Ionuț Fulea a ajuns cel mai sexy folclorist după ce a slăbit 41 de kg! Este de nerecunoscut

image
2016. Ionuţ cântărea 126 de kilograme, vara trecută

Mai bine de 20 de ani, Ionuţ Fulea (45 de ani) şi-a obişnuit fanii cu statura sa impozantă, însă ultima sa apariţie pe scenă i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, la propriu. Click! a aflat secretul transformării sale fizice ”suferite” într-un timp record.

În doar nouă luni, artistul cu voce de bariton, originar din Sebeş, a slăbit nici mai mult nici mai puţin de 41 de kilograme. Vara trecută avea 126 de kilograme, iar acum acul cântarului indică doar 85.

image
Ionuț a slăbit 41 de kilograme, iar acum este nerecunoscut

Toţi au crezut că Ionuţ şi-ar fi tăiat stomacul, însă de fapt a ”tăiat” doar câteva bombe calorice din meniu: ”Am încercat de mai multe ori să fac această schimbare. Nu mă mai simţeam bine şi chiar ajunsesem să nu mai pot să dorm. Am ţinut câteva diete. Cu ajutorul uneia am slăbit într-o lună 17 kilograme, însă apoi am pus dublu. Am fost la nutriţionist, am făcut analizele şi aşa am început să ţin, din luna august, dieta mediteraneană. Presupune cinci mese, la interval de patru ore, iar ultima mea masă este la 11 noaptea. Pot să spun că mănânc ce vreau: carne de porc, pui, peşte, curcan, însă gătită la cuptor sau pe grătar, nu prăjită. Am scos pâinea definitiv din alimentaţie. Am observat o îmbunătăţire şi a sănătăţii şi pot să spun că am reintrat în normal. Toţi au crezut că mi-am tăiat stomacul, dar nu am luat nici o clipă în calcul această variantă. Până şi pe fratele meu, care-şi programase o astfel de intervenţie,  l-am convins să ţină dieta şi are deja rezultate. Acum vin foarte mulţi să mă întrebe cum pot slăbi şi ei ca mine”, a declarat Ionuţ Fulea, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Artistul din zona Ardealului a fost nevoit să renunţe la vechiul costum popular şi să-şi facă altul pe noile măsuri. ”Iniţial l-am modificat, însă am hotărât apoi să-mi fac unul nou. Am schimbat toată garderoba şi probabil o să o mai schimb, pentru că îmi doresc să ajung la greutatea de acum 20 de ani, adică 80 de kilograme”, a conchis artistul de muzică populară.  

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
Ultimii lingurari din Baragan FOTO Facebook MS jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel