Ion Dichiseanu, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată!

Ultima actualizare:

    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

Îndrăgitul actor de film şi teatru, care tocmai a fost premiat la Premiile Gopo pentru întreaga carieră, tocmai a primit un nou angajament înaintea peliculei la care va începe filmările în această vară. Actorul Ion Dichiseanu a acceptat să facă ceva ce nu a mai făcut niciodată până acum!

Este prima oară când actorul de 83 de ani acceptă să joace un rol într-un videoclip muzical. Ion Dichiseanu a acceptat să apară într-un rol special în videoclipul melodiei “Antidot”, o piesă hip hop cu influenţe trap care a fost compusă de Tuan şi Any1 în studioul Tuan Records.

simeon stalpnicul png

Videoclipul a fost regizat de Silviu Mîndroc de la Sunrise Inc, iar vocea feminină îi aparţine lui Elliane, artistă care face parte din echipa Tuan Records. În acest nou videoclip, Tuan poartă o discuţie în oglindă împreună cu îndrăgitul actor de teatru şi film, Ion Dichiseanu, recunoscut pentru prestaţile artistice din filmele importante, dar mai ales pentru rolul sau din serialul de succes "Toate pânzele sus”. Pe scenă, alături de Ion Dichiseanu şi Tuan apar şi dansatorii Bianca Voinea şi Mihai Dumitrescu, iar echipa de styling a fost formată din Ana Gheorghe şi Florentina Mîndu. De remarcat că în fotografia de promovare a piesei îndrăgitul actor apare cu aripi de înger. Ultimul serial în care a jucat actorul a fost “State de România”, în 2009, iar ultimul film în care a jucat a fost „Mamaia”, în 2013. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net