Ionela Prodan și-a făcut testamentul! Cum a împărțit zeci de mii de euro

simeon stalpnicul png

Internată în stare gravă, artista Ionela Prodan nu dă semne că și-ar reveni, spun medicii, pronosticul acestora fiind foarte rezervat.

În urmă cu ceva timp, cântăreața de muzică populară a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre moarte, testamentul pe care îl lasă în urma ei și despre cum și-a împărțit averea: „Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, povestea artista în cadrul unei emisiuni televizate. 

În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan ar fi fost diagnosticată cu o boală gravă la pancreas. 

Ana Maria Prodan, una dintre fiicele cântăreței, este devastată de gânduri sumbre şi în seara de 1 aprilie a scris un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook, adresat mamei sale. „Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot în lume, să te fac să zâmbești... să-ți spun ce însemni pentru mine ... Aș opri timpul ca să mă urmărești secundă de secundă peste tot în media și să-ți suni prietenele să le povestești cât de minunată este fata ta .... Aş opri timpul ca să ai timp să trăiești și pentru tine ... Pentru că ai trăit doar pentru mine ...pentru familia ta ... pentru casa ta ..... Aş opri timpul ca să te aud râzând și cantand. Aș opri timpul ca să-mi înregistrez pe tine forever fiecare gest al tău și fiecare grimasă pe care o faci.....de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine ...iar eu ...voi avea nevoie de amintirea ta sfânta.  Aş opri timpul ca să-ți mulțumesc pentru fiecare sfat pe care l-am primtit de la tine .... pentru că am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l-ai spus ... Aș opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voință, despre alegeri, despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubește cu patimă și prin cei pe care i-ai divinizat.  Aș opri timpul pentru că-ți dorești să-ți crești nepoții și să-i înveți tot ce însemna ...viața.  Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată .... Aș da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”, au fost o parte din cuvintele scrise de Ana Maria.  

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png