Ionuţ ne anunţă numerele cu noroc de la Loto

Ultima actualizare:

    Ionuţ Maierean are 29 de ani, este actor de meserie şi predă cursuri şi la Şcoala de televiziune ”Tudor Vornicu”Foto: Click!
Ionuţ Maierean are 29 de ani, este actor de meserie şi predă cursuri şi la Şcoala de televiziune ”Tudor Vornicu”Foto: Click!

Nu-l vezi, dar îl auzi. Vocea lui o aştepţi cu nerăbdare ori de câte ori sunt extrageri la Loto. Ionuţ Maierean este tipul din spatele camerelor de filmat care îţi spune numerele cu noroc ieşite din suflantă.

Mulţi v-aţi întrebat cum arată personajul care anunţă numerele câştigătoare de la Loto. Vocea fără chip are, în sfârşit, un chip la Click! Este un tânăr plin de viaţă, actor de meserie. În urmă cu şase ani, lui Ionuţ Maierean (29 de ani) nici prin gând nu i-a trecut că va fi omul care-i va face milionari pe mulţi români.”Noi, actorii, mergem la multe castinguri, aşa s-a întâmplat şi în 2009. Nu era nimic la orizont când am fost chemat să dau o probă de voce la TVR. Am citit un text, după care am plecat. Nu îmi pusesem prea multe speranţe, pentru că sunt şanse mari să nu fi compatibil cu jobul respectiv. La scurt timp, am fost anunţat că am fost selectat pentru emisiunea Loteriei Române. Acum, sunt colaborator la TVR”, ne-a povestit tânărul, care recunoaşte că se simte minunat atunci când află că potul cel mare a fost câştigat.

”Nu i-am cunoscut niciodată pe câştigători, şi cred că au fost vreo 2-3 pe an la 6/49, dar mă bucur când aflu de la colegi că premiul s-a dus la un om care avea nevoie de bani. Şi eu joc la Loto, la fel şi tatăl meu. O facem cu rândul, pentru că amândoi bifăm aceleaşi numere, unele personale. Până acum, nu am câştigat nimic”, spune Ionuţ. Acesta ne-a explicat şi modul cum decurge extragerea.

”Lângă suflantă nu are voie să stea nimeni, nici măcar eu. Sunt la distanţă, iar în momentul în care numerele au fost extrase mi se spune prin cască din regie care sunt ele, le văd, după care le spun pe post. Facem asta ca să nu comitem vreo greşeală”. Azi, 1 octombrie, începând cu ora 18.00, are loc o nouă extragere Loto, când îl veţi auzi din nou pe Ionuţ, cu care deja v-am făcut cunoştinţă.

Click! spune

Reportul la Loto 6/49 se ridică la peste 4,47 milioane €, iar la Noroc a rămas în joc un report de peste 860.000 €. Potul cel mare s-a câştigat ultima dată pe 5 aprilie 2015, când o jucătoare a pus mâna pe 3 milioane € cu un bilet jucat la Eforie Sud. În primele şase luni ale anului, Loteria Română a acordat 2.951.571 de premii în valoare totală de peste 71,81 milioane €.

Raport privind Loteria, ridicat de la Finanţe

Procurorii DNA au venit, miercuri, 30 septembrie, la Ministerul Finanţelor  pentru a solicita un raport al Corpului de Control al Finanţelor, privind Loteria Română. Conform unor surse judiciare, citate de gandul.info, reprezentanţii instituţiei au refuzat să pună la dispoziţia anchetatorilor documentul. Până la urmă aceştia au pus mâna pe el, actul constituind probă în dosarul Loteriei, care vizează ilegalităţi în contractele de achiziţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net