Ioana Ginghină și fiica ei au plecat în vacanță. Ce imagine emoționantă a publicat vedeta

Ultima actualizare:
Ioana Ginghina și fiica ei se bucură de vacanță împreună
Ioana Ginghina și fiica ei se bucură de vacanță împreună

Ioana Ginghină și fiica ei se bucură de o vacanță împreună și a publicat cea mai emoționantă fotografie împreună. Cele două sunt foarte apropiate și pare că Ioana Ginghină a trecut peste momentele dificile de după divorțul de fostul soț, Alexandru Papadopol, iar acum se bucură de orice moment petrecut cu fiica ei.

În urmă cu doar câteva luni, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au hotărât să divorțeze, iar de atunci problemele dintre ei au început să iasă la suprafață. Unul dintre momentele de cumpănă de după divorțul celor doi actori a fost atunci când Alexandru Papadopol a fost surprins de paparazii în ipostaze tandre alături de Adriana Irimescu.


    Ioana Ginghina și fiica ei se bucură de vacanță împreunăFoto Facebook
Ioana Ginghina și fiica ei se bucură de vacanță împreunăFoto Facebook

Ioana Ginghină a ajuns la medicul estetician, după divorț

După divorțul de Papadopol, Ioana Ginghină a decis să își dedice mai mult timp personal și să se ocupe de lucrurile care o fac fericită și îi mai distrag atenția de la mariajul nereușit. Astfel, după ce actele de divorț au fost semnate, actrița și-a făcut timp să meargă în cabinetul medicului estetician, pentru o schimbare și în plan fizic, nu doar în cel emoțional.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au ales să pună punct căsniciei pe care au avut-o timp de 12 ani, însă pe cei doi îi leagă în continuare fiica pe care o au împreună, Ruxi. Chiar dacă despărțirea a fost fără scandal și cei doi foști parteneri au știut cum să gestioneze situația, Papadopol a reușit rapid să „pună paie pe foc”, atunci când a fost surprins în public sărutându-se cu fosta soție a lui Adrian Titieni, Adriana Irimescu. 

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer