Ioana și Ilie Năstase, primele declarații după împăcare! Ioana Simion: ”Mi-am călcat pe suflet. Eu nu mă simt iubită”

Ultima actualizare:

    Ioana l-a dus pe Ilie la vestitul mormânt al lui Arsenie Boca de la Mânăstirea Prislopfoto: Facebook
Ioana l-a dus pe Ilie la vestitul mormânt al lui Arsenie Boca de la Mânăstirea Prislopfoto: Facebook

S-au împăcat și nu prea! Ioana Simion (45 de ani) și Ilie Năstase (74 de ani) au acordat primul interviu în doi, după împăcarea care a urmat bătăii încasate de actuala doamnă Năstase la începutul lunii ianuarie. Declarațiile de ambele părți au fost împăciuitoare. Asta până când Ilie Năstase s-a înfuriat la auzul declarațiilor făcute de actuala sa soție.

Ioana a susținut că între ei nu ar exista iubire, ci doar o relație de compromis, în care ea îi alină bătrânețile fostului mare tenisman.

„M-a dus la toate mânăstirile din România”

De patru ani sunt împreună și de un an și jumătate sunt căsătoriți! Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase în momentul în care fostul mare tenisman se înțelesese cu fosta sa soție, Brigitte Sfăt, să nu divorțeze până când nu își va găsi o nouă dragoste. Chiar și așa, Ioana Simion a „forțat” puțin căsătoria cu Ilie Năstase, pe care a vrut să-l părăsească chiar înainte de nuntă. Nu a făcut-o însă!În ianuarie 2021, Ioana Simion apela speriată numărul de urgențe 112, acuzând că a fost victima unui episod de violență domestică, fostul mare tenismen abătându-se atunci asupra ei cu o „ploaie de palme”.Ulterior, aceasta a mers până la Hărșova și a introdus actele de divorț. Între timp, Ilie Năstase a reușit împăcarea cu cea de-a cincea nevastă.


    Ioana și Ilie Năstase au vizitat mormântul lui Arsenie Bocafoto: Facebook
Ioana și Ilie Năstase au vizitat mormântul lui Arsenie Bocafoto: Facebook

"Nu a fost niciodată vorba de un interes financiar"

Cei doi au ieșit, în premieră, și au acordat primul interviu după împăcare, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.„De mult timp suntem împreună, ea a renunțat la divorț, noi am vorbit amândoi. Nu a fost niciodată vorba de un interes financiar între noi doi, ea a avut afaceri de la soțul ei. A fost căsătorită de la 24 ani. Dacă am avut și eu niște bani acolo, asta nu înseamnă că a stat cu mine pentru bani! E sinceră, este o fată credincioasă! M-a convins și pe mine. Nu am văzut atâtea mănăstiri nici când eram copil. Am fost la toate mânăstirile din România. Prima dată când am văzut-o, am invitat-o la o băutură și ea nu bea. Am insistat! I-am spus că divorțez, m-a întrebat de două ori ca să nu mint data”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D.


    Ilie Năstase și-a copleșit soția cu daruri scumpe după ce aceasta l-a acuzat că a agresat-o fizicfoto: arhiva personală
Ilie Năstase și-a copleșit soția cu daruri scumpe după ce aceasta l-a acuzat că a agresat-o fizicfoto: arhiva personală

”Aș vrea un copil cu Ioana, o fetiță, dar nu știu dacă se mai poate”

Fostul sportiv este convins că a obținut iertarea din partea Ioanei Simion după ce asaltat-o cu buchete de trandafiri.„Într-o relație, sunt urcușuri și coborâșuri. Mi-a demonstrat că mă iubește. Clar! Dacă stăm împreună, înseamnă că m-a iertat cu adevărat. Nu e o dragoste falsă! La mine e greu să mă mai schimb! Pe mine mă acceptă așa cum sunt. Dacă a avut încredere să-mi mai acorde o șansă, înseamnă că mai am și lucruri bune în mine. E familistă cum sunt și eu. Aș vrea un copil cu Ioana, o fetiță, dar nu știu dacă se mai poate”, a mai spus Ilie Năstase.

Ioana Năstase: ”Mă supăr dacă mă înjosești”

Ioana Năstase a fost însă mult mai dură în declarații când a vorbit despre împăcarea cu soțul ei, fapt care l-a scos din sărite pe Ilie, care, la un moment dat, și-a pierdut cumpătul și a vrut să iasă din interviu.

„Sunt un om foarte sincer. Când ne-am cunoscut, eu auzisem doar de la lume de Ilie Năstase. L-am întrebat dacă era căsătorit. Ilie mi-a spus că divorțează. Era mai altfel atunci, era mai plin de viață. S-a schimbat mult. Eu când iau o decizie o iau, de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe pentru că Ilie mă are doar pe mine, am considerat că el chiar are nevoie de mine, eu am grijă de el, eu stau cu el tot timpul. Eu un om sincer, face doar ceea ce simte. El trebuie să se schimbe. Am încercat să-i redau toată libertatea pe care a avut-o înainte. Ăsta a fost ultimul compromis pe care l-am făcut. Mi-a fost un pic cam greu, dar mă supăr dacă mă înjosești. Mi-am neglijat nepoțica și fiul ca să fiu alături de Ilie. Dar am considerat că așa e corect, văzând și vârsta lui. El are mai multă nevoie de mine. El toată vara a stat cu fetele lui. Eu sunt mai romantică ca el. Nu știu dacă la vârsta asta mai există iubire, dar mai important e să ai pe cineva să te protejeze, să fie cu tine. Eu nu mă simt iubită”, a mai sous Ioana Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net