Ioana Dichiseanu, primul interviu după moartea tatălui: "Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri"


    Ion și Ioana Dichiseanu, tată și fiicăfoto: Facebook
Ion și Ioana Dichiseanu, tată și fiicăfoto: Facebook

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu, a acordat pentru Antena 3 primul interviu după moartea tatălui. Tânăra spune că primește mesaje în vis, de la părintele ei, cu diverse cerințe, pe care ea le pune imediat în aplicare, a doua zi.

A fost peste puterea ei să vorbească cu presa în ziua înmormântării, dar iată că Ioana Dichiseanu a revenit în prim-plan, cu declarații emoționante, la 40 de zile de la moartea tatălui său, marele actor Ion Dichiseanu. Într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, tânăra povestește că legătura cu părintele continuă și după dispariția acestuia.

Ioana Dichiseanu: "Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite"

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea, pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă. (...) Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata, pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el”, a declarat Ioana. „Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi. (...) Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite. (...) Dimineața mă trezeam și chiar treceam la fapte și am reușit să fac niște lucruri pe care el m-a rugat să le fac”, povestește Ioana.

Întrebată care este cea mai prețioasă moștenire lăsată de Ion Dichiseanu, Ioana a răspuns că însăși faptul de a fi copilul lui. „Am onoarea de a-i duce mai departe numele, frumos și cu demnitate, așa cum îi plăcea lui să spună și știu că am fost un copil bun pentru el și sper să fiu și de acum înainte. (...) Cea mai importantă moștenire pentru mine este faptul că sunt copilul lui”, a mai spus Ioana pentru sursa citată.

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani

Pe 20 mai 2021, încă un colos al scenei românești a trecut la cele veșnice. Celebrul artist Ion Dichiseanu, sau Alain Delon de România, cum mai era supranumit datorită șarmului și talentului său, s-a stins la vârsta de 87 de ani, pe patul de spital, după ce  fost diagnosticat cu pneumonie severă bilaterală. Aproape cinci luni s-a chinuit cu boala. Totul a început în noiembrie 2020. Atunci a ajuns pentru prima dată la spital, unde i s-au făcut o radiografie şi un CT, dar i s-a pus un diagnostic greşit. În plus, a fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală iar în ianuarie a ajuns din nou la spital, unde a fost internat de urgenţă la Terapie Intensivă şi intubat. De atunci, maestrul scenei româneşti nu a mai ajuns acasă. S-a aflat în continuare sub supravegherea atentă a medicilor, i s-a administrat tratamentul de rigoare, iar fiica Ioana, fosta soție Simona și ginerele Adrian au ţin legătura cu el mai mult prin medici şi asistente.Citește și:

Simona Florescu, scene sfâșietoare la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. A făcut un gest emoționant la marele "adio"

FOTO Mesaj sublim pe coroana lui Ion Dichiseanu de la fiică, nepoțică și fosta soție. Ioana și Simona au ales flori speciale pentru Dichi

Imagine cumplită. Ioana Dichiseanu, stană de piatră, așteptând să își ia tatăl de la morgă

INTERVIU EXCLUSIV Totul despre blonda misterioasă de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Femeia în alb a fost șefa funeraliilor

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
cub puya tudor chirilă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg