Ioana Moldovan îl atacă pe Andrei Zaharescu: «Lua șpagă la greu»

Acesta este mesajul integral al Ioanei Moldoan
Acesta este mesajul integral al Ioanei Moldoan

Fosta prezentatoare Pro Tv Ioana Moldovan Bușcu l-a atacat dur pe Andrei Zaharescu . Actrița a dezvăluit că acesta „lua şpagă la greu“ de la invitaţi, în perioada în care lucra pentru Adrian Sârbu. Fostul prezentator și actualul consul al României în Africa de Sud se lăuda cu ce își cumpăra din banii primiți de la persoanele pe care le avea invitate, în cadrul jurnalului de știri.

Scandalul în care sunt implicați Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu ia amploare. Doina Gradea, fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, și Andreea Berecleanu au intrat într-o dispută uriașă, ce a pornit după ce prima a susținut că știrista și fostul ei soț au părăsit postul Pro Tv deoarece au transformat jurnalul de dimineață într-un „talcioc personal“. Acum, fosta prezentatoare PRO Tv Ioana Moldovan Bușcu îl acuză pe  Zaharescu că a luat șpagă. Acesta nu ar fi fost tras la răspundere pentru faptele sale, ci doar i-ar fi fost dată o altă funcție la Petrom. Moldovan a precizat că a fost forțată, alături de alți prezentatori, să semneze un acord care le interzicea să vorbească despre orice episod. Dacă nu respectau această convenție, erau obligați să plătească despăgubiri uriașe.

«În loc să fie dat pe mâna poliției, Zaharescu a fost mutat»

Moldovan a povestit cum Zaharescu se lăuda cu ce își cumpăra din șpaga primită de la invitați
Moldovan a povestit cum Zaharescu se lăuda cu ce își cumpăra din șpaga primită de la invitați

Ioana Moldovan susține că ea prezenta jurnalul de știri alături de Andrei Zaharescu și nu fosta lui soție, Andreea Berecleanu:  „Am văzut că se lucrează intens la istoria PRO TV. Am dat peste cearta dintre Doina Gradea şi Andreea Berecleanu. Doina zice că Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au fost mutaţi din televiziune pe motiv că „au prezentat un jurnal de dimineaţă mult prea comercial“. Andreea zice ca ea nu a prezentat niciodată jurnalul de dimineaţă. Şi de aici a izbucnit cearta. Gradea a făcut-o proastă, Berecleanu a făcut-o „uşieră“.

Toată această poveste s-a petrecut în anul 1998. Ioana Moldovan a dezvăluit că fostul soț al Andreei Berecleanu se lăuda foarte des cu ceasurile lui de firmă și cu pantofii foarte scumpi. Fosta prezentatoare Pro TV a vrut să lămurească lucrurile. Ea susține că ceilalți colegi și-au dat seama accidental de faptul că Andrei Zaharescu obișnuia să le ceară bani invitaților săi și așa au rezolvat misterul ceasurilor extrem de scumpe.

„Mă văd nevoită stimaţi telespectatori, să vă povestesc cum au stat lucrurile. Acţiunea se petrece în 1998. Ştirile de dimineaţă erau prezentate nu de Berecleanu şi nici de Gradea, ci de mine, Ioana Moldovan. Îl aveam partener de prompter pe actualul consul al României în Africa de Sud, îndrăgitul Andrei Zaharescu. Zaharescu lua şpagă la greu de la invitaţi. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private - nimeni nu scăpa. În fiecare dimineaţă ne arăta ceasurile lui scumpe şi pantofii preţioşi. Eu, Neti, Irina Reisler şi Ioan T. Morar, ceilalţi prezentatori din matinal, habar n-aveam de acest comerţ. Zaharescu a mers cu tupeul atât de departe încât le dădea bieţilor doctori chitanţe scrise de el”, a povestit Ioana Moldovan.

Prezentatoare a continuat să-și exprime părerea despre Andrei Zaharescu și a mărturisit că ar fi trebuit să intre la pușcărie. Nu s-a întâmplat acest lucru. Se pare că fostul soț al Andreei Berecleanu a fost mutat într-o altă funcție, fără să plătească în vreun fel pentru faptele pe care le-a comis.

„Într-o zi, o doctoriţa invitată în emisiune şi-a uitat banii acasă şi, într-un moment în care Zaharescu nu era în studio, a întrebat-o pe Reisler dacă poate să plătească data viitoare. Aşa a fost dezlegat misterul ceasurilor lui Zaharescu. În loc să fie dat afară, pus să aducă banii înapoi şi dat pe mâna poliţiei, Zaharescu a fost mutat într-o sinecură la Petrom. Eu şi, probabil, ceilalţi prezentatori am fost chemaţi la avocata trustului, Liliana, şi forţaţi să semnăm o hârtie prin care ne angajam să nu pomenim vreodată de aceste hoţii. În caz că vorbeam, urma să plătim o sumă uriaşă. Eu aveam 21 de ani, eram în ultimul an la teatru şi îmi doream slujba, aşa că am semnat. Cred că a semnat multă lume, fiindcă vestea se răspândise.    A fost un abuz juridic inimaginabil şi toată lumea a înţeles încă de atunci că Zaharescu nu putea să fie singur în această poveste. El împărţea cu cineva sumele culese zi de zi şi cred că acel cineva a avut grijă să-l facă dispărut. Asta e doar o frântură din istoria cu umbre a Pro TV care, iată, nu seamănă deloc cu versiunea poleită a oamenilor care se mândresc cu ea. “, a adăugat fosta prezentatoare Pro Tv.


    Acesta este mesajul integral al Ioanei MoldoanFoto: captură foto Facebook
Acesta este mesajul integral al Ioanei MoldoanFoto: captură foto Facebook
mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
FotoJet (11) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png