Ioana Năstase, pregătită să uite de "ploaia de palme": “Ilie își cere iertare în fiecare zi". Ce spune despre divorț


    Ioana și Ilie Năstase
Ioana și Ilie Năstase

După ce a depus actele de divort, Ioana Simion e pe punctul să-și ierte soțul, după ”ploaia de palme” încasată în urmă cu șase luni. Ilie Năstase nu știe cum să-i mai intre în grații actualei soții, pe care nu vrea s-o piardă în ruptul capului. În weekend, cei doi vor pleca într-o vacanță romantică.

Ioana Simion și Ilie Năstase au termen de divorț pe 24 Iunie. Soția lui Ilie Năstase nu este însă, la aceasta oră, hotărâtă dacă se va prezenta sau nu la judecătorie.

“Ilie Năstase este foarte libertin. Eu ies foarte ușor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț, dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare. În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla. Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc le primesc de la băiatul meu și de la Ilie. Chiar sunt momente în care plâng. Plâng pentru că el mă face să plâng. Plâng și de bucurie, în ultima perioadă am plâns mai mult de bucurie. Eu întotdeauna fac ceea ce simt. Intuiția mea nu mă păcălește. Discuții sunt în orice căsnicie”, a declarat Ioana Simion, la “Teo Show”.

Soția lui Ilie Năstase pare pregătită să uite și să ierte episodul violent din ianuarie, când a sunat țipând la 112. “Ceea ce s-a întâmplat în luna ianuarie a fost ceva care m-a depășit. Am simțit că nu pot să fac față. Toți ne dezamăgim mai mult sau mai puțin”, a mărturisit Ioana Năstase în cadrul Teo Show. Ilie și Ioana se înțeleg în prezent atât de bine încât, în weekend, mai precis vineri, 11 iunie, vor pleca împreună într-o vacanță romantică la Paris.


    Ioana primește buchete imense de flori de la Iliefoto: arhivă personală
Ioana primește buchete imense de flori de la Iliefoto: arhivă personală

Ioana Năstase a sunat la 112 ca să scape de bătaie

Ioana Năstase își va aminti data de 8 ianuarie mult timp de acum încolo. În acea zi, Ioana a încasat o bătaie de la soţul său, Ilie Năstase, astfel încât a fost nevoită să apeleze la numărul de Urgenţă 112 ca să poată scăpa în siguranţă. Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti. "Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa", a declarat Ioana, pentru Click!, la momentul respectiv.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase, apariție de 300.000 de euro la divorț, la Judecătoria Hârșova: "Nu pot trăi în violență"

EXCLUSIV Ioana nu renunţă la divorţ, dar face Paştele cu Ilie Năstase: ”Cum să-l las singur?”

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
cub morris png
4 front doctorita spagara jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg