Ioana Maria Moldovan: „Plâng în fiecare dimineață”


    Prezentatoarea tv trece printr-o perioadă grea: băiețelul ei a început grădinița
Prezentatoarea tv trece printr-o perioadă grea: băiețelul ei a început grădinița

În fiecare dimineață, sufletul i se rupe în două și plânge. I-a dispărut pofta de mâncare, nu doarme bine, se frământă. Trece prin una din cele mai grele perioade din viața ei, recunoaște prezentatoarea Prima TV, Ioana Maria Moldovan, iar motivul – doar de mame poate fi înțeles: copilul ei a început grădinița.

Prezentatoarea tv Ioana Maria Moldovan trece printr-o perioadă grea

„Am intrat în cea de-a doua săptămână de grădiniță. Când l-am lăsat în prima zi, am simțit că se rupe ceva în mine. Știam că e cea mai bună decizie, că e o etapă firească, că-l las pe mâini bune, dar ce a fost în sufletul meu e greu de explicat. Cred că mamele mă înțeleg foarte bine. Pentru mine, această perioadă e cea mai grea din tot ce am trăit până acum, ca mamă. N-am dormit, n-am mâncat, m-am gândit, m-am frământat”, a povestit pentru Click! prezentatoarea jurnalului Focus de la Prima TV.


    A ales o grădiniță aproape de casă
A ales o grădiniță aproape de casă

După-amiaza îi vine inima la loc

Andrei, băiețelul ei, are trei ani. Prima săptămână de grădiniță a fost grea și pentru el. Suferă la despărțire, iar pentru mamă, durerea este înzecită. „Încă mai plângem dimineața la despărțire. Amândoi! El când se desprinde de mâna mea, iar eu după ce ies din curtea grădiniței. Dar sper că suntem pe drumul cel bun, ne obișnuim. El se liniștește când ajunge în clasă, în mijlocul copiilor. La amiază, când îl iau, îmi povestește ce a făcut, pare fericit, iar mie abia atunci îmi vine inima la loc”, a mai spus Ioana Maria Moldovan.


    Ioana, Marian și fiul lor, Andrei, au reușit să facă și câteva fotografii, în prima zi de grădiniță. Înainte de a-i apuca plânsul
Ioana, Marian și fiul lor, Andrei, au reușit să facă și câteva fotografii, în prima zi de grădiniță. Înainte de a-i apuca plânsul

A ales pentru fiul ei Grădinița 73, de stat, foarte aproape de casă și, momentan, a optat pentru program scurt. „Avem o super educatoare, Georgiana, pe care Andrei, dar și eu am îndrăgit-o din prima clipă. Am făcut ce am simțit că e mai bine pentru minunea mea, ajutată, ce-i drept, și de fosta mea colegă, Amalia Enache, cea care mi-a recomandat această grădiniță”, adaugă vedeta Prima TV. Ioana Maria Moldovan prezintă Jurnalul Focus de luni până joi, de la ora 22.00.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
masina cu lemne furate din padure jpeg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg