Ioana Ginghină a vorbit despre căsnicie: «Nu presupune întodeauna iubire»


    Ioana Ginghină și-a spus părerea despre căsnicie
Ioana Ginghină și-a spus părerea despre căsnicie

Ioana Ginghină a vorbit despre căsnicie și despre ce părere are despre iubirea dintre doi oameni. Ea nu consideră că există iubire în fiecare căsnicie, iar multe dintre ele nu se bazează pe înțelegere și compasiune.

Ioana Ginghină a publicat un mesaj pe blogul personal unde a declarat că uneori într-o căsnicie există des sentimente precum dezamăgiri și îndoieli. 

„Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.  Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut. Se mai întâmplă să ai timp, să-ți dai cu părerea despre un fapt, o stire de la televizor, apoi nici nu știi de unde începe o conversație în contradictoriu și de aici te trezești în mijlocul unui război. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de DEZAMĂGIRE și ÎNDOIALĂ”, a fost o parte din mesajul publicat pe blogul personal

Ioana Ginghină are parte de o poveste frumoasă de dragoste alături de Alexandru Papadopol cu care are și un copil. 

„Apoi mai este copilul. Cred că aici magia a funcționat cel mai bine. De câte ori nu ne-am bucurat, am ras și plâns la lucruri mărunte, la fiecare realizare, la primul cuvânt “tata”, la primul pas, la primul Crăciun, la prima vacanță…etc. Îi iubesc și îmi iubesc căsnicia, așa cum e ea, câteodată nerezonabila. Căsnicia pentru mine este mulțumirea profundă și confortul în momentele de liniște, când ne așezăm pe canapea, ne uităm unul la altul și simt că o să fie bine. 

Căsătoria și dragostea, iubirea nu se țin întotdeauna de mâna. Însă ele converg, se împart, se încurcă și până în final, totul va fi bine. Asta bineînțeles dacă veți alege să mergeți împreună până la capăt”, a fost continuarea mesajului publicat de ea. 

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
Kanye West si Julia Fox jpg
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg