Ion Dischiseanu: «Vineri fac 83 de ani, dar mă simt de 60»

Ultima actualizare:

    Ion Dichiseanu poartă ţinute tinereşti şi nu renunţă la ţigarăFoto: Blitz
Ion Dichiseanu poartă ţinute tinereşti şi nu renunţă la ţigarăFoto: Blitz

Marele actor Ion Dichiseanu împlineşte vineri 83 de ani, însă este ca un titirez, ca în anii tinereţii. Cântă, joacă în piese, dansează şi îşi răsfaţă nepoţica, de dragul căreia face ca toate animalele din ogradă. Pentru cheful la care sunt invitaţi cei dragi, el s-a aranjat la patru ace.

60 de ani de carieră, 60 de filme şi peste 500 de spectacole- cam aşa ar putea fi descris în câteva cuvinte marele actor Ion Dichiseanu, care astăzi împlineşte vârsta de 83 de ani. Este tată, iar de un an este şi bunicul unui îngeraş de fetiţă, pe nume Anastasia.

”Mă simt foarte bine la vârsta aceasta din buletin. De fapt, eu mă simt cu 20 de ani mai puţin, cam de 60. Am o stare extraordinară, iar nepoţica mea mă ”injectează” în fiecare zi cu viaţă. Sunt fericit şi împlinit”, a declarat Ion Dichiseanu joi, pentru Click!

Maestrul s-a pregătit ca la carte pentru petrecerea din această seară, la care şi-a invitat familia şi apropiaţii şi unde se va răsfăţa cu trabuc şi cu un pahar de whisky.

Joi, Ion Dichiseanu a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce intra într- un salon de fiţe, de pe strada Puţul lui Zamfir, frecventat de mai multe vedete, inclusiv de Valentina Pelinel.


    Ion Dichiseanu şi-a tras freză nouă de ziua lui, la un salon din centruFoto: Blitz
Ion Dichiseanu şi-a tras freză nouă de ziua lui, la un salon din centruFoto: Blitz

Acolo, el a fost tratat, cum altfel, decât ca un rege, angajaţii roind în jurul lui, bucuroşi că le-a trecut pragul salonului un actor de cinci stele, nu numai talentat, ci şi şarmant. În timp ce era tuns, Dichi a făcut glume şi a stat la taclale cu cei prezenţi, ieşind pe uşă cu zâmbetul pe buze. Apoi, a intrat într-un centru de telefonie mobilă, unde şi-a cumpărat câteva accesorii, cadou pe care şi l-a făcut singur, de ziua sa de naştere.

Actorul a fost căsătorit cu solista Simona Florescu (50 de ani), cu care are o fiică, pe Ioana (33 de ani). Cei doi foşti soţi au rămas în relaţii bune, el însoţind-o vara trecută pe Litoral.

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg