Ionuț Dolănescu își atacă fratele:“Dragoș e o nulitate!”. Replica acestuia e incredibilă


    Ionuţ şi Dragoş s-au luptat nouă ani pe moștenirea tatălui lor
Ionuţ şi Dragoş s-au luptat nouă ani pe moștenirea tatălui lor

Procesul fraților Dolănescu, pentru succesiunea averii tatălui lor, regretatul Ion Dolănescu, s-a încheiat în urmă cu un an, însă între cei doi frați au rămas resentimente. Recent, Ionuț a avut o reacție de respingere la adresa fratelui mai mic, atunci când l-am întrebat ce părere are despre cariera de politician a lui Dragoș, în Costa Rica. De aici, s-a aprins din nou fitilul scandalului.

La un an de la sentința judecătorilor, care au împărțit averea lui Ion Dolănescu, cei doi fii ai săi, Ionuț (46 ani) și Dragoș (42 ani), nu au reușit să se apropie și să fumeze pipa păcii. S-au luptat 9 ani pentru moștenirea de un milion de euro, de la regretatul artist, care a decedat pe 19 martie 2009, dar nici acum nu-și vorbesc. Mai mult, la aflarea veștii că fratele lui mai mic, Dragoș, a fost ales deputat în țara mamei sale, Costa Rica, Ionuț nu s-a putut abține să nu-l taxeze. ”Poate să ajungă și președinte în Costa Rica, n-am nevoie de el, tot o nulitate este! Caracterul lui e același. Tata a fost și el parlamentar, iar lumea îl ține minte tot ca pe un interpret de muzică populară, nu ca pe un politician (n.r. Ion Dolănescu a fost deputat în legislatura 2000-2004)”, a declarat, pentru Click!, Ionuț Dolănescu.


    Dragoş Dolănescu este deputat în Costa Ricafoto: arhivă personală
Dragoş Dolănescu este deputat în Costa Ricafoto: arhivă personală

În replică, Dragoș ține să-i amintească lui Ionuț că și el a încercat să facă o carieră în politică, dar nu prea i-a ieșit, din pricina unei gafe, pe care a făcut-o în plină conferință de presă (în 2008, Ionuț Dolănescu s-a înscris în Partidul Verde). ”Se vede că îl roade foarte tare invidia. Și caracterul lui a rămas același, din câte observ! Nulitate? Lasă, că e el o mare valoare! Are puține cuvinte în vocabular. La fel a vorbit și de mama, care este un medic respectat (Margarita Valenciano este medic ginecolog în Costa Rica). Tatăl meu, care mai înainte de toate a fost un mare om, are o carieră mult prea frumoasă ca artist, și e normal ca lumea să îl știe așa, chiar dacă a cochetat și cu politica. A fost un tată extraordinar, un mare patriot și credincios ortodox. Dar fratele meu uită un lucru, că și el a încercat să intre în politică și a fost exclus după ce a făcut o mare gafă: a confundat poluarea cu poluția! (scurgere spontană a lichidului seminal la bărbați, în timpul nopții). Pe el lumea îl știe ca fiind fiul lui Ion Dolănescu, nu pentru ceva realizări”, a declarat Dragoș pentru Click!.

Fiul cel mic al lui Dolănescu spune că n-a dorit să trăiască pe spatele și pe numele părinților săi. ”În Costa Rica, numele tatălui meu nu spune nimic. Dimpotrivă, oamenii puteau să mă taxeze. Cum ar fi eu, să vin în România cu numele mamei mele, Valenciano, și să cer voturi? Câți m-ar fi votat? În Costa Rica am luat-o de la zero, am fondat de unul singur un partid politic. Prefer să-mi clădesc singur un nume. Pentru mine ar fi fost mai ușor să trăiesc în România și să fiu băiatul lui tata și să fi trăit o viață mult mai lejeră și mai liniștită, dar am vrut să-mi fac singur un drum pentru mine și pentru familia mea, nu să fiu în umbra părinților. Spre deosebire de Ionuț, eu am reușit să fac aici ceva, fără să fiu băiatul mamei sau al tatălui. Să fim sinceri, dacă el nu era fiul lui Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu, cine credeți că îl băga în seamă? Aș fi fost curios ce făcea dacă era un tânăr artist, care o lua de la început și nu purta numele celebru al părinților. Probabil că trebuia să fie un mare talent ca să reușească și chiar să muncească pentru un nume în muzică, dar a avut noroc. S-a născut cu un nume celebru, dar o să fie toată viața în umbra lui tata, chiar dacă el nu mai este printre noi. Însă, dacă cumva în viitor o să sufere de lipsă de popularitate, eu cu mare plăcere o să-mi fac poză cu el”, mai spune Dragoș, ironic.


    Ion Dolănescu, alături  de cei doi fii ai lui,  Ionuţ şi Dragoş
Ion Dolănescu, alături de cei doi fii ai lui, Ionuţ şi Dragoş
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg