«Ioana e o cauză pierdută. I-ar trebui un program milităresc»! Boureanu a adus «întăriri» la proces

simeon stalpnicul png
Cristi Boureanu a adus-o ca martor în procesul de custodie pe Monica Tatoiu, prietenă de familie, care o cunoaște pe Ioana de când era mică

Pentru a doua oară, Cristi Boureanu a dat nas în nas cu fosta nevastă, la Judecătoria Sectorului 6, din Capitală. De data aceasta, au fost audiaţi martorii fostului politician în procesul pentru custodia fiicei sale, Ioana. Monica Tatoiu l-a susţinut pe Boureanu, însă crede că fiica lui nu se va mai cuminţi vreodată.

Bătălia dintre Cristian Boureanu şi fosta lui soţie, Irina Boureanu Şoancă, se apropie de final. Avocaţii celor două părţi spun că până la începutul verii cu siguranţă cei doi părinţi vor primi decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 6, în privinţa fiicei lor, Irina.

Mama a cerut custodia exclusivă şi pensie alimentară în valoare de 2.000 de euro, în afară de taxa şcolară anuală în valoare de 4.000 de euro pe care fostul politician o achită acesteia. Ieri, la orele 14.00, Boureanu şi fosta soţie s-au întâlnit din nou pe holurile tribunalului. La acest termen au fost audiaţi martorii lor.

simeon stalpnicul png
Ioana Boureanu (16 ani) așteaptă decizia judecătorilor în ceea ce privește custodia

Mama Ioanei s-a bazat pe ceea ce le-a spus Ioana judecătorilor în camera de consiliu, astfel că nu a mai avut nevoie de martori, însă afaceristul a avut “artilerie” grea: o prietenă de familie şi Monica Tatoiu, femei care cunosc îndeaproape situaţia familiei.

simeon stalpnicul png
Irina, fosta soție a lui Cristi Boureanu, a luat-o pe fiica lor la ea din septembrie anul trecut

Cea din urmă, care o cunoaşte pe Ioana de mică şi a meditat-o la matematică ca să nu rămână corigentă, crede că, indiferent de decizia magistraţilor, adolescenta nu-şi va mai reveni şi o arată cu degetul pe mama Ioanei.“Acestei femei nu-i pasă de copil, ci de pensie. Mama Ioanei a cerut banii aceştia pentru că nu are loc de muncă, nu are nici un venit din care să trăiască. Nu e o femeie a secolului 21. Ioana s-a întors la Cristi, dar vine doar pentru bani. Mama ei nu-i dă nimic, nici bani de buzunar. Ioana e o cauză pierdută şi îmi pare foarte rău pentru ea, cred că doar rugăciunile părinţilor o mai pot salva pe această fată. Sau, mai e o alternativă: eu aş duce-o într-un internat de fete cu program din acesta ca de armată. Din păcate, războiul părinţilor e o crimă emoţională pentru orice copil”, a declarat, ieri, Monica Tatoiu pentru Click!

Ioana s-a împăcat cu «mama vitregă»

Ioana Boureanu a fost crescută de tatăl ei, Cristi Boureanu, de la vârsta de 3 ani. În urma divorţului de Irina, fostul politician a obţinut custodia fetei. Relaţiile dintre cei doi s-au stricat în toamna anului trecut, când adolescenta şi-a acuzat tatăl că o bate şi a refuzat să mai meargă cu el acasă.

simeon stalpnicul png
Ioana, alături de Laura Dincă

De cealaltă parte, Boureanu a susţinut că fiica lui fugise de acasă şi că voia doar s-o „rupă” de cercul ei de prieteni care aveau influenţă negativă.

În urma scandalului, tatăl adolescentei s-a ales cu dosar penal, iar Ioana s-a mutat la mama ei.

Încet, încet, fata a reluat relaţiile cu tatăl ei şi cu iubita acestuia, Laura Dincă. La începutul lunii martie, cele două şi-au dat întâlnire într-un mall din Capitală, unde au petrecut relaxate câteva ore.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Bruce Willis FOTO EPA-EFE
Avioane rusești TU-160 FOTO Profimedia
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg