Ioana Maria Moldovan, pe ultima sută de metri cu sarcina! Și alte vedete nasc de Sărbători

Ultima actualizare:

    Ioana arată foarte bine în luna a noua de sarcină
Ioana arată foarte bine în luna a noua de sarcină

La sfârşit de 2017, Ioana Maria Moldovan (35 de ani), de la Prima TV, se pregăteşte să predea ştafeta emisiunii pe care o prezintă, ea fiind pe ultima sută de metri cu sarcina. Miercuri, 13 decembrie, la avanpremiera unui film, vedeta ne-a povestit, emoționată, despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

“Am venit cu iubitul meu, Marian, să vedem <Star Wars: The Last Jedi>. Pentru că am început cu fetele de la Ranevents (n.r. organizatorii evenimentului) pe când nici nu ştiam că eram însărcinată şi am zis să termin tot cu un eveniment alături de ele, să închei seria ieşirilor. Mâine (azi – joi, 14 decembrie, n.r.) e ultimul jurnal “Focus din inima României”, de la 22.15, pe care îl voi prezenta, după care de luni o să predau ştafeta unui alt om drag, o să vedeţi cine vine în locul meu. Deocamdată se fac nişte probe şi sunt convinsă că va râmâne jurnalul pe mâini bune. Mă voi întoarce la început de martie. O să nasc la început de ianuarie, deci 2018 vine cu un cadou extraordinar. O să nasc la stat, acum sunt în 35 de săptămâni, săptămâna viitoare intru în 9 luni. Vom avea băieţel, ştim numele de la început, îl va chema Andrei. E foarte activ. Reacţionează la ştiri. Atunci când prezint e şi el activ, prezentăm în doi. După ce o să nasc o să mi se pară ciudat că nu mai am ajutoare (râde). Reacţionează şi la muzică şi e foarte activ noaptea. Ziua, când eu muncesc, pentru că nu am renunţat la activităţile mele, el doarme. Am facut şi drumul Bucureşti-Braşov, la Şcoala de Televiziune pe care o fac în acolo, am fost într-o tabără cu copiii de la Braşov timp de 3 zile, adică am stat cu ei şi a fost ok", ne-a declarat vedeta Prima TV.


    Ioana a ieșit miercuri seara la film
Ioana a ieșit miercuri seara la film

A fost o sarcină cu de toate. Şi cu stări uşoare, de greaţă, cu un uşor discomfort, dar şi cu bucurii. Per ansamblu nu a fost o sarcină grea. N-am luat nici foarte multe kilograme, m-am cântărit la început să văd de unde încep. În 9 luni m-am cântărit de 3 ori, am luat 12 kg. Din păcate, n-am avut voie să fac sport, asta am regretat. N-am avut pofte, deşi aş fi putut mânca ciocolată. Iubitul meu a scăpat, n-a fost trimis după nimic. Aş fi putut să profit de starea mea. Încă nu ne-am căsătorit, dar poate o facem până anul viitor. Pentru prima oară fac Crăciunul la Bucureşti, nu-l fac la Târgu Mureş, fiind un pic cam riscant să plec. O să nasc la Elias şi n-aş vrea să risc nimic, mi-aş dori să fiu cu doctoriţa mea, pe care o am de 12 ani”, ne-a spus Ioana Maria Moldovan.       

Și ele vor deveni mămici în perioada Sărbătorilor!

Pe Simona Hapciuc (27 de ani), fostă actriţă în serialul de comedie “Trăsniţii”, de la Prima TV, Crăciunul o va prinde cu un bebeluș în brațe. „O să am un băieţel şi sunt fericită până la ceruri şi înapoi. Cred că băieţelul îmi va semăna, va fi sportiv ca mine. Copilul meu va avea parte de multă dragoste, toată lumea îl aşteaptă”, ne-a povestit Simona Hapciuc.


    Simona Hapciuc
Simona Hapciuc

Andreea Dogaru (31 de ani), cunoscut designer vestimentar, va naşte în jurul datei de 20 decembrie, asta dacă micuţul nu vrea să vină mai devreme. Şi-ar fi dorit să nască natural, însă medicul i-a recomandat să nască prin cezariană. Băieţelul se va numi Frederik Bogdan, al doilea nume fiind dat după numele tatălui băieţelului. 


    Andreea Dogaru (stânga) este gravidă în 8 luni şi jumătate. Aici, alături de Raluca Zenga
Andreea Dogaru (stânga) este gravidă în 8 luni şi jumătate. Aici, alături de Raluca Zenga

Alexandra Pavel-Misty (27 de ani) şi Keo, iubitul ei, vor avea un copil în luna ianuarie. “Vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre! Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţa personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţa de a avea linişte, mai ales acum în prag de Sărbători", a declarat Alexandra. 


    Misty și KeoFoto: Facebook
Misty și KeoFoto: Facebook

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit anul acesta, la sfârşitul lunii mai, cu Răzvan. La scurt timp, solista a anunţat că va deveni mămică, iar fericitul eveniment se va petrece în a doua parte a lunii decembrie. "Pentru că mi-am propus să arăt mai bombă ca niciodată pe perioada sarcinii, am început sesiunile de <pregnant personal training> cu Sergiu Sandu", a scris Oana pe Instagram, în dreptul imaginii cu antrenorul ei. Tânăra va naşte până la sfârşitul anului.

simeon stalpnicul png

Alessia, interpreta hiturilor „Boro Na Sou Po” sau “Fata rea” se pregăteşte să devină mămică la 34 de ani! Deşi mai are o fiică adoptată, Gabriela Bibi, în vârstă de 17 ani, solista va deveni mamă de băieţel. “Voi naşte în perioada 1 - 7 ianuarie, vom avea băieţel. Eu şi Ionuţ am fost luaţi prin surprindere de această sarcină. Vreau să mă bucur și de noaptea nunţii, noaptea mea în care voi fi mireasă. Va fi primul Revelion în care nu voi avea concerte. Acum merg pe scenă cu dansatorii mei, repet şi cu band, pentru că anul viitor voi fi la party-uri private cu trupa şi cu dansatorii. M-am îngrășat 10-12 kilograme, iar bebelușul meu are deja aproape două kilograme”, ne-a mărturisit Alessia, care încă nu a ales un nume pentru băiatul ei.


    Alessia
Alessia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net