Ionuţ şi Dragoş Dolănescu au «liber» la averea tatălui


    Dragoș Dolănescu a moștenit vila de la munte a tatălui său. Ionuț Dolănescu și-a dorit enorm casa în care a trăit tatăl său
Dragoș Dolănescu a moștenit vila de la munte a tatălui său. Ionuț Dolănescu și-a dorit enorm casa în care a trăit tatăl său

Băieţii lui Ion Dolănescu îşi pot trece pe numele lor partea de avere. La numai câteva săptămâni de când s-a încheiat procesul pentru succesiune, care a durat 8 ani, Ionuţ şi Dragoş devin proprietari pe bunurile tatălui lor. Fiul cel mic al artistului vine tocmai din Costa Rica să-şi ia partea.

Ionuţ (45 ani) şi Dragoş Dolănescu (41 ani) vor intra în posesia averii de un milion de euro. Cei doi fraţi, care s-au războit timp de 8 ani prin tribunale, vor căpăta bunurile care i-au aparţinut lui Ion Dolănescu. Ionuţ va deveni proprietar al vilei din Str. Caimatei, situată în buricul Bucureştiului, evaluată la finalul procesului de expertul instanţei la peste 400.000 de euro. Aceasta este vila în care a murit Ion Dolănescu şi pe care Ionuţ şi-a dorit-o enorm. Cântăreţul locuieşte de 3 ani în casa tatălui său, care s-a stins din viaţă pe 19 martie 2009, în urma unui infarct, iar în curând casa va fi pe numele său. 

Ionuţ Dolănescu a mai rămas de pe urma tatălui său şi cu drepturile de autor, evaluate la peste 100.000 de euro, pe care instanţa i le-a încredinţat 100%, în luna iulie, la finalul procesului cu fratele său mai mic, care a durat 8 ani. Ionuţ a mai moştenit un loc de veci la Bellu, un autoturism Dacia Logan şi două certificate emise de Fondul Proprietăţii Private. 


    Ion Dolănescu a murit în martie 2009, la 65 de ani
Ion Dolănescu a murit în martie 2009, la 65 de ani

De cealaltă parte, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, stabilit în Costa Rica, va sosi astăzi în România, pentru a intra în posesia părţii sale de avere, încredinţată de instanţă. Lui Dragoş i-a revenit vila de la Sinaia, evaluată la 290.000 de euro, mai multe terenuri în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov şi o mică parte dintr-o casă de pe Strada Hagi Dina, din Bucureşti, evaluată la 6.000 de euro. “În plus, Ionuţ va trebui să mă despăgubească, în termen de trei luni, cu o diferenţă de 42.000 de euro, mult prea puţin, căci în mod normal ar fi trebuit să-mi dea 200.000”, a mărturisit Dragoş pentru Click!. 

Dragoș Dolănescu vine în România

Fiul cel mic al artistului se află deja în Spania, urmând ca la noapte să ajungă în ţară. El a primit deja de la fratele său, Ionuţ, o parte din suma de bani într-un cont şi urmează să mai primească încă o tranşă luna aceasta.

Ion Dolănescu a iubit trei femei


    Ionuț Dolănescu este rodul iubirii dintre Ion Dolănescu și Maria Ciobanu
Ionuț Dolănescu este rodul iubirii dintre Ion Dolănescu și Maria Ciobanu

Ion Dolănescu, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară de la noi, s-a născut pe 25 ianuarie 1944, la Perşinari, Dâmboviţa, România, A lansat „M-am născut lângă Carpaţi”, „Gorjule, grădină dulce” și „De când sunt pe-acest pământ”. A iubit cu patos mai multe femei, dar numai pe una a luat-o de soție. S-a căsătorit cu o colegă de breaslă, Iustina Băluțeanu (mai mare ca el cu 20 de ani), pentru buletin de București. Cu Maria Ciobanu s-a cununat religios, deşi amândoi erau căsătoriţi. „În 1971 am făcut o nuntă cu Maria ca-n poveşti şi am găsit un preot care să ne binecuvânteze, deşi starea civilă nu era în ordine. Nunta a fost ca-n poveşti, unicat în ţară”, spunea Dolănescu. Cu Margarita Valenciano, o costaricancă venită la studii în România, s-a iubit pe ascuns, de teama comuniştilor. Din relația lor s-a născut cel de-al doilea fiul al său, Dragoș. 

Bătălie îndelungată pentru averea lui Ion Dolănescu

Judecătorii au împărțit averea lui Ion Dolănescu în iulie, când s-a încheiat procesul celor doi fii ai săi. Ionuț și Dragoș au moștenit o avere evaluată la peste un milion de euro. În mod bizar, la începutul procesului, averea artistului valora peste 2 milioane de euro. Vila din Caimatei, care a rămas la fiul său cel mare, Ionuț, a fost estimată de experți la 685.000 de euro, iar fiul cel mic, Dragoș, era de părere că prețul dat a fost mult prea mic, în comparație cu alte imobile, situate tot în buricul Capitalei. În final, casa a rămas la un preț și mai mic, 400.000 euro. Vila moștenită de Dragoș a fost evaluată inițial la 180.000 euro, iar la final la 290.000 euro. Drepturile de autor au fost 500.000 euro, la final au scăzut la 100.000 euro. 

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
Anamaria Prodan
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg