
image

Aceasta nu a venit singurică, ci împreună cu băieţelul ei, Radu, în vârstă de doar şapte luni. În faţa clădirii şi-au făcut imediat apariţia câteva subalterne de-ale Ioanei care s-au jucat cu cel mic.

Elegantă şi sexy, Ioana a atras ceva priviri în jur cu rochiţa ei mulată. Ţinuta de culoare albastră şi sandalele cu platformă ameţitoare îi scoteau în evidenţă picioarele tonifiate, iar spatele rochiei era extrem de îndrăzneţ, lăsând la vedere sutienul din dantelă neagră. O ţinută destul de sexy pentru Ioana, care a fost mereu o prezenţă extrem de discretă. Proaspăta mămică avea şi un machiaj ca la carte, dar şi părul coafat, semn că se pregătea să ajungă la vreun eveniment.

image
Ioana Băsescu a venit cu băiețelul la cabinetul ei notarial. Ea s-a chinuit să-i dea să mănânceFoto: Blitz

Deşi era toată dichisită, Ioana nu şi-a neglijat bebeluşul pe care îl are împreună cu soţul ei, avocatul Radu Pricop. L-a luat în braţe, s-a jucat cu el şi a încercat să-l hrănească. Mofturos, micuţul a avut câteva reprize de plâns, iar mămica lui a încercat să-l liniştească ademenindu-l cu suzeta. Fără nici un rezultat, însă. Se pare că bebeluşul are deja o personalitate puternică şi i-a dat mămicii peste mână când aceasta i-a întins suzeta. Într-un final s-a liniştit în braţele Ioanei. Micuţul Radu Băsescu Pricop este primul copil al cuplului şi al treilea nepot al lui Traian Băsescu.

A făcut nunta în secret, la Azuga

Anul trecut, în iunie, Ioana şi avocatul Radu Petru Pricop (38 de ani) s-au căsătorit în secret la Primăria din Azuga. La ceremonie au luat parte părinţii Ioanei, cei ai lui Radu şi naşii lor. Avocatul, care este bun prieten cu Elena Băsescu şi soţul acesteia, Bogdan Ionescu, a cerut-o de nevastă pe Ioana în 2013, de Crăciun. El provine dintr-o familie înstărită, iar tatăl său a fost senator PSD de Suceava. Ginerele fostului preşedinte a fost audiat de mai multe ori la DNA într-un dosar în care este cercetat pentru mai multe fapte de corupţie alături de omul de afaceri Sergiu Lucinschi.

image
EBa și-a „recuperat” silueta după a doua naștere

Elena a «topit» 25 kg în cinci luni

Fotoreporterii Click! au surprins-o săptămâna trecută pe mezina fostului preşedinte la o clinică de înfrumuseţare pe care o frecventează de ani de zile. După atâtea vizite au început să se vadă şi rezultatele. Elena e de nerecunoscut, după ce a “topit” aproape 25 de kilograme. Fostul europarlamentar a născut la sfârşitul lunii ianuarie un băieţel, iar în timpul sarcinii a pus nu mai puţin de 30 de kilograme. Straturile de grăsime şi fălcuţele au dispărut, iar trupul Elenei a început să capete forma celui cu care făcea furori pe podiumurile de modă sau în şedinţele de la Bruxelles.

image
EBa și-a „recuperat” silueta după a doua naștere
3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
image
image
image
image
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg
vlăduța lupău png
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg