Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare. Trupul său neînsufleţit va fi depus vineri, în foaierul Teatrului Nottara

Ultima actualizare:

    Când și unde va fi înmormântat actorul Ion DichiseanuFoto: Facebook
Când și unde va fi înmormântat actorul Ion DichiseanuFoto: Facebook

Trupul neînsufleţit al actorului Ion Dichiseanu va fi depus vineri, la ora 13,00, în foaierul Teatrului Nottara, iar cei care doresc îi vor putea aduce un ultim omagiu, se arată într-un comunicat transmis, joi seara, de Teatrul Nottara.

Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani, fiind internat de mai bine de trei luni la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din cauza unor probleme de sănătate. Potrivit unui comunicat al Teatrului Nottara, trupul neînsufleţit al lui Ion Dichiseanu va fi depus vineri, la ora 13,00, în foaierul Teatrului Nottara, pentru cei ce doresc să îi aducă acestuia un ultim omagiu.

Reprezentanții instituției au mai transmis că întregul proces se va desfăşura cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Sâmbătă, la ora 10.00, cortegiul va pleca spre cimitirul Belu, unde va fi depus în capelă, iar slujba de înmormântare va avea loc ora 12.00. Actorul Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare.

„Ne luăm adio astăzi de la o mare personalitate artistică! Dumnezeu să-l odihnească!.(…) Unul dintre cei mai iubiți actori din România, Ion Dichiseanu, s-a stins din viață pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, dintre care peste 40 de ani i-a petrecut pe scena Teatrului Nottara, care i-a fost „acasă”, se mai arată în comunicatul Teatrului Nottara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net